Vergelijk vliegtickets naar Frankrijk

Reizigers
Volw.
2-11 jr
0-1 jr

Vliegtickets Frankrijk

'Leven als een god in Frankrijk' is niet voor niets een veelgebruikt spreekwoord. Wie aan Frankrijk denkt, denkt aan zon, heerlijk wijn, de Franse keuken en aan de prachtige Franse steden. Frankrijk is een veelzijdig land. Ga voor een stedentrip naar Parijs, de stad van de liefde, of geniet van de zon op de stranden van Nice en Marseille. Veel luchtvaartmaatschappijen vliegen naar Frankrijk zoals Air France-KLM. Maar ook low cost airlines zoals Transavia en Ryanair. Hierdoor is kun je voor bijna iedere bestemming in Frankrijk voor een lage prijs vliegtickets krijgen. De meeste vluchten naar Frankrijk duren tussen de 1 en 2,5 uur. Je bent dus in no time in Frankrijk!

Vergelijk hier alle Franse bestemmingen en bemachtig de ideale vliegtickets voor een lage prijs. Vanuit Amsterdam wordt er naar bijna iedere Franse luchthaven direct gevlogen. Ook gaan er vluchten vanuit Rotterdam en Eindhoven naar Frankrijk. Deze luchthavens zijn vaak wat rustiger waardoor je meestal sneller door de douane bent. Maar ook vanuit luchthavens die in het grensgebied in Duitsland en België liggen kan je naar Frankrijk vliegen.

Populaire steden in Frankrijk

Viva La France!

Het hele jaar door is Frankrijk een goeie bestimming voor je vliegreis. In de zomer zoeken Nederlanders massaal de Franse zon op en in de winter kan je voor de wintersport naar een van de vele Franse wintersportgebieden. Iedere Franse stad heeft zijn eigen charme en karakter. Parijs, de Franse hoofdstad, staat bekend als de stad van de liefde, maar hiernaast is het ook een echte wereldstad met veel musea, klassieke gebouwen maar ook moderne architectuur. Vliegen naar Frankrijk blijft ook de goedkoopste en snelste manier van reizen. Waardoor je snel kan beginnen met het genieten van je vakantie.

Aan de westkust van Frankrijk heerst er een zeeklimaat. Hierdoor kan je langs deze kust erg goed surfen. In het binnenland in in het Alpengebied heb je warme zomers en koude winters. Dit maakt dit gebied zomers heel geschikt voor bijvoorbeeld een wandelvakantie en kan je er in de winter op wintersport. In het zuiden van Frankrijk heb je een mediterraan klimaat, waardoor je hier zomers echt intens kan genieten. Het zuiden van Frankrijk is daarom dan ook heel geschikt voor je vliegreis naar de zon.