Panorama

Goedkoop vliegen naar Santiago de Compostela

Reizigers
Volw.
2-11 jr
0-1 jr

Vergelijk vliegtickets naar Santiago de Compostela

Als je liever niet de hele bedevaart route naar Santiago de Compostela wilt lopen, dan is vliegen een goede optie en waarschijnlijk ook een stuk sneller. Goedkope vliegtickets naar dit Spaanse bedevaartsoord zijn te krijgen voor vluchten vanaf Amsterdam en Brussel. Vanaf hier gaan er directe vluchten naar Santiago de Compostela waardoor je in no time op je bestemming kan zijn. Vanaf Schiphol doe je er met een directe vlucht 2,5 uur over.

Luchtvaarmaatschappijen zoals Vueling en Iberia bieden goedkope vliegtickets aan naar Santiago de Compostella. Santiago de Compostela is een erg bijzondere stad om te bezoeken en zeker de moeite waard. De prachtige bezienswaardigheden in het oude gedeelte van de stad en de rijke historie van dit bedevaartsoord zullen je intrigeren. Stap op het vliegtuig en ervaar al het moois wat Santiago de Compostela te bieden heeft zelf van dichtbij.

Top vluchten naar Santiago de Compostela

Vanuit Amsterdam Schiphol

Vueling
Direct - 2u30
do 11 nov do 18 nov
v.a. € 111 (p.p.)
Iberia
Direct - 2u30
ma 25 okt do 28 okt
v.a. € 175 (p.p.)
TAP Portugal
1 stop - 14u42
vr 29 apr zo 8 mei
v.a. € 132 (p.p.)

Vanuit Eindhoven

Ryanair
1 stop - 8u57
do 11 nov do 18 nov
v.a. € 90 (p.p.)

Vanuit Dusseldorf Weeze

Ryanair
1 stop - 8u17
do 11 nov do 18 nov
v.a. € 62 (p.p.)

Prijsgrafiek

Grafiek aan het laden…

Bedevaartsoord Santiago de Compostela

Deze stad in het noordwesten van Spanje is een wereldberoemd bedevaartsoord waar reizigers van over de hele wereld op afkomen. Ze volgen de zogenaamde sint Jacobs routes voornamelijk vanuit Frankrijk dwars door heel Spanje heen met als eindbestemming de prachtige kathedraal van Santiago de Compostela. Deze kathedraal is namelijk gebouwd op de vermoedelijke begraafplaats van de apostel Jakobus.

Vanwege de prachtige historische gebouwen in het oude deel van de stad, waaronder de kathedraal ook valt, is het oude gedeelte van de stad op de UNESCO werelderfgoedlijst gezet. De prachtige gebouwen zijn ook een lust voor het oog, dus dit is zeker een reden om deze prachtige stad te bezoeken. Ook het feit dat Santiago een studentenstad is, maakt het een bruisende stad. Hierdoor zal je je niet gaan vervelen tijdens je verblijf in Santiago de Compostella

Vervoer in Santiago de Compostela

Als je gaat vliegen naar Santiago de Compostela, dan kom je aan op het vliegveld 15 kilometer buiten de stad. Vanaf hier is het een kleine 20 minuten rijden met de auto naar het centrum. Ook gaat er elke 30 minuten een bus die je naar de binnenstad kan brengen, maar hiervoor moet je een stukje lopen naar de bushalte waardoor je al snel bijna een uur kwijt bent met deze reis.

Als je een auto gaat huren tijdens je verblijf in Santiago de Compostela, dan is het leuk om de prachtige natuur van de regio Galicië te ontdekken. Ga naar de ruige kusten van de Atlantische oceaan of breng een bezoekje aan de nabijgelegen steden La Coruña of Vigo. Er is dus genoeg te beleven in en rondom Santiago de Compostela. Boek daarom nu je goedkope vliegtickets naar deze prachtige Spaanse stad.