Panorama

Goedkoop vliegen naar Sylt Westerland

Vergelijk vliegtickets naar Sylt Westerland

Voor een goedkope vlucht naar Sylt Westerland zijn er verschillende opties. Voordelige vliegtickets kan je boeken vanaf Amsterdam Schiphol en vanaf hier vlieg je met een tussenstop in 4 uur en 15 minuten naar dit Duitse Waddeneiland. Ook vanaf Düsseldorf kun je het vliegtuig pakken naar Sylt. Vanaf hier vertrekken er wel directe budget vluchten en kan je al in 1 uur en 15 minuten aankomen op het rustgevende Sylt.

Vliegtickets voor een lage prijs naar Sylt Westerland kan je boeken bij luchtvaartmaatschappijen zoals KLM, Lufthansa en Eurowings. Met dit aanbod heb je genoeg te vergelijken tussen de verschillende vluchten die naar deze bestemming vliegen. Voor een heerlijke vakantie op een Duits Eiland hoef je niet verder te zoeken, boek daarom snel je goedkope vliegtickets naar het mooi Sylt en geniet van je welverdiende vakantie.

Top vluchten naar Sylt Westerland

Vanuit Dusseldorf

Eurowings
Direct - 1u5
vr 28 jun vr 5 jul
v.a. € 241 (p.p.)
Lufthansa
1 stop - 4u10
wo 19 jun wo 26 jun
v.a. € 325 (p.p.)

Vanuit Amsterdam Schiphol

Swiss
1 stop - 12u40
wo 9 apr zo 13 apr
v.a. € 175 (p.p.)
Lufthansa
1 stop - 6u45
wo 9 apr zo 13 apr
v.a. € 240 (p.p.)

Vanuit Brussel - National

Swiss
1 stop - 17u55
ma 17 jun di 25 jun
v.a. € 201 (p.p.)

Prijsgrafiek

Grafiek aan het laden…

Met het vliegtuig naar waddeneiland Sylt

Het prachtige Sylt ligt ten noorden van Hamburg vlakbij de grens met Denemarken en is het grootste Noord-Friese Wadden (schier)eiland. Doordat het eiland door de 11 kilometer lange Hindenburgdamm wordt verbonden met het vasteland, is Sylt tegenwoordig officieel een schiereiland. De leuke plaatsjes op het eiland zijn top om doorheen te slenteren en de diverse natuur is zeker het bezoeken waard.

In de zomer is het met mooi weer prima toeven op het strand van dit eiland. Een van de hoogtepunten om te bekijken is de imposante Rotes Kliff. Dit is een 30 meter hoge zeeklif vlakbij het plaatsje Kampen. Weg van het vasteland, kom je op Sylt helemaal tot rust. Je hoeft even niet na te denken over je dagelijkse activiteiten en kunt op en top vakantie vieren.

Vliegen naar Sylt

Sylt is een niet heel groot eiland, waardoor je vanaf het vliegveld in 5 minuten rijden in het het midden van het eiland bent: het Westerland. Vanaf hier kan je in 20 minuten op een van de uiteinden van het eiland zijn. Een auto huren is dus een prima optie om het eiland te ontdekken. Maar omdat Sylt niet ontzettend groot is kan het ook leuk zijn om er op de fiets op uit te trekken.

Vanaf Sylt vertrekken er ook treinen naar het vasteland, aangezien op de Hindenburgdamm alleen een spoorweg ligt. Hier kan je met de auto op de trein en vanaf de overkant ontdek je gemakkelijk het vasteland van Jutland. Er is dus genoeg te beleven op en rondom Sylt voor een onvergetelijke vakantie. Boek snel je goedkope vliegtickets en start met genieten.

Goedkoop vliegen naar Sylt gaat eenvoudig via Goedkopevliegtickets.nl. Vergelijk alle prijzen en boek de vlucht naar Sylt voor het budget dat jij voor ogen hebt.