Panorama

Goedkope Wizz Air vliegtickets

Wizz Air: vlieg goedkoop met deze low cost airline

Wizz Air is één van de grootste low cost luchtvaartmaatschappijen in Europa en het Midden-Oosten. Het doel van Wizz Air is om reizigers binnen de EU zo betaalbaar mogelijk te laten vliegen. Dit doen ze door één reisklasse en geen stoeltoewijzing aan te bieden. Daarnaast maakt de Hongaarse airline een combinatie van primaire, secundaire en regionale luchthavens. Wil je een budget ticket van Wizz Air vanuit Nederland boeken, dan vertrek je altijd vanaf Eindhoven Airport. Uiteraard heb je tijdens je vlucht een ruime keuze uit broodjes, snacks, drankjes en WIZZ-cadeaus.

Profiteer van korting met de WIZZ Privilege Pass

De thuisbasis van de low cost airline is gevestigd op Boedapest Liszt Ferenc Airport: de grootste internationale luchthaven van Hongarije en de op een na grootste luchthaven van Centraal-Europa. Wizz Air vliegt met vliegtuigen uit de Airbus A320-serie, waaronder A320’s. Wil je goedkoop vliegen met Wizz Air, dan kun je met de WIZZ Privilege Pass profiteren van allerlei voordelen. Met een jaarlijkse bijdrage heb je toegang tot een aantal voorzieningen en extra comfort. Zo is met deze pas je stoel bijvoorbeeld gereserveerd.

Wizz Air

Internet check-in

Vaanf 30 dagen tot 3 uur voor vertrek kun je online inchecken op de website van Wizz Air. Ook is het mogelijk om via de app een instapkaart te downlaoden op je telefoon.

Wizz Air biedt budget vluchten naar Oost-Europa

Wizz Air vliegt naar diverse bestemmingen in Europa zoals Tirana in Albanië, Sofia, Bourgas en Varna in Bulgarije en Rome Fiumicino in Italië. Ook zorgt de vliegmaatschappij voor budget vluchten naar onder andere Kaunas en Vilnius in Litouwen, Skopje in Noord-Macedonië en Gdansk, Katowice en Krakau in Polen.

Boek je goedkope ticket van Wizz Air

Ben je op zoek naar voordelige vluchten van Wizz Air, dan ben je bij Goedkopevliegtickets.nl aan het juiste adres. Zoek je bestemming, vergelijk de goedkope prijzen en boek jouw budget vlucht bij de low cost luchtvaartmaatschappij Wizz Air.