Panorama

Goedkope Lufthansa tickets

Lufthansa

Lufthansa is de grootste luchtvaartmaatschappij van Duitsland en het hoofdkwartier is in Keulen gevestigd. De maatschappij heeft aanvliegbestemmingen van over de hele wereld. De belangrijkste vliegvelden vanwaar goedkope Lufthansa vluchten vertrekken zijn Frankfurt, München en Düsseldorf.

Lufthansa is een van de oprichters van Star Alliance, een van de grootst samenwerkingsverbanden tussen luchtvaartmaatschappijen ter wereld. De Duitse vliegmaatschappij werd al in 1926 opgericht en heeft een wereldwijd netwerk. In Nederland vliegt Lufthansa naar Amsterdam en in België is dit Brussel. De vloot van Lufthansa is zeer modern en onder andere de airbus A380 is hier onderdeel van.

Lufthansa

Lufthansa vluchten: altijd goed op elkaar afgestemd

De airline werkt samen met 27 andere vliegmaatschappijen in de Star Alliance, waardoor vluchten goed op elkaar zijn afgestemd. Boek je een goedkope vlucht bij Lufthansa, dan ben je er zeker van dat je snel kunt overstappen op andere vluchten en snel op de plaats van bestemming bent.

Ook aan boord ontbreekt het je aan niets. Voor het inchecken van je vliegticket heb je de keuze uit Economy Class, Business Class en de luxe First Class. Het entertainmentprogramma is zeer uitgebreid met films, series en muziek. Bovendien zijn de meeste entertainment-sets ingebouwd in de achterzijde van de stoelen, zodat je zelf kunt bepalen wat je wilt kijken of luisteren. Heb je een goedkoop Lufthansa vliegticket voor een intercontinentale vlucht? Dan heb je een verstelbare hoofdsteun voor extra comfort.

Boek een vliegticket van prijswinnend Lufthansa

Wist je dat Lufthansa al een aantal keer in de prijzen is gevallen? Zo heeft de airline in 2017 maar liefst 5 sterren gekregen van Skytrax. Hierbij evalueert dit adviesbureau hoe passagiers de service tijdens de vlucht en op de grond beleven, gebaseerd op zo’n 800 categorieën. Ook werd Lufthansa tijdens de World Airline Awards onder 20,7 miljoen passagiers uit meer dan 100 landen in 2018 uitgeroepen tot ‘Best European Airline’.

Ben je op zoek naar voordelige vliegtickets van Lufthansa, dan ben je hier aan het juiste adres. Vergelijk bijvoorbeeld de lage prijzen voor intercontinentale vluchten naar Kaapstad, Madras of Mumbai. Of reis met een voordelig ticket van Lufthansa naar New York, Washington, Orlando of een Europese bestemming zoals Athene of Frankfurt.

Lufthansa: voordelig vliegen naar jouw gekozen bestemming

Reserveer jouw Lufthansa vliegticket voor het budget dat jij voor ogen hebt. Of je nu goedkope vluchten zoekt naar Bangkok, Vancouver, Cairo of München: op Goedkopevliegtickets.nl vind je altijd een ticket van Lufthansa dat voldoet aan je wensen. Vergelijk snel de lage prijzen.