Panorama

Vliegtickets Nîmes

Reizigers
Volw.
2-11 jr
0-1 jr

Goedkoop naar Nîmes

De prachtige historische stad Nîmes is een geweldige bestemming voor je vliegreis. Goedkope tickets zijn te krijgen voor vluchten vanaf Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven. Hou echter wel rekening met een tussenstop tijdens je reis als je vanaf een van de Nederlandse vliegvelden gaat vliegen.

Wil je liever met een directe vlucht naar Nîmes vliegen, wijk dan uit naar Brussel. Vanaf hier gaan er directe vluchten naar deze Franse stad en doe je er 1 uur en 40 minuten over om op je bestemming te komen. Met het aanbod van vliegtickets door airlines zoals Ryanair en KLM kan je goed vergelijken om zo voordelig mogelijk naar Nîmes te vliegen.

Top vluchten naar Nimes

Vanuit Brussel - Charleroi

Ryanair
Direct - 1u37
wo 8 sep wo 15 sep
v.a. € 37 (p.p.)

Vanuit Eindhoven

Ryanair
1 stop - 16u15
ma 9 aug vr 13 aug
v.a. € 170 (p.p.)

(best gevonden prijzen in de afgelopen dagen)

Historisch Nîmes

Nîmes was in de romeinse tijd al een belangrijke stad en van deze periode zijn er dan ook nog veel overblijfselen terug te vinden. Verschillende ruïnes, maar zeker ook goed bewaard gebleven gebouwen kleuren de stad. Hoogtepunten zijn zeker de romeinse tempel Maison Carrée, wat geldt als de best bewaarde romeinse tempel. Ook de arena van Nîmes is een zeer goed bewaard gebouw. Dit is een enorm romeins amfitheater dat geïnspireerd is op het Colosseum in Rome.

Naast de prachtige romeinse architectuur die terug te vinden is in Nîmes, is het ook heel leuk om lekker te winkelen in de stad. In het oude centrum zijn talloze leuke winkeltjes te vinden. Als je even de stad uit wilt, kan je lekker uitrusten op een van de stranden aan de Middellandse zee, of ga flamingo’s spotten in het prachtige regionale natuurpark Camargue.

Vliegen naar Nîmes

Als je naar Nîmes gaat vliegen, kom je aan op het vliegveld van de stad, een stukje buiten de stad. Vanaf hier is het 20 minuten rijden met de auto naar het centrum. Een huurauto is een aanrader voor je verblijf in Nîmes, hiermee kan je lekker de omgeving ontdekken en bijvoorbeeld een dagje naar het nabijgelegen Montpellier

Voor een heerlijk ontspannen vakantie vol cultuur in het zonnige Zuid-Frankrijk, is Nîmes een uitstekende bestemming. Geniet van de rijke historie van de stad en de prachtige omgeving. Je kan even helemaal tot rust komen. Twijfel niet langer en boek je goedkope vliegtickets naar deze prachtige stad.