Vliegtickets Canarische Eilanden

Reizigers
Volw.
2-11 jr
0-1 jr

Goedkoop naar de Canarische Eilanden

De zon schijnt altijd op de Canarische Eilanden, een parel in de Atlantische Oceaan! Op deze eilanden is er voor iedereen wat te doen. Je hebt er prachtige witte stranden voor de perfecte zonvakantie zoals Tenerife en Las Palmas, bezoek de oude Spaanse nederzettingen of je kan gaan wandelen door de unieke natuur. Het kan er allemaal! Veel lowcost airlines vliegen naar de Canarische Eilanden zoals Ryanair, Transavia en Vueling. Hier kan je voor een lage prijs vliegtickets boeken voor deze prachtige bestemming.

Je begint je vliegreis vanuit Nederland met een direct vlucht vanuit Amsterdam en Eindhoven. De vlucht naar de Canarische Eilanden duurt tussen de vier en vijf uur, afhankelijk van je bestemming. Vanuit Amsterdam gaan er meer vluchten maar de luchthaven van Eindhoven is meestal een stuk rustiger, waardoor je sneller door de douane bent. Ook hebben de vluchten vanuit Eindhoven ook vaak een lage prijs, wat deze luchthaven zeer geschikt maakt voor je goedkope vliegreis.

Populaire steden in Canarische Eilanden

Cultuur en Klimaat op de Canarische Eilanden

De Canarische eilanden zijn een autonome regio van Spanje. Dat merk je hier ook. Kenmerkende trekjes van de Spaanse cultuur heb je hier ook. De mensen zijn hier zeer gastvrij, houden vaak nog siësta en zijn net iets minder punctueel dan we hier in Noord-Europa gewend zijn. 

De Canarische eilanden liggen dichter bij de evenaar dan de meeste andere Europese vakantiebestemmingen. Dit merk je dan ook in het klimaat. Er is weinig temperatuurverschil tussen de winter- en zomermaanden. Gemiddeld is het hier in de zomer 25 graden en in de winter 18! De Canarische Eilanden zijn dus zeer geschikt om het hele jaar door te bezoeken.