Panorama

Goedkoop vliegen naar Sylt Westerland

Reizigers
Volw.
2-11 jr
0-1 jr

Vergelijk vliegtickets naar Sylt Westerland

Voor een goedkope vlucht naar Sylt Westerland zijn er verschillende opties. Vliegtickets kan je boeken vanaf Amsterdam en vanaf hier vlieg je met een tussenstop in 4 uur en 15 minuten naar dit Duitse Waddeneiland. Ook vanaf Düsseldorf kan je het vliegtuig pakken naar Sylt. Hier gaan wel directe vluchten naar deze bestemming en kan je al in 1 uur en 15 minuten aangekomen zijn op het rustgevende Sylt.

Voordelige vliegtickets naar Sylt Westerland kan je boeken bij luchtvaartmaatschappijen zoals KLM, Lufthansa en Eurowings. Met dit aanbod kan je genoeg vergelijken tussen de verschillende vluchten die naar deze bestemming vliegen. Voor een heerlijke vakantie op een Duits Eiland hoef je niet verder te zoeken, boek daarom snel je vakantie naar het mooi Sylt en geniet van je welverdiende vakantie.

Waddeneiland Sylt

Het prachtige Sylt ligt ten noorden van Hamburg vlak bij de grens met Denemarken en is het grootste Noord-Friese Wadden (schier)eiland. Doordat het eiland wordt verbonden met het vaste land met de 11 kilometer lange Hindenburgdamm, is Sylt tegenwoordig officieel een schiereiland. De leuke plaatsjes op het eiland zijn top om doorheen te slenteren en de prachtige natuur is zeker het bezoeken waard.

In de zomer kan je heerlijk genieten van het strand op dit eiland en genieten van het weer. Een van de hoogtepunten om te bekijken is de imposante Rotes Kliff. Dit is een 30 meter hoge zeeklif vlak bij het plaatsje Kampen. Weg van het vasteland, kan je op Sylt heerlijk tot rust komen en hoef je even niet na te denken over je dagelijkse activiteiten zodat je op en top vakantie kunt vieren.

Vliegen naar Sylt

Sylt is een eiland en niet heel groot, hierdoor ben je in 5 minuten rijden vanaf het vliegveld, in het nabijgelegen Westerland wat midden op het eiland ligt. Vanaf hier kan je in 20 minuten op een van de uiteinden van het eiland zijn. Een auto huren kan dus een prima optie zijn om het eiland te ontdekken, maar omdat Sylt niet ontzettend groot is kan het ook leuk zijn om het eiland op de fiets te ontdekken.

Vanaf Sylt vertrekken er ook treinen naar het vasteland, aangezien op de Hindenburgdamm, die Sylt met het vaste land verbindt, alleen een spoorweg ligt. Hier kan je met de auto op de trein en vanaf de overkant kan je gemakkelijk het vasteland van Jutland ontdekken. Er is dus genoeg te beleven op en rondom Sylt voor een onvergetelijke vakantie. Boek dus snel je goedkope vliegtickets en start met genieten.