Panorama

Goedkope vluchten naar La Coruna

Reizigers
Volw.
2-11 jr
0-1 jr

Goedkope vluchten La Coruna

Om te vliegen naar de Spaanse stad La Coruña is er genoeg te vergelijken tussen vliegtickets. Zo gaan er vluchten vanaf Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven die je naar La Coruña kunnen brengen. Houd hier wel rekening met een tussenstop tijdens je vliegreis. Toch kan je in 5,5 uur al op je bestemming zijn als je vliegt vanaf Schiphol naar La Coruña.

Wil je liever geen tussenstop tijdens je vliegreis? Boek dan goedkope vliegtickets naar Santiago de Compostella. Deze beroemde stad ligt vlakbij La Coruña en hier gaan wel directe vluchten naartoe. Vanaf Schiphol vlieg je in 2,5 uur naar Santiago de Compostella toe en vanaf het vliegveld ben je drie kwartier aan het rijden naar La Coruña. Genoeg te kiezen dus om naar deze interessante Spaanse stad toe te reizen.

Top vluchten naar La Coruna

Vanuit Amsterdam Schiphol

Air Europa
1 stop - 13u27
vr 8 okt ma 11 okt
v.a. € 111 (p.p.)
Vueling
1 stop - 8u57
wo 20 okt wo 20 okt
v.a. € 174 (p.p.)

Vanuit Eindhoven

KLM
2 stops - 29u7
do 30 sep zo 10 okt
v.a. € 343 (p.p.)

Vanuit Brussel - National

Air Europa
1 stop - 9u22
ma 18 okt vr 22 okt
v.a. € 84 (p.p.)

Vanuit Dusseldorf

Air Europa
1 stop - 12u37
za 16 jul za 30 jul
v.a. € 174 (p.p.)

Prijsgrafiek

Grafiek aan het laden…

Vissersstad La Coruña

La Coruña ligt in het noordwesten van het Iberisch schiereiland en Spanje, in de regio Galicië. De stad is een havenstad aan de kust van de Atlantische oceaan. In de stad zelf zijn allerhande bezienswaardigheden en leuke activiteiten. Breng een bezoek aan het aquarium van de stad, of struin lekker door het oude centrum van La Coruña. Een absoluut hoogtepunt is de oude romeinse vuurtoren, de Torre de Hércules, die net buiten het centrum staat en nog steeds dienstdoet als vuurtoren.

Buiten de stad kan je genieten van de prachtige natuur van Galicië. Geniet van de ruige kusten aan de Atlantische oceaan waaronder de Costa de la Muerte, die berucht is vanwege de vele schepen die hier voor de kust zijn gezonken. Ook kan je genieten van een dagje strand, maar het is hier niet zo warm als in het binnenland bij bijvoorbeeld Madrid, of aan de kust van de Middellandse zee. Toch kan het hier in de zomer aangenaam warm worden waardoor je prima even tot rust kunt komen op het strand.

Vervoer in La Coruña

Na aankomst in La Coruña stap je uit op het vliegveld van de stad. Vanaf hier is het slechts een kwartier rijden met de auto naar het centrum. Ook is er in de stad een busnetwerk waarmee je in drie kwartier in de binnenstad kan zijn vanaf het vliegveld. Een tip is om een auto te huren zodat je de prachtige omgeving en de leuke stadjes in Galicië gemakkelijk kan bezoeken. Maak bijvoorbeeld een dagtrip naar het beroemde Santiago de Compostella.

In La Coruña is er voor iedereen wat te doen en niemand zal zich vervelen. De gezellige stad biedt genoeg om te zien en te doen en ook in de omgeving kan je dagenlang verblijven en elke keer weer wat nieuws ontdekken. Geniet van deze mooie stad en de prachtige ruige kust aan de Atlantische oceaan. Boek snel je vliegtickets naar La Coruña.