Vliegtickets naar La Palma

La Palma is een prachtig eiland, de perfecte bestemming voor je vakantie naar de zon. Voor je vliegreis naar La Palma kun je goedkope vliegtickets krijgen. Er gaan geen directe vlucht naar La Palma, dus je vliegt vaak via Madrid of Tenerife. De beste opties voor je vliegreis naar La Palma is vliegen op Amsterdam of Brussel. Vanuit deze luchthavens gaan vluchten waarvoor je goedkope vliegtickets kunt krijgen.

Omdat La Palma net als Malta een relatief klein eiland is, kom je vanuit de luchthaven makkelijk het hele eiland over. Na je vlucht met een luchtvaartmaatschappij zoals Iberia, Ryanair of Easyjet stap je zo op de bus. Deze bus gaat ieder half uur en brengt je direct naar de toeristische locaties op het eiland. 

Recente zoekresultaten met de laagste prijzen (24 uur)

Amsterdam Schiphol
Amsterdam Schiphol - La Palma TUI TUI 28 feb 2021 7 mrt 2021 non-stop
Amsterdam Schiphol - La Palma Swiss Swiss 6 mrt 2021 14 mrt 2021 1 overstap
Eindhoven
Eindhoven - La Palma Meerdere airlines Meerdere airlines 21 nov 2020 28 nov 2020 2 overstappen
Dusseldorf Weeze
Dusseldorf Weeze - La Palma Meerdere airlines Meerdere airlines 12 feb 2021 19 feb 2021 4 overstappen
Brussel - National
Brussel - National - La Palma Iberia Iberia 7 mrt 2021 13 mrt 2021 1 overstap
Brussel - National - La Palma Meerdere airlines Meerdere airlines 7 mrt 2021 14 mrt 2021 2 overstappen
Brussel - National - La Palma Jetairfly Jetairfly 10 jan 2021 17 jan 2021 non-stop
Brussel - Charleroi
Brussel - Charleroi - La Palma Meerdere airlines Meerdere airlines 16 jan 2021 23 jan 2021 2 overstappen

Prachtig La Palma

La Palma is het meest noordwestelijke eiland van de Canarische Eilanden. La Palma is vooral bekend door het ecotoerisme, de bijnaam van het eiland is namelijk niet voor niets 'La Isla bonita'. La Palma heeft namelijk wel vijf verschillende klimaatzones! Op dit eiland zijn dan ook veel verschillende wandelroutes die door dit bijzonder eiland lopen.

Omdat je op La Palma geen massatoerisme hebt heerst er een heerlijke authentieke sfeer. Hierdoor krijg je tijdens je vakantie op La Palma het echte eilandleven mee. Veel vakantiehuisjes staan ook tussen de huizen van de lokale bewoners. Zo proef je tijdens de vakantie de echte sfeer van dit prachtige eiland.

Beleef La Palma

Het hoogste punt van La Palma is de vulkaan, de Roque de los Muchachos. Vanaf hier heb je een prachtig uitzicht op het eiland en de Atlantische Oceaan. La Palma heeft een heerlijk subtropisch klimaat. Dit betekent dat het zowel in de zomer als in de winter heerlijk warm is. In de zomer is het er gemiddeld 27 graden en zelf in de winter kan het er soms warm genoeg worden om nog te zwemmen!

La Palma is een heerlijk droomeiland. De stranden zijn mooi, er heerst een goede sfeer en de zon schijnt er bijna altijd. Er wordt zelfs gezegd dat op het strand van Tazacorte de meeste zonuren heeft van heel Europa! La Palma heeft vijftien prachtige baaien en strandjes om te ontdekken, waarvan sommige alleen lopend bereikt kunnen worden. Wacht niet langer en boek je vliegticket naar dit prachtige droomeiland op Goedkopevliegtickets.nl.

Bekijk nabijgelegen bestemmingen