Geneve

Geneve wordt door de velen gezien als de stad van de vrede. Dankzij een groot aantal humanitaire organisaties die zich er gevestigd hebben  is dat ook  terecht. De stad ligt schitterend en vredelievend aan het meer van Geneve met uitzicht op de Mont Blanc. Geneve is een oude stad en gesticht door de Kelten,  de stad is sinds de 16de eeuw het centrum voor de prostestanten. De stad was toen en is nu nog steeds het middelpunt van het calvinisme. Geneve is de moeite waard om te bezoeken, en het is de perfecte stad voor een weekendje weg. Wacht niet langer en boek goedkope vliegtickets naar Geneve!

 

Recente zoekresultaten met de laagste prijzen (24 uur)

Amsterdam Schiphol
Amsterdam Schiphol - Geneve easyJet easyJet 10 jan 2021 15 jan 2021 non-stop
Amsterdam Schiphol - Geneve Meerdere airlines Meerdere airlines 6 nov 2020 8 nov 2020 1 overstap
Amsterdam Schiphol - Geneve KLM KLM 10 jan 2021 13 jan 2021 non-stop
Eindhoven
Eindhoven - Geneve KLM KLM 9 jan 2021 14 jan 2021 1 overstap
Eindhoven - Geneve Meerdere airlines Meerdere airlines 9 jan 2021 14 jan 2021 2 overstappen
Brussel - National
Brussel - National - Geneve Brussels Airlines Brussels Airlines 9 jan 2021 14 jan 2021 non-stop
Brussel - National - Geneve Meerdere airlines Meerdere airlines 13 nov 2020 15 nov 2020 non-stop
Brussel - National - Geneve easyJet easyJet 13 nov 2020 15 nov 2020 non-stop
Brussel - National - Geneve Swiss Swiss 13 nov 2020 15 nov 2020 non-stop
Brussel - Charleroi
Brussel - Charleroi - Geneve Meerdere airlines Meerdere airlines 8 nov 2020 15 nov 2020 1 overstap

Info over bezienswaardigheden

Geneve heeft zeker mooie bezienswaardigheden, zoals De oude Sint-Pieterskathedraal, de Fontein van Genève, het Monument International de la Réformation, de Collège Calvin, de Botanische tuinen, het Brunswick Monument en de Russisch Orthodoxe kerk. De stad heeft veel speciale Zwitserse producten, zoals wijnen, chocolade , kazen etc. op de markt van Place du Marché bent u aan het juiste adres om deze smakelijkheden te proeven.  De stad heeft ook nog enkele musea zoals: International Red Cross and Red Crescent Museum, Musee d'art et d'histoire en Musees Barbier-Mueller. Naast de stad zelf, is het ook zeer de moeite waard om te gaan varen op het meer van Geneve, of in de wandeling te maken door de bergen en volledig tot rust te komen. Boek nu goedkope vliegtickets naar Geneve en kom volledig tot rust in deze mooie stad.

 

Eten, drinken en uitgaan in Geneve!

 

Eten en drinken wordt een zeer geslaagde beleving in Geneve. De stad heeft veel gezellige met kaarsverlichte restaurants. In de stad kunt u heerlijk culinair eten, maar u kunt ook goedkoper eten bijvoorbeeld aan de pier. Rondom Place de la Fusterie vindt u de leuke uitgaansgelegenheden. Wilt u ook genieten?  Boek dan vliegtickets naar Geneve!

 

Vervoer

 

 

Geneve is een goed georganiseerde stad. De stad is heel goed lopend te bekijken.  Maar er rijden ook zeker genoeg taxi’s en bussen rond. Ook het huren van een auto is geen slecht idee, als u nog de bergen in wilt. U heeft al goedkope vliegtickets naar Geneve voor 155 euro. 

Bekijk nabijgelegen bestemmingen