Panorama

Vergelijk vliegtickets naar Italië

Goedkoop vliegen naar Italië

Italië is geliefd bij miljoenen toeristen en jaarlijks vliegen hier dan ook veel Nederlanders naartoe. La dolce vita, het zoete leven, spreekt bij ons tot de verbeelding. En dat is ook niet gek, want Italië is een prachtig land: vol mooie natuur, lekker eten en historie. Voor bijvoorbeeld een zonvakantie op Sicilië vlieg je naar Palermo en voor echte historie vlieg je naar Rome, de hoofdstad van Italië. Onder andere de low cost airlines Vueling, Transavia, Ryanair en Easyjet bieden voordelige vluchten naar Italië aan. Hierdoor vind je naar bijna elke Italiaanse luchthaven goedkope vliegtickets. Naar het noorden van Italië is het slechts twee uur vliegen, voor een vliegreis naar het zuiden ben je iets langer onderweg. Deze vlucht kan tot vier uur duren.

Vanaf veel Nederlandse luchthavens vlieg je voordelig naar Italië. Je kunt vliegtickets vergelijken vanaf Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven. Rotterdam en Eindhoven zijn wat rustigere vliegvelden, alles is niet zo massaal als Schiphol en het gaat net wat sneller. Kijk voor vliegtickets voor een lage prijs naar Italië op Goedkopevliegtickets.nl en vind je iedeale vakantiebestemming! 

Vliegen naar Bella Italia: lekker eten en een fijn klimaat

Jaarlijks boeken vele toeristen uit alle landen van de wereld een vlucht naar Italië vanwege de mooie steden, het fijne klimaat en natuurlijk: het ontzettend lekkere eten. De Italiaanse steden zijn op zichzelf al openluchtmusea. Ze staan bomvol met mooie architectuur en aan bijna ieder gebouw is wel een verhaal of een mythe gebonden. Ook Italiaanse natuur is adembenemend. Bewonder de uitgestrekte glooiende landschappen vol olijfboomgaarden en citroenbomen of reis af naar Italiaanse Alpen of de Dolomieten voor een mooie wandeling. Natuurlijk hebben we daarnaast de Italiaanse keuken nog. In de ochtend een heerlijk kopje koffie, een ijsje tussendoor en als avondeten een goede pasta of pizza. Italië heeft het allemaal.

Afhankelijk van welke stad of costa je aan wilt doen, kun je goedkoop vliegen naar Italië. Door de ligging aan en in de Middellandse Zee, heeft Italië een aangenaam mediterraan klimaat. Dus net als vliegen naar Spanje en Portugal kun je ook in het voorjaar of de winter in Italië terecht. Vergelijk snel alle goedkope tickets naar Italië en laat het voorgenieten beginnen! Ohja: vergeet vooral de zonnebrand en je zonnebril niet!