Vliegtickets naar Barrow

Reizigers
Volw.
2-11 jr
0-1 jr

Goedkoop naar Barrow

Vliegen naar Barrow, of Utqiagvik zoals de lokale bevolking dit stadje noemt, is een flinke onderneming. De kortste vliegreis naar Barrow vanaf Amsterdam doet er meer dan 33 uur over en heeft meerdere tussenstops nodig. Je kan met meerdere airlines dit afgelegen plaatsje bereiken, zoals United Airlines, Delta Air Lines en Condor.

Ben jij avontuurlijk aangelegd en zie jij deze lange vliegreis wel zitten? Boek dan snel je goedkope vliegtickets naar dit afgelegen oord. De gastvrijheid en de wonderschone natuur zijn het meer dan waard.  

Recente zoekresultaten met de laagste prijzen (24 uur)
Amsterdam Schiphol
Amsterdam Schiphol - Barrow Meerdere airlines Meerdere airlines 24 jun 2021 2 jul 2021 2 overstappen
Amsterdam Schiphol - Barrow Delta Air Lines Delta Air Lines 20 feb 2015 27 feb 2015 3 overstappen
Brussel - National
Brussel - National - Barrow Meerdere airlines Meerdere airlines 24 jun 2021 2 jul 2021 2 overstappen

Noordelijkste stad van Amerika

Barrow is een klein stadje in het noorden van Alaska en telt slechts 4000 inwoners. Het is de ideale bestemming als je even helemaal van de wereld wilt zijn. 15 kilometer van Barrow vandaan ligt Point Barrow, het noordelijkste puntje van heel Amerika.

Omdat Barrow zo noordelijk gelegen is, komt de zon tussen 18 november en 24 januari niet op en is het de hele dag zo goed als donker. Tussen 10 mei en 2 augustus gaat de zon dan weer niet onder en kan je dag en nacht dus genieten van licht. Ook zal je je warme winterkleding mee moeten nemen als je Barrow wilt bezoeken. De temperatuur is bijna het hele jaar onder het vriespunt. Doordat het zo noordelijk ligt kan je hier ook genieten van het noorderlicht, een prachtig natuur spektakel.

Vervoer in Barrow

Dit kleine stadje is alleen te bereiken met het vliegtuig of de boot, aangezien Barrow niet verbonden is met de rest van Alaska via de weg zoals naar de steden Anchorage of Fairbanks. Het is dus de ideale bestemming om je even helemaal af te zonderen van de rest van de wereld en te genieten van de prachtige natuur.

Je verblijf in Barrow is uitstekend geschikt om de prachtige omgeving te ontdekken. Ook kan je op een van de tours gaan die de lokale bevolking verzorgen om allerhande dieren te spotten. Walvissen, walrussen, zeehonden, allerhande poolvogels waaronder de beroemde Stellers Eider. Een prachtige eend die alleen op de kusten van de noordelijke ijszee te vinden is. Genoeg reden om snel je goedkope vliegticket naar deze waanzinnige locatie te boeken.