Goedkope vluchten Calvi

Reizigers
Volw.
2-11 jr
0-1 jr

Goedkoop naar Calvi

Om naar Calvi te gaan, gelegen op Corsica, is vliegen een goede optie. Corsica is een eiland in de Middellandse zee en is onderdeel van Frankrijk. Calvi ligt in het noorden van het eiland en is het dichtstbijzijnde vliegveld op Corsica. Airlines zoals Easyjet, Volotea en Ryanair bieden allemaal goedkope vliegtickets aan naar Calvi.

Vanaf Amsterdam zijn er geen rechtstreekse vluchten te vinden naar Calvi, waardoor je er met 1 stop minimaal 4 uur en 45 minuten over doet om op Corsica te komen. Ook vanaf Rotterdam en Eindhoven kan je met 1 tussenstop naar Calvi vliegen. Ook is het een optie om te vliegen naar Nice om vanaf daar met een ferry te varen naar het prachtige Calvi. Dit neemt uiteraard wel een stuk meer tijd in beslag. Het is misschien een wat lastiger te bereiken bestemming in Europa, maar het is zeker de moeite waard om goedkope vliegtickets naar deze mediterrane stad te boeken.

Recente zoekresultaten met de laagste prijzen (24 uur)
Amsterdam Schiphol
Amsterdam Schiphol - Calvi easyJet easyJet 17 jul 2021 31 jul 2021 1 overstap
Amsterdam Schiphol - Calvi Meerdere airlines Meerdere airlines 17 jul 2021 31 jul 2021 1 overstap
Eindhoven
Eindhoven - Calvi Meerdere airlines Meerdere airlines 21 mei 2021 28 mei 2021 4 overstappen
Dusseldorf Weeze
Dusseldorf Weeze - Calvi Meerdere airlines Meerdere airlines 20 jun 2021 27 jun 2021 3 overstappen
Brussel - National
Brussel - National - Calvi Meerdere airlines Meerdere airlines 27 apr 2021 7 mei 2021 1 overstap
Brussel - National - Bastia Jetairfly Jetairfly 12 jun 2021 19 jun 2021 non-stop
Brussel - Charleroi
Brussel - Charleroi - Calvi Meerdere airlines Meerdere airlines 29 jul 2021 10 aug 2021 1 overstap
Brussel - Charleroi - Calvi CCM Airlines CCM Airlines 23 aug 2021 28 aug 2021 2 overstappen

Het eilandleven op Corsica

Corsica is het grootste eiland van Frankrijk en het vierde grootste eiland van de Middellandse zee. De Hoofdstad van het eiland is Ajaccio en ligt in het zuidwesten van Corsica. Ajaccio is ook de geboorteplaats van Napoleon. Corsica is erg dunbevolkt vanwege het onherbergzame landschap. Het binnenland is erg bergachtig waardoor er hier dus niet veel mensen wonen.

Corsica is erg in trek bij toeristen vanwege de prachtige natuur die er op dit eiland is te vinden. Je kan er geweldige trektochten door de bergen maken en even helemaal van de wereld af zijn. Ook de steden zijn hartstikke leuk om te bezoeken. Geniet van de barretjes en restaurants en beleef de Corsicaanse cultuur van dichtbij. Ook kan je heerlijk tot rust komen op een van de vele stranden. Het middellandse zeeklimaat zorgt voor heerlijk warme zomers zodat je heerlijk kunt zonnen.

Vliegen naar Calvi

Calvi ligt in het noordwesten van het eiland en is een prachtig pittoresk stadje. Gelegen aan de Middellandse zee is het hier erg goed toeven. Bezoek de gezellige barretjes en restaurants die er in de stad te vinden zijn, of gebruik de stad als uitvalsbasis om de rest van het onherbergzame landschap van Corsica te ontdekken. Bij aankomst op het vliegveld van Calvi is het slechts 10 minuten rijden naar het centrum. Een huurauto is zeker aan te raden voor je verblijf op Corsica zodat je je lekker flexibel over het eiland kan bewegen.

Heb jij al helemaal zin om de onherbergzaamheid van Corsica te gaan bedwingen tijdens een meerdaagse trektocht? Of heb je zin om even helemaal tot rust te komen op een van de prachtige stranden? Wacht dan niet langer en boek je vliegtickets snel naar Calvi. Geniet van de prachtige natuur, de heerlijke stranden en de gezellige stadjes met de rijke cultuur van Corsica.