Vliegtickets naar La Rochelle

Reizigers
Volw.
2-11 jr
0-1 jr

Goedkope vluchten naar La Rochelle

Vliegen naar La Rochelle kan goedkoop en snel. Vanuit Nederland zijn er verschillende opties om goedkope vliegtickets naar La Rochelle te boeken. Zo kan je vliegen vanaf Amsterdam en Eindhoven, maar moet je wel rekening houden met een tussenstop tijdens je vliegreis. Luchtvaarmaatschappijen die vluchten aanbieden zijn onder andere KLM, Ryanair en Easyjet.

Wil je liever een directe vlucht naar La Rochelle? Wijk dan uit naar Brussel. Vanaf hier vlieg je in nog geen anderhalf uur naar dit havenstadje aan de Atlantische oceaan. Geniet van dit schilderachtige Franse havenstadje en boek je goedkope vliegtickets snel. Een vakantie in La Rochelle is er een om nooit te vergeten.

Recente zoekresultaten met de laagste prijzen (24 uur)
Amsterdam Schiphol
Amsterdam Schiphol - La Rochelle Ryanair Ryanair 1 aug 2020 7 aug 2020 1 overstap
Amsterdam Schiphol - La Rochelle Meerdere airlines Meerdere airlines 1 sep 2020 4 sep 2020 1 overstap
Eindhoven
Eindhoven - La Rochelle Ryanair Ryanair 28 mrt 2020 31 mrt 2020 1 overstap
Eindhoven - La Rochelle Meerdere airlines Meerdere airlines 25 mei 2021 1 jun 2021 3 overstappen
Dusseldorf Weeze
Dusseldorf Weeze - La Rochelle Ryanair Ryanair 8 aug 2020 22 aug 2020 2 overstappen
Dusseldorf Weeze - La Rochelle Meerdere airlines Meerdere airlines 11 jul 2020 25 jul 2020 2 overstappen
Brussel - National
Brussel - National - La Rochelle Ryanair Ryanair 1 aug 2020 7 aug 2020 1 overstap
Brussel - National - La Rochelle Meerdere airlines Meerdere airlines 6 aug 2020 9 aug 2020 1 overstap
Brussel - Charleroi
Brussel - Charleroi - La Rochelle Ryanair Ryanair 26 sep 2020 3 okt 2020 non-stop
Brussel - Charleroi - La Rochelle Meerdere airlines Meerdere airlines 17 okt 2020 24 okt 2020 2 overstappen

Schitterend La Rochelle

La Rochelle ligt in het westen van Frankrijk aan de Atlantische kust en ligt 2 uur rijden vanaf Bordeaux. De havenstad heeft een rijke geschiedenis en daar is genoeg van terug te vinden. De goed bewaarde historische gebouwen in de stad geven La Rochelle een schilderachtig uiterlijk. De haventorens, de oude haven en de gezellige restaurants die zich daar bevinden, maken het goed toeven in La Rochelle.

Tijdens een verblijf in La Rochelle kan je genieten van de prachtige Atlantische kust. Ook kan je een bezoek brengen aan het eiland Île de Ré wat is verbonden met een 2,9 kilometer lange tolbrug. La Rochelle heeft ook de grootste jachthaven voor pleziervaart van heel Europa. Vanuit La Rochelle is het leuk om een boottocht te boeken naar het beroemde fort Boyard gelegen voor de kust van La Rochelle en bekend van het gelijknamige tv-programma.

Vliegen naar La Rochelle

Als je naar La Rochelle gaat vliegen kom je aan op het vliegveld Aéroport de La Rochelle-Île de Ré. Dit vliegveld ligt vlak bij de tolbrug naar Île de Ré en vanaf hier is het 15 minuten rijden naar het oude centrum. Een huurauto is zeker een aanrader vanwege de flexibiliteit om daarmee de prachtige omgeving te ontdekken.

Voor een heerlijk rustgevende vakantie vol cultuur en architectuur aan de Atlantische kust van Frankrijk hoef je niet verder te zoeken. La Rochelle heeft alles wat je zoekt en je verblijf in deze stad zal voor een onvergetelijke vakantie zorgen. Twijfel niet langer en boek je goedkope vliegtickets snel naar La Rochelle.