Panorama

Goedkope vluchten Bordeaux

Reizigers
Volw.
2-11 jr
0-1 jr

Goedkope vliegtickets naar Bordeaux

Vliegen naar de wereldberoemde wijnstad Bordeaux, in Frankrijk, kan makkelijk en goedkoop. Vanaf Amsterdam gaan er rechtstreekse vluchten die je in 1 uur en 40 minuten naar het prachtige Bordeaux kunnen brengen. Als je er op tijd bij bent, is het ook mogelijk om goedkope vliegtickets vanaf Maastricht of Eindhoven te boeken. Deze tickets kunnen goedkoper uitvallen, maar hou dan wel rekening met een tussenstop op je reis.

Vergelijken tussen voordelige vliegtickets is gemakkelijk met het aanbod door verschillende luchtvaartmaatschappijen. Onder andere Easyjet, Ryanair en KLM kunnen je naar het prachtige Bordeaux brengen zodat jij kunt genieten van deze Franse stad en de heerlijke wijnen die uit de regio komen.

Top vluchten naar Bordeaux

Vanuit Amsterdam Schiphol

KLM
Direct - 1u45
wo 17 nov zo 21 nov
v.a. € 104 (p.p.)
Air France
Direct - 1u47
wo 20 okt wo 3 nov
v.a. € 108 (p.p.)

Vanuit Brussel - National

Brussels Airlines
Direct - 1u30
vr 17 sep zo 19 sep
v.a. € 87 (p.p.)
Easyjet
Direct - 1u40
vr 1 jul ma 4 jul
v.a. € 250 (p.p.)

Vanuit Brussel - Charleroi

Ryanair
Direct - 1u30
ma 20 sep wo 29 sep
v.a. € 27 (p.p.)

(best gevonden prijzen in de afgelopen dagen)

Wijnstad Bordeaux

Elke wijnliefhebber kent Bordeaux en de geweldige wijnen die uit de regio van deze stad komen. Maar ook voor de niet wijnliefhebbers onder ons is Bordeaux een stad die zeker het bezoeken waard is. 500 kilometer zuidelijker dan Parijs, ligt Bordeaux vlak bij de Atlantische kust aan de oevers van de rivier de Garonne. Het zeeklimaat zorgt er in deze streek voor dat het ideale groeiomstandigheden zijn voor de wijngaarden hier.

De stad Bordeaux staat bekend om de weelderige architectuur die in de binnenstad te vinden is. Deze architectuur is een erfenis van het rijke verleden die de stad heeft gekend. Bezienswaardigheden in de stad zijn het Place des Quinconces: het grootste plein van Frankrijk. Het grand theatre de Bordeaux, wat niet alleen prachtig van buiten is, maar ook de moeite waard is om een voorstelling in te bezoeken. En het Place de la Bourse, een ander prachtig plein in het centrum van de stad.

Vliegen naar Bordeaux

Als je naar Bordeaux vliegt kom je aan op het vliegveld net buiten de stad en vanaf hier is het 20 minuten rijden naar de binnenstad. Ook kan je een bus nemen die je in 40 minuten naar het centrum brengt. Deze bus rijdt elke 20 minuten. Ook kent de stad verschillende tramlijnen waarmee je je gemakkelijk door de stad kunt verplaatsen.

Bordeaux is een prachtige stad om te bezoeken en een ideale uitvalsbasis om eens een excursie naar een van de wijngaarden te boeken. In deze stad kun je even helemaal tot rust komen en genieten van de Franse cultuur en het heerlijke eten en de prachtige wijnen die ze te bieden hebben. Twijfel niet langer en boek je goedkope vliegtickets nu naar het prachtige Bordeaux.