Panorama

Vergelijk goedkope vliegtickets

WTC.nl - World Ticket Center - een groot reisbureau uit Amsterdam

 

Over WTC.nl - World Ticket Center

WTC.nl is in 1983 opgericht. De eerste jaren lag de focus met name op het reisbureau in Amsterdam. Na 2000 is WTC.nl steeds meer een specialist in de online verkoop van reizen geworden. De afgelopen jaren is WTC.nl enkele keren genomineerd voor snelst groeiende bedrijf van Nederland en heeft het twee Zoover Awards in ontvangst mogen nemen, voor de beste en populairste vliegticket aanbieder van Nederland.

Reisbureau

In Amsterdam heeft WTC.nl een grote vestiging aan de Nieuwezijds Voorburgwal 159. Het is een van de grootste reisbureaus van de hoofdstad.

Kwaliteitsgaranties

SGR, ANVR, IATA, PATA, BTP en ASTA.

Betaalmethodes

iDeal: geen toeslag creditcard: 2% van het totaalbedrag met een maximum van € 35,- internet-bankieren: geen toeslag bank- / giro overschrijving: geen toeslag Betaling in de vestiging in Amsterdam: geen toeslag

Boekingskosten

Een variabele 'customer service charge' en boekingskosten van minimaal € 20,- per reiziger. Het totaal aan reserveringskosten is hoog ten opzichte van andere online vliegticket verkopers.

Contact

Telefoonnummer: 0900-1502 (€0,45 p/m, ma t/m vr van 9u tot 21u, za van 10u tot 17u, zo van 12u tot 17u). E-mail: info@wtc.nl.

Opname van low-cost airlines in het aanbod

De meeste low-cost airlines zijn opgenomen in het aanbod van WTC.nl.

Grootste pluspunt

WTC.nl heeft een uitgebreid aanbod van vliegtickets inclusief vluchten vanaf nabijgelegen vliegvelden.

www.wtc.nl