Goedkoop naar Slowakije

Reizigers
Volw.
2-11 jr
0-1 jr

Vluchten naar Slowakije

Slowakije is een prachtig land wat steeds populairder wordt bij toeristen. Het is ook een goedkoop land. Hierdoor is het de perfecte bestemming van je budget vliegreis. Vanuit Nederland kun je vliegen vanuit Amsterdam en Eindhoven. Ook gaan er veel goedkope vluchten vanuit Brussel en Dusseldorf waar je vliegtickets voor kunt boeken. Het is iets minder dan twee uur vliegen naar Slowakije. Er zijn veel budget airlines die naar Slowakije vliegen. Vergelijk de prijzen van deze airlines op Goedkopevliegtickets.nl en boek de goedkoopste vliegtickets. Je hebt al voor een paar tientjes een retour naar Slowakije!

De meeste vluchten gaan naar de hoofdstad van Slowakije, Bratislava. Naar Slowakije vliegen veel budget airlines zoals Ryanair, easyJet, Vueling en Eurowings waar je goedkope vliegtickets bij kunt boeken. Slowakije is een erg goedkoop land. Het openbaar vervoer van en naar de luchthavens is vaak rommelig en niet goed geregeld. Maar doordat alles er relatief goedkoop is kost een taxi niet veel. Dit is de beste manier om van en naar je bestemming te reizen. Lijkt Slowakije je een leuk land? Neem dan eens een kijkje in bijvoorbeeld Skopje of Zagreb.

Populaire steden in Slowakije

Slowakije

Slowakije is niet de eerste gedachte die bij je opkomt als je een vakantie gaat boeken. Maar het is een fantastische land wat je compleet zult verassen. Het is een leuke en betaalbare bestemming. Voor natuurliefhebbers, wandelaar en wintersportliefhebbers heb je de Hoge Tatra. Het is onderdeel van de Karpaten en ligt op de grens met Polen. Je hebt er nog prachtige ruige natuur, vol wilde dieren zoals de lynx en de wolf, en in de winter sneeuwt het er veel waardoor het ook zeer geschikt is als bestemming voor je wintersportvakantie.

Slowakije heeft prachtige middeleeuwse steden en dorpjes die nog relatief goed bewaard zijn. De hoofdstad Bratislava is bijvoorbeeld prachtig, er is nog veel van de historie bewaard. Vanaf het kasteel boven op de berg heb je een prachtig uitzicht over de stad en de rivier de Donau. Voor kasteel liefhebbers is Slowakije een echt paradijs. Er zijn veel kastelen, allemaal nog goed bewaard. Wacht dus niet langer en boek nu je vliegreis naar dit prachtige en verrassende land.