Panorama

Goedkoop vliegen naar Bologna

Goedkope vliegtickets Bologna

De historische stad Bologna in het noorden van Italië is goed te bereiken met het vliegtuig. Goedkope vliegtickets zijn gemakkelijk te krijgen naar Bologna en de voordelige vliegreis duurt nog geen 2 uur. Vanaf Amsterdam Schiphol en Eindhoven vertrekken er directe vluchten naar Bologna. Daarna stap je uit onder de heerlijke Italiaanse zon.Ook vanaf Brussel kan je direct vliegen naar Bologna.

Wil je goedkoop vliegen naar Bologna, vergelijk dan de prijzen voor budget tickets van de low cost airlines Ryanair, Transavia of de luchtvaartmaatschappij KLM. Zo weet je zeker dat je een vlucht naar Bologna boekt voor de meest lage prijs. De rijke historie, de prachtige architectuur en de rijke culinaire cultuur van Bologna zijn allemaal redenen om af te reizen naar deze prachtige stad. Het enige wat jij nog hoeft te doen is je koffers te pakken en op het vliegtuig te stappen.

Top vluchten naar Bologna

Vanuit Amsterdam Schiphol

KLM
Direct - 1u50
vr 30 aug wo 4 sep
v.a. € 165 (p.p.)

Vanuit Eindhoven

Ryanair
Direct - 1u47
vr 21 feb ma 24 feb
v.a. € 85 (p.p.)
Transavia
Direct - 1u40
ma 1 jul do 11 jul
v.a. € 89 (p.p.)

Vanuit Brussel - National

Brussels Airlines
Direct - 1u45
vr 4 okt di 8 okt
v.a. € 103 (p.p.)

Vanuit Dusseldorf

Eurowings
Direct - 1u40
wo 14 aug wo 21 aug
v.a. € 94 (p.p.)

Prijsgrafiek

Grafiek aan het laden…

Vlieg naar Bologna, beter bekend als “La Rossa”

Bologna ligt in het noorden van Italië aan de voet van de Apennijnen. Het Middeleeuwse centrum staat bekend om haar karakteristieke rode daken en gebouwen. Dit is ook de reden voor de bijnaam “La Rossa”. De historische binnenstad staat vol met mooie oude torens, waarvan de Garisenda en de Asinelli de hoogste zijn. De Asinellitoren kan je beklimmen en vanaf hier heb je een waanzinnig uitzicht over de stad Bologna.

Ook heeft Bologna een rijke culinaire cultuur. Het beroemdste is uiteraard de bolognesesaus die hier vandaan komt, dus proef deze zeker eens bij een van de restaurantjes in de stad. Daarnaast staat Bologna bekend als universiteitsstad met de oudste universiteit van Europa. Voor kunstliefhebbers is de Pinacoteca Nazionale di Bologna en aanrader. Hier vind je kunstwerken van onder andere Michelangelo, Rafaël en Rembrandt.

Reis naar Bologna met het vliegtuig

Na je vliegreis naar Bologna kom je aan op het vliegveld net buiten de stad: Aeroporto Guglielmo Marconi di Bologna. Met een huurauto rijd je in slechts 20 minuten al naar het centrum. Ook rijden er verschillende bussen die je in 40 minuten in de binnenstad kunnen brengen. Bologna is vanwege de centrale ligging van de stad een belangrijk verkeersknooppunt. Zo zijn er treinverbindingen met onder andere Florence en Milaan.

Bologna is absoluut een veelzijdige stad. Het heerlijke Italiaanse weer, de prachtige architectuur, de rijke geschiedenis en het smaakvolle eten zijn stuk voor stuk redenen om naar Bologna te vliegen. Wacht niet langer en stap op het vliegtuig voor een onvergetelijke vakantie.

Vergelijk snel alle vluchten naar Bologna op Goedkopevliegtickets.nl. Op die manier vind je altijd een voordelig vliegticket naar deze Italiaanse stad voor de meest lage prijs.