Goedkope vluchten naar Pisa

Pisa is wereldwijd bekend door de scheve toren, maar ook omdat je er goed kunt eten en winkelen. Ook komt de natuurkundige Galileo Galilei er vandaan. Met een directe vlucht uit Amsterdam ben je er al in minder dan twee uur. Luchtvaartmaatschappijen KLM en Alitalia vluigen rechtstreeks vanuit Amsterdam naar Pisa net als low cost airlines Transavia en Vueling. Ook kan je goedkope vliegtickets boeken vanuit Brussel en Eindhoven met Ryanair.

Pisa ligt ook in de buurt van Florence, waar je ook een goedkope vliegreis heen kan maken. De luchthaven Pisa - Galileo Galilei is de grootste luchthaven van de regio Toscane en is goed bereikbaar met het openbare vervoer. Tussen de luchthaven en het station rijdt een zogenaamde 'Pisa mover'  een volautomatische elektrische wagen. Vanuit dit station zijn de steden Florene en Lucca Siena met de trein te bereiken en is het een kilometer lopen naar het centrum van Pisa. Vergelijk snel de vliegtickets en vind je ideala low budget vliegticket!

Recente zoekresultaten met de laagste prijzen (24 uur)

Amsterdam Schiphol
Amsterdam Schiphol - Pisa Meerdere airlines Meerdere airlines 19 aug 2021 25 aug 2021 non-stop
Amsterdam Schiphol - Pisa KLM KLM 17 aug 2021 25 aug 2021 1 overstap
Amsterdam Schiphol - Florence Vueling Vueling 18 aug 2021 25 aug 2021 non-stop
Amsterdam Schiphol - Pisa Transavia Transavia 19 aug 2021 23 aug 2021 non-stop
Amsterdam Schiphol - Pisa Helios Airways Helios Airways 20 jul 2021 2 aug 2021 non-stop
Eindhoven
Eindhoven - Pisa Ryanair Ryanair 18 aug 2021 24 aug 2021 non-stop
Eindhoven - Pisa KLM KLM 18 aug 2021 24 aug 2021 2 overstappen
Dusseldorf Weeze
Dusseldorf Weeze - Pisa Ryanair Ryanair 8 jul 2021 22 jul 2021 non-stop
Dusseldorf Weeze - Pisa Meerdere airlines Meerdere airlines 20 jul 2021 2 aug 2021 2 overstappen
Brussel - National
Brussel - National - Pisa Ryanair Ryanair 2 aug 2021 9 aug 2021 non-stop
Brussel - National - Pisa Meerdere airlines Meerdere airlines 3 aug 2021 6 aug 2021 1 overstap
Brussel - Charleroi
Brussel - Charleroi - Pisa Ryanair Ryanair 18 aug 2021 24 aug 2021 non-stop
Brussel - Charleroi - Pisa Meerdere airlines Meerdere airlines 18 aug 2021 24 aug 2021 1 overstap

Prachtig Pisa

Naast de beroemde scheve toren van Pisa kent de stad ook nog andere bezienswaardigheden. Zo heeft de stad nog een groot deel van zijn oude stadsmuur uit 1150 staan, het beroemde ridderplein waar mooie façades te zien zijn,  de kleine maar zeer oude kerk San Sisto, Palazzo Gambacort, een mooi gotisch gebouw, de Campo Santo, de Duomo Santa Maria Assunta, het Baptisterium dit is de oude doopskerk van Pisa en de botanische tuin Orto botanico di Pisa.

Naast deze architectonische bezienswaardigheden heeft Pisa leuke  winkelstraten en ligt het ook nog dichtbij het strand. Dus deze stad heeft de perfectie combinatie van zon, zee, strand en leuke bezienswaardigheden. Zin in wat moderners? In de wijk Sant' Antonio zijn net als in Rome muurschilderingen van Keith Haring te bewonderen. De muurschildering Tuttomondo is zelfs te bezichtigen vanuit een café wat helemaal in het teken van dit kunstwerk staat. Boek dus nu goedkope vliegtickets naar Pisa en geniet van deze stad!

Praktische Tips

Pisa staat bekend om de goede en lekkere restaurants. Je kunt na  het zien van alle mooie bezienswaardigheden genieten van de mooiste Italiaanse maaltijden bij:  IL Campano, Ristoro del Vecchio Distretto en of Hostaria Le Repubbliche Marinare. Uitgaan in Pisa is op zich geen probleem, maar voor de grote clubs kun je beter naar Florence.  

Pisa heeft een zeer goed openbaarvervoersnetwerk. De stad is goed te bereiken met de auto, de trein en het vliegtuig. Er rijden in Pisa genoeg bussen en taxi’s rond, maar die heb je eigenlijk niet nodig, want u kunt alles al wandelend ontdekken en bewonderen. Omdat Pisa een stuk goedkoper is dan Florence is dit de ideale uitvalbasis voor het ontdekken van Toscane. Vanuit Pisa zijn meerdere Italiaanse steden goed met de trein te bereiken. Hierom is Pisa uitermate geschikt als startpunt van je stedentrip!

Bekijk nabijgelegen bestemmingen