Goedkoop naar Aruba

Reizigers
Volw.
2-11 jr
0-1 jr

Vluchten Aruba

Aruba ligt als een parel in de Caribische Zee en is zeer geliefd onder Nederlandse toeristen. Het eiland ligt op ongeveer tien uur vliegen vanaf Amsterdam. Je kan vanaf Amsterdam voor een lage prijs vliegtickets boeken bij de luchtvaartmaatschappij United Airlines. De goedkoopste vluchten gaan echter vanuit Dusseldorf. Hier kan je voor een lage prijs vliegtickets boeken bij KLM.

Aruba is net als Curaçao een klein eiland, dat dan ook niet veel openbaar vervoersmogelijkheden kent. De beste optie is om een auto huren en daarmee het eiland verkennen. Dit kan op de na aankomst op de Koningin Beatrix luchthaven, de luchthaven van Aruba.

Recente zoekresultaten met de laagste prijzen (24 uur)
Amsterdam Schiphol
Amsterdam Schiphol - Aruba Air Canada Air Canada 30 okt 2021 7 nov 2021 2 overstappen
Amsterdam Schiphol - Aruba Meerdere airlines Meerdere airlines 15 okt 2021 23 okt 2021 2 overstappen
Amsterdam Schiphol - Aruba TUI TUI 18 mei 2021 25 mei 2021 non-stop
Amsterdam Schiphol - Aruba KLM KLM 29 okt 2021 3 nov 2021 non-stop
Eindhoven
Eindhoven - Aruba KLM KLM 7 sep 2021 14 sep 2021 1 overstap
Eindhoven - Aruba Meerdere airlines Meerdere airlines 7 sep 2021 14 sep 2021 2 overstappen
Brussel - National
Brussel - National - Aruba United Airlines United Airlines 14 okt 2021 23 okt 2021 2 overstappen
Brussel - National - Aruba Air Canada Air Canada 15 okt 2021 23 okt 2021 2 overstappen

Aruba

Aruba is een van de eilanden die nog valt onder het Koninkrijk der Nederlanden. Het eiland ligt ten noorden van Venezuela. Het is een klein eiland maar erg populair bij Nederlandse toeristen en dat is niet voor niks. Het klimaat is er geweldig en de stranden liggen er prachtig bij. Aruba is ontdekt in 1499 door de Spanjaarden. De Nederlanders hebben het eiland later overgenomen. Het land Aruba is nog steeds niet volledig onafhankelijk ook is er wel sprake van grote zelfstandigheid. Het eiland Aruba is het bezoeken waard. Het is een eiland waar je helemaal tot rust komt en kunt genieten van het leven, het weer en de prachtige omgeving. 

Er is genoeg te beleven op Aruba. Leuke bezienswaardigheden zijn: De Natural Pool, dit is een stukje oceaan wat geheel ontsloten is door bergen en rotsen, maar door de golven wordt de Pool wel telkens weer gevuld met oceaanwater. De Altovistakapel is ook het bezoeken waard, dit kleine kerk is op zich niet zo heel erg bijzonder, maar het uitzicht op de zee is wel indrukwekkend. Ook een is tochtje met de auto door het  Nationaal park Arikok een leuke activiteit. 

Genieten op Aruba

Op Aruba kun je lekker eten en drinken. Op de vele stranden zijn genoeg strandtentjes die je tot in de late uurtjes kunnen voorzien van drankjes. Een goed restaurant is Carte Blanche. Hier kun je genieten van de mooiste gerechten. Wil je echter iets goedkopers dan is Barefoot Restaurant een goede keuze. Veel mensen in Aruba houden van het nachtleven, dus er des avonds genoeg te beleven op staat, op het strand of gewoon in de barretjes. 

Ben je wat avontuurlijker ingesteld? Op Aruba kan je ook snorkelen en duiken. Geniet van de prachtige natuur onder water en zwem tussen de schildpadden en de tropische vissen. Ook kan je op Aruba heerlijk wandel. Er zijn genoeg uitdagende en adembenemende wandeltochten op het eiland. Boek nu je vliegticket naar Aruba en laat de voorpret beginnen!