Goedkoop naar Italië

La dolce vita, het zoete leven, spreekt bij ons tot de verbeelding. Italië is geliefd bij miljoenen Nederlandse toeristen. Niet zonder reden, het is een prachtig land, vol mooie natuur, lekker eten en historie. Voor een vakantie naar de zon op Sicilië in Palermo of voor de historie naar de Italiaanse hoofdstad Rome. Er zijn vele low cost airlines die naar Italië vliegen zoals Vueling, Transavia, Ryan Air en easyJet. Hierdoor is het mogelijk om voor bijna iedere Italiaanse luchthaven goedkope vliegtickets te vinden. Het noorden van Italië is slechts twee uur vliegen, voor een vliegreis naar het zuiden ben je iets langer onderweg. Deze vlucht kan soms wel vier uur duren.

Vanuit veel Nederlandse luchthavens kan er goedkoop naar Italië gevlogen worden. Je kan vliegen vanuit Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven. Rotterdam en Eindhoven zijn wat rustigere vliegvelden, alles is niet zo massaal als Schiphol en gaat net wat sneller. Kijk voor de goedkoopste vliegtickets naar Italië op Goedkopevliegtickets.nl en vindt je iedeale vakantiebestemming! 

Populaire steden in Italië

Bella Italia

De Italiaanse steden zijn op zichzelf al openluchtmusea. Ze staan bomvol met mooie architectuur en aan bijna ieder gebouw zit een verhaal of een mythe gebonden. Ook de pracht van de Italiaanse natuur ontneemt je de adem. Uitgestrekte glooiende landschappen vol olijfboomgaarden en citroenbomen, of ga wandelen in de Italiaanse Alpen of de Dolomieten. Natuurlijk hebben we daarnaast de Italiaanse keuken nog, in de ochtend een heerlijk kopje koffie, een ijsje tussendoor en als avondeten een heerlijke pasta of pizza. Italië heeft het allemaal.

Door de ligging aan, of eigenlijk in, de Middellandse Zee heeft Italië een zeer aangenaam mediterraan klimaat, waardoor het net als Spanje en Portugal ook erg geschikt is om in het voorjaar of zelfs in de winter te bezoeken.  Boek snel goedkope vliegtickets en laat het voorgenieten beginnen! Vergeet vooral de zonnebrand en de zonnebril niet!