Goedkope vluchten naar Cyprus

Reizigers
Volw.
2-11 jr
0-1 jr

Vergelijk vluchten naar Cyprus

Cyprus staat vooral bekend als fantastisch vakantieland met heerlijke stranden. Daarnaast is Cyprus ook een land met een rijke historie. Vanuit Amsterdam kan je direct naar de steden Larnaca en Paphos vliegen. Ook gaan er vluchten vanuit Dusseldorf en Brussel naar de luchthavens van deze steden. Het zien goede bestemmingen voor je vliegreis waar je goedkope vliegtickets voor kunt boeken. Omdat het populaire bestemming is door de vele badplaatsen gaan er veel vluchten naar Cyprus. Vergelijk daarom altijd de prijzen op Goedkopevliegtickets.nl voor goedkope vliegtickets voor je vliegreis.

Het is naar Cyprus ongeveer vier uur vliegen. Naar Cyprus vliegen ook een aantal low cost airlines zoals Transavia, Wizz Air en Ryanair. De luchthavens van Cyprus zijn gebouwd op het toerisme. Vanuit de luchthavens kun je met de bus naar de omliggende steden en badplaatsen. Ook kan je gebruik maken van een van de vele taxi's of je kunt er een auto huren. 

Populaire steden in Cyprus

Cyprus

Cyprus is voor iedereen geschikt. Paphos is zeer geliefd bij gezinnen met kinderen, er zijn badplaatsen waar veel vakantievierende jongeren naartoe trekken en voor degene die echt iets van het eiland wil zien is Larnaca de perfecte uitvalsbasis. Waarom is Cyprus zo geliefd bij toeristen en specifiek zonaanbidders? Dat is erg makkelijk, Cyprus is een van de landen met de meeste zonzekerheid in Europa, maar liefst 340 dagen zon per jaar! Door het mediterrane klimaat is het er vanaf mei al heerlijk strandweer en dit gaat door tot en met september.

Naast het strand heeft Cyprus nog veel meer te bieden. Er zijn veel UNESCO werelderfgoed gebouwen en gebieden. Neem Paphos, in de oude stad kan je meer dan 2000 jaar aan geschiedenis bekijken! Ook heeft Cyprus een prachtig groen binnenland. Het Troodos gebergte is voor wandelaars en natuurliefhebbers een geliefde bestemming. Prachtige bossen, watervalletjes, wijngaarden en knusse dorpjes zijn hier te vinden. Kortom, Cyprus is een prachtig vakantieland. Wacht niet langer en boek nu je vliegreis!