Vluchten naar het Caribisch gebied

Reizigers
Volw.
2-11 jr
0-1 jr

Vliegtickets naar het Caribisch gebied

Als je zin hebt in een vakantie naar de zon is het Caribische gebied de perfecte bestemming. Op tien uur vliegen ligt het zonnige deel van het Koninkrijk der Nederlanden. De droom van iedere zonliefhebber. Er vliegen geen budget airlines naar het Caribisch gebied maar door vliegtickets te vergelijken kun je alsnog de goedkoopste vliegtickets vinden en zo veel geld besparen. Luchtvaartmaatschappijen zoal KLM, United Airlines en Air France vliegen hiernaartoe.

Het is mogelijk om vanuit verschillende luchthavens naar het Caribisch gebied te vliegen. Er gaan directe vluchten vanuit Amsterdam, maar de goedkoopste vluchten gaan vanuit Dusseldorf. Soms kan het de moeite waard zijn om ook te kijken naar de reiskosten naar het vliegveld. Dan kan vliegen vanuit Amsterdam toch goedkoper zijn. Vlieg naar excotische eilanden zoals Aruba en en Curaçao en geniet van de zon!

Populaire steden in Caribisch gebied

Het zonnige Caribisch gebied

Het Caribisch gebied is een onderdeel van het Koninkrijk der Nederlanden. Maar dat dit gebied aan de andere kant van de wereld ligt merk je zeer duidelijk. De mensen hier zijn gastvrij, doen rustig aan en zijn iets minder punctueel dan wij in Noord-Europa gewend zijn. Dit is merk je ook aan de sfeer op de eilanden, er hangt een heerlijk ontspannen sfeer die je vakantiegevoel dan ook zeker versterkt.

Je merkt ook heel goed dat het Caribisch gebied dicht bij de evenaar ligt. De temperaturen zijn er altijd zeer aangenaam, zelfs in de winter. Er is dan ook weinig temperatuurverschil tussen de winter- en zomermaanden. Het Caribisch gebied is de perfecte bestemming voor een strandvakantie. Kom heerlijk tot rust in de zon, zwem in de zee. Ben je wat avontuurlijker? Het onderwaterleven in het Caribisch gebied is ook prachtig! Je kan dus een dagje gaan duiken of snorkelen.