Panorama

Goedkoop vliegen naar de Azoren

Reizigers
Volw.
2-11 jr
0-1 jr

Goedkope tickets Ponta Delgada

Als je wilt vliegen naar de eilandengroep de Azoren, dan kom je aan op het grootste en meest oostelijke eiland van deze eilandengroep. Directe vluchten naar de Azoren zijn beschikbaar vanaf Brussel. Vanaf hier ben je een kleine 5 uur aan het vliegen om uiteindelijk op de Azoren te landen zodat je vakantie vanaf daar meteen kan beginnen.

Voor goedkope vliegtickets kan je ook terecht in Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven. Vanaf hier wordt er ook gevlogen naar de Azoren, maar houd wel rekening met een tussenstop tijdens je vliegreis. Airlines zoals TUI, Air Baltic en TAP Portugal zijn allemaal aanbieders van goedkope vliegtickets naar de Azoren. Dus score een goede deal en stap op het vliegtuig naar de Azoren voor een onvergetelijke vakantie.

Top vluchten naar Ponta Delgada

Vanuit Brussel - National

TUIfly.be
Direct - 4u45
ma 27 sep ma 27 sep
v.a. € 360 (p.p.)
Ryanair
1 stop - 13u7
di 9 nov di 16 nov
v.a. € 79 (p.p.)

Vanuit Amsterdam Schiphol

TAP Portugal
1 stop - 13u40
ma 28 feb ma 7 mrt
v.a. € 111 (p.p.)

Vanuit Eindhoven

Ryanair
1 stop - 9u52
wo 1 dec wo 15 dec
v.a. € 123 (p.p.)

Vanuit Dusseldorf

TAP Portugal
1 stop - 17u22
vr 3 dec vr 10 dec
v.a. € 121 (p.p.)

Prijsgrafiek

Grafiek aan het laden…

Midden in de Oceaan

De Azoren is een eilandengroep die bij Portugal hoort en midden in de Atlantische Oceaan ligt. Deze eilandengroep ligt maar liefst 1400 kilometer ten westen van Lissabon. Vanwege de ligging van de Azoren midden in de oceaan en met de nabijheid van de Golfstroom, geeft deze combinatie dat er unieke flora en fauna te vinden zijn op deze eilanden en dat er hier het hele jaar door aangename temperaturen zijn.

De adembenemende natuur die er op deze 9 eilanden te vinden is, is een van de voornaamste redenen om naar de Azoren toe te vliegen. Ook is er op elk eiland weer een cultuurverschil te vinden in de pittoreske plaatsjes doordat de verschillende eilanden over een tijdspanne van 200 jaar geleidelijk bewoond werden.

Ontdek de Azoren

Als je gaat vliegen naar de Azoren kom je aan op het grootste eiland van de groep: São Miguel. Het vliegveld ligt vlak bij de belangrijkste plaats van de Azoren: Ponta Delgada. Dit is een gezellige stad om in te verblijven en om als uitvalsbasis te gebruiken om São Miguel en de andere eilanden te ontdekken.

Als je naar de andere eilanden wilt reizen kan je dat doen met de boot. Zo kan je voor jezelf bepalen welk eiland van de Azoren nu daadwerkelijk de mooiste is. Breng ook een bezoekje op het hoogste punt van heel Portugal: Ponta de Pico op het eiland Pico. Ja zal je ogen uitkijken op de Azoren en een onvergetelijke vakantie beleven. Boek daarom snel je goedkope vliegtickets naar de Azoren zodat de voorpret alvast kan beginnen.