Panorama

Vliegtickets Canarische Eilanden

Goedkoop vliegen naar de Canarische Eilanden

Vlieg naar de Canarische Eilanden: de parel in de Atlantische Oceaan! Op deze eilanden waar de zon altijd schijnt is er voor iedereen wat te doen. Vlieg bijvoorbeeld naar Tenerife of Gran Canaria voor een fijne vakantie aan de prachtig witte stranden. Bezoek hier ook de oude Spaanse nederzettingen of maak een wandeling door de bijzondere natuur. Veel low cost luchtvaartmaatschappijen zoals Ryanair, Transavia en Vueling vliegen naar de Canarische Eilanden. Hier kun je voor een lage prijs vliegtickets boeken.

Je vliegreis naar de Canarische Eilanden begint vanuit Amsterdam Schiphol of Eindhoven. Afhankelijk naar welk Canarisch Eiland je vliegt, duurt de vlucht tussen de vier en vijf uur. Vanaf Amsterdam gaan er meer vluchten naar de Canarische Eilanden, maar op de luchthaven van Eindhoven is het meestal een stuk rustiger waardoor je sneller door de douane bent. Ook vind je vanaf het vliegveld vanaf Eindhoven vaker tickets naar de Canarische Eilanden voor een lager budget, wat deze luchthaven zeer geschikt maakt voor je goedkope vliegreis.

Vliegen naar de Canarische Eilanden: cultuur en klimaat

De Canarische Eilanden vormen een autonome regio van Spanje. En dat is zeker te merken, want de Spaanse cultuur vind je hier volop terug. Zo zijn de inwoners van de Canarische Eilanden - net zoals op het vasteland - zeer gastvrij, houden ze vaak nog een siësta en zijn ze net iets minder punctueel dan we hier in Noord-Europa gewend zijn. 

Voor een vakantie naar de Canarische Eilanden vlieg je naar een bestemming dat dichter bij de evenaar ligt dan de meeste andere Europese vakantieoorden. Dit merk je dan ook in het klimaat. Er is weinig temperatuurverschil tussen de winter- en zomermaanden. Gemiddeld is het hier in de zomer 25 graden en in de winter 18 graden. Het hele jaar door is het dus een goed idee om goedkoop te vliegen naar de Canarische Eilanden. Vergelijk snel alle tickets naar Fuerteventura, Tenerife, La Palma en Las Palmas en boek de vliegreis van jouw keuze. 

Bestemmingen in de Canarische Eilanden