Vliegtickets München

Reizigers
Volw.
2-11 jr
0-1 jr

Vergelijk vliegtickets naar München

München is een prachtige stad, bekend van onder andere het Oktoberfest en de voetbalclub Bayern München. De stad is ook makkelijk met het vliegtuig te bereiken. Vanaf Amsterdam duurt de directe vlucht ongeveer anderhalf uur. Deze vlucht wordt meestal verzorgd door Lufthansa. Vanuit andere luchthavens gaan er ook vluchten van low cost vliegmaatschappij Eurowings. Bij Eurowings kan je de goedkoopste vliegtickets naar München boeken.

De luchthaven van München is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De beste optie om van het vliegveld naar het centrum van München te reizen is om gebruik te maken van de S-Bahn. Ook rijden er bussen van en naar het vliegveld. Vergelijk hier ook low cost vliegtickets naar andere steden die zeker het bekijken waard zijn zoals Berlijn en Wenen.

Recente zoekresultaten met de laagste prijzen (24 uur)
Amsterdam Schiphol
Amsterdam Schiphol - München Lufthansa Lufthansa 2 apr 2021 3 apr 2021 non-stop
Amsterdam Schiphol - München Meerdere airlines Meerdere airlines 13 apr 2021 14 apr 2021 1 overstap
Amsterdam Schiphol - München KLM KLM 24 apr 2021 27 apr 2021 non-stop
Amsterdam Schiphol - Zurich Swiss Swiss 1 jan 2022 8 jan 2022 non-stop
Eindhoven
Eindhoven - München KLM KLM 1 jan 2022 8 jan 2022 1 overstap
Eindhoven - München Meerdere airlines Meerdere airlines 21 okt 2021 24 okt 2021 1 overstap
Dusseldorf Weeze
Dusseldorf Weeze - München Meerdere airlines Meerdere airlines 21 okt 2021 24 okt 2021 3 overstappen
Brussel - National
Brussel - National - München Lufthansa Lufthansa 30 aug 2021 16 sep 2021 non-stop
Brussel - National - München Sabena Sabena 16 dec 2021 19 dec 2021 non-stop
Brussel - National - München Meerdere airlines Meerdere airlines 1 jan 2022 8 jan 2022 non-stop
Brussel - Charleroi
Brussel - Charleroi - München Meerdere airlines Meerdere airlines 8 jul 2021 17 jul 2021 1 overstap
Brussel - Charleroi - München Air Fiji Air Fiji 14 mrt 2021 17 mrt 2021 1 overstap

München

München is een mooie stad waar veel te beleven valt. De stad werd in de 12e eeuw gesticht en is sindsdien uitgegroeid tot een van de belangrijkste steden van Duitsland. De stad speelde ook in de aanloop naar de Tweede Wereldoorlog een belangrijke rol. De NSDAP ontstond hier en werd hier groot. Tijdens de Tweede Wereldoorlog zat hier ook het hoofdkwartier van de NSDAP. De stad werd dan ook platgebombardeerd maar tijdens de wederopbouw is het historische stadscentrum hersteld. Ook vonden in 1972 de Olympische Spelen in München plaats.

In München valt veel te zien. Het Marienplatz is het kloppende hart van het historische centrum en wordt omringd door mooie gebouwen, het Neue Rathaus heeft poppen in het uurwerk die drie keer per dag tot leven komen. Ook als kunstliefhebber moet je München zeker bezocht hebben. De drie Pinakotheken zijn drie musea die bij elkaar in de buurt liggen die elk een eigen stroming en tijd in de kunst tentoonstellen.

Tips & Tricks

Het openbaar vervoer in München is, net als in iedere andere Duitse stad, goed geregeld en heel toegankelijk voor toeristen. Met de Tageskarte kun je gebruik maken van elk openbaar vervoermiddel. Dat is de U-Bahn, de S-Bahn, de Strassenbahn en de stadsbussen. Het is dus heel makkelijk om als toerist van de ene naar de andere kant van de stad te reizen. Gebruik je Tageskarte voor bijvoorbeeld een bezoek aan de Allianz Arena, het stadion van de voetbalclub Bayern München.

Zowel in de zomer als in de winter is München het bezoeken waard. Geniet in de zomer van het klimaat en de levendigheid op straat in de stad. In de wintermaanden kun je naar München vliegen om vanaf daar door te reizen naar de locatie van je skivakantie. Ook wordt het Oktoberfest in München jaarlijks groots gevierd, er komen hier meer dan zes miljoen mensen op af!