Panorama

Goedkope Ryanair vliegtickets

Ryanair

Ryanair is een bekende low cost airline en gaat al heel wat jaartjes mee. Het is een van de goedkoopste luchtvaartmaatschappijen die zich vooral richt op de Europese markt, maar ook budget vluchten naar onder andere Marokko aanbiedt. Net zoals Vueling en Easyjet brengt de luchtvaartmaatschappij Ryanair je vanuit Nederland, België en Duitsland naar verschillende bestemmingen in of net buiten Europa.

Ryanair: goedkope luchtvaartmaatschappij uit Ierland

Ryanair is oorspronkelijk een Iers bedrijf en werd in 1985 opgericht door de familie Ryan. De thuisbasis voor de luchtvaartmaatschappij is nog steeds Dublin Airport, waar ook het hoofdkantoor is gevestigd. Al meer dan 30 jaar brengt de budget airline Ryanair haar passagiers naar meer dan 200 bestemmingen. De focus ligt - zoals het een echte low cost airline betaamt - op enorm lage tarieven. “No frills” zoals ze het zelf noemen. Dit betekent wel dat je voor alle niet-essentiële zaken moet bijbetalen.

 

Ryanair

De airline

Ga je goedkoop vliegen met Ryanair, dan heb je de mogelijkheid om van te voren al eten en drinken te bestellen. Denk aan cola, thee, koffie en een kleine snack. Zodra het personeel met de trolley-service begint, wordt jouw pre-order op jouw vliegtuigstoel afgeleverd. Natuurlijk kun je ook gewoon tijdens de voordelige vlucht een snack of drankje bestellen.

Tot 2 uur voor de geplande vertrektijd kun je online inchecken bij Ryanair. De tijd hangt af van wat voor soort vlucht je hebt geboekt. Kies je niet voor een vaste plek, dan kun je vanaf 48 uur voor vertrek inchecken en er wordt willekeurig een stoel aan je toegewezen. Download hiervoor de incheckapp van Ryanair en voer je vluchtgegevens in. In deze app wordt dan jouw boardingpass geladen. Wil je liever een uitgeprinte boardingpass, dan kun je het PDF-bestand dat in deze mobiele app staat afdrukken. Ook is het mogelijk om op de luchthaven in te checken, maar houd er rekening mee dat hiervoor extra kosten in rekening worden gebracht.

Goedkope vliegtickets Ryanair naar vele bestemmingen

Het toekomstperspectief voor de low cost airline Ryanair ziet er gunstig uit. In 2024 verwachten ze maar liefst 200 miljoen passagiers te verwelkomen. Wist je bovendien dat deze budget vliegmaatschappij elke 45 seconden een vliegtuig op laat stijgen? Daarbij is Ryanair verbonden met 33 landen en 87 vliegvelden. Zo reis je met Ryanair onder andere spotgoedkoop naar Porto en Lissabon in Portugal, Alicante en Valencia in Spanje en Pisa en Milaan en Italië. Ook voor vliegtickets voor een lage prijs naar Fez en Marrakech in Marokko ben je bij Ryanair aan het juiste adres.

Goedkope vluchten van Ryanair vertrekken zowel vanaf Amsterdam Schiphol als Eindhoven Airport. Vanaf Eindhoven zijn er wekelijks voordelige vliegtickets beschikbaar naar onder andere Bratislava in Slowakije, Girona in Spanje, Krakau in Polen en de Engelse hoofdstad Londen. Ook aan bestemmingen waar zon, zee en strand hoog in het vaandel staan is gedacht: Corfu in Griekenland, het Canarische eiland Lanzarote en het veelzijdige eiland Malta.

Budget vluchten bij low cost airline Ryanair

Op zoek naar budget vliegtickets van Ryanair? Vergelijk dan snel de enorm lage prijzen voor Ryanair vluchen op Goedkopevliegtickets.nl. Je vindt altijd een goedkoop vliegticket naar de bestemming van jouw keuze zoals Wenen in Oostenrijk of Thessaloniki in Griekenland.