Houston

De stad Houston gelegen in het  oosten van Texas heeft zijn naam te danken aan de bekende en grote generaal Sam Houston, die een belangrijke rol heeft gespeeld bij de slag om San Jacinto. De stad is vandaag de dag is vooral bekend vanwege de ruimtevaart business, de heerlijke vleesgerechten en natuurlijk de cowboy cultuur. Het een stad die rijk is geworden dankzij de vele olievelden in de nabije omgeving en vanwege het Houston-Kanaal, één van de drukste scheepskanalen van Amerika.  Houston is een welvarende stad waar men vele winkels, restaurants, mooie musea en andere bezienswaardigheden kunt vinden.  Maak deze stad van dichtbij mee en boek goedkope vliegtickets naar Houston

 

Recente zoekresultaten met de laagste prijzen (24 uur)

Amsterdam Schiphol
Amsterdam Schiphol - Houston - Intercontinental Meerdere airlines Meerdere airlines 29 apr 2021 12 mei 2021 2 overstappen
Amsterdam Schiphol - Houston - Intercontinental Air Canada Air Canada 3 mei 2021 14 mei 2021 2 overstappen
Amsterdam Schiphol - Houston - Intercontinental United Airlines United Airlines 4 mei 2021 14 mei 2021 non-stop
Amsterdam Schiphol - Houston - Intercontinental Lufthansa Lufthansa 30 apr 2021 11 mei 2021 non-stop
Amsterdam Schiphol - Houston - Intercontinental Delta Air Lines Delta Air Lines 4 mei 2021 13 mei 2021 non-stop
Amsterdam Schiphol - Houston - Intercontinental KLM KLM 4 mei 2021 13 mei 2021 non-stop
Eindhoven
Eindhoven - Houston - Intercontinental KLM KLM 4 mei 2021 14 mei 2021 2 overstappen
Eindhoven - Houston - Intercontinental Meerdere airlines Meerdere airlines 4 mei 2021 14 mei 2021 2 overstappen
Brussel - National
Brussel - National - Houston - Intercontinental Meerdere airlines Meerdere airlines 4 mei 2021 14 mei 2021 1 overstap
Brussel - National - Houston - Intercontinental Delta Air Lines Delta Air Lines 30 apr 2021 11 mei 2021 2 overstappen

Info over bezienswaardigheden

Wie Houston bezoekt moet echt een kijkje nemen in het Houstons Space Center. In dit centrum leert u alles over de ruimtevaart, gewichtloze ruimtewandelingen en het besturen van een spaceshuttle. Nadat u dit centrum heeft bezocht, moet u ook echt even stoppen bij Tejas Custom Boots. Hier in deze winkel worden op maat gemaakte cowboylaarzen gemaakt in alle kleuren van de regenboog. Tevens levert deze winkel aan elke president van Amerika cowboy laarzen. Andere leuke bezienswaardigheden zijn: San Jacinto Museum of History, het Sam Houston Park, het Contemporary Arts Museum Houston en  het George Ranch Historical Park. Ontdek de wereld van cowboys en ruimtevaarders door goedkope vliegtickets te boeken naar Houston.  

Eten, drinken en uitgaan in Houston!

 

Houston staat bekend om zijn geweldige restaurants. Vooral de vleesgerechten zijn echte aanraders. Goede restaurants zijn: La Colombe d'Or, Shade, Baba Yega  en Strip House. Leuke en goede uitgaansgelegenheden in Houston zijn: Pub Fiction, Blanco’s en de Big Easy Social and Pleasure Club. Wacht niet langer en boek goedkope vliegtickets naar Houston.

 

Vervoer

 

 

Houston is een redelijk grote stad met een goed ontwikkeld openbaarvervoersnetwerk. In de stad rijden er veel taxi’s en bussen rond. Het is ook een aanrader om een auto te huren, want Houston is een echte auto stad. U heeft al goedkope vliegtickets naar Houston voor 692 euro.