Goedkope vluchten naar Zwitserland

Reizigers
Volw.
2-11 jr
0-1 jr

Vergelijk vliegtickets naar Zwitserland

Zwitserland is wereldberoemd om de prachtige bergen met witte pieken en dalen vol mooie bossen en kabbelende beekjes. Met slechts anderhalf tot twee uur vliegen ben je in dit mooie land. De vliegreis hier naartoe is al een ware beleving. Kijk op het laatste gedeelte van je reis vooral even uit het raam en geniet van het aanzicht van de Alpen van boven. Voor je vliegreis naar Zwitserland kun je goedkope vliegtickets krijgen. Je kan vliegen vanuit Amsterdam met een goedkope vlucht van een luchtvaartmaatschappij zoals Easyjet en Vueling.

Vanuit Amsterdam gaan de meeste vluchten naar Zwitserland. Je kan direct naar bijna iedere Zwitserse luchthaven vliegen zoals Zurich en Bazel. Ook gaan er vluchten vanuit Eindhoven richting Zwitserland. Op Goedkopevliegtickets.nl vergelijk je alle prijzen. Het vliegveld van Eindhoven is meestal een stuk rustiger dan dat van Amsterdam, hierdoor kun je meestal sneller door de douane heen en sneller inchecken.

Populaire steden in Zwitserland

Bezoek Zwitserland

Zwitserland staat bekend om de Alpen, Zwitserse chocolade, Zwitserse kaas en natuurlijk mooie horloges. Zwitserland is een modern land, wat overal terug te zien is. Alles is er goed onderhouden, de straten zijn schoon en het openbaar vervoer is er erg goed geregeld. Daarnaast is het natuurlijk ook een fantastisch vakantieland. In de zomer kan je er heerlijk door de uitgestrekte natuur wandelen, of beklim een van de vele bergen. In de winter is het de perfecte bestemming voor een skivakantie.

De steden in Zwitserland zijn ook prachtig. De meeste hebben een goed bewaard historisch centrum en moderne buitenwijken. Ga naar Genève en geniet op een van de terrasjes aan het meer. Of ga naar Zürich, de grootste stad van het land, waar je kan genieten van vele bezienswaardigheden en musea of breng een bezoek aan Basel, de culturele hoofdstad van Zwitserland. Vergelijk nu de prijzen en boek je goedkope vliegticket!