Panorama

Goedkoop naar Genua

Reizigers
Volw.
2-11 jr
0-1 jr

Goedkoop vliegen naar Genua

Genua is een prachtige stad in het noordwesten van Italië en is zeker het bezoeken waard. Er zijn verschillende opties om goedkope vliegtickets naar Genua te boeken. Vanaf Amsterdam gaan er directe vluchten die je in 1 uur en 45 minuten op je bestemming kunnen brengen. Als je op zoek bent naar zo goedkoop mogelijke vliegtickets is het ook een optie om te vliegen vanaf Brussel of Eindhoven, maar houd dan rekening met een tussenstop tijdens je vliegreis.

Om naar de prachtige Italiaanse Riviera te vliegen is Genua de ideale locatie. Deze havenstad ligt er middenin en is makkelijk te bereiken. Luchtvaarmaatschappijen zoals KLM, Ryanair en Alitalia kunnen je allemaal naar Genua vliegen. Voor een onvergetelijke vakantie in deze prachtige historische havenstad hoef je alleen nog maar te boeken. Twijfel niet langer en pak je koffers.

Top vluchten naar Genua

Vanuit Amsterdam Schiphol

KLM
Direct - 1u50
wo 29 sep za 9 okt
v.a. € 109 (p.p.)
Alitalia
1 stop - 15u22
vr 4 feb zo 13 feb
v.a. € 95 (p.p.)

Vanuit Brussel - Charleroi

Ryanair
Direct - 1u35
di 16 nov di 23 nov
v.a. € 31 (p.p.)

Vanuit Eindhoven

KLM
1 stop - 7u32
zo 26 sep zo 10 okt
v.a. € 120 (p.p.)

Vanuit Dusseldorf Weeze

Ryanair
1 stop - 16u25
ma 20 sep zo 26 sep
v.a. € 141 (p.p.)

Prijsgrafiek

Grafiek aan het laden…

Smalle straatjes en Paleizen

Genua staat bekend om de smalle straatjes en de enorme paleizen. In Genua kan je uren verdwalen in de kleine straatjes tussen de hoge herenhuizen door, terwijl je tussendoor op een terras op een van de vele pleinen plaats kan nemen. De Via Garibaldi is zeer waarschijnlijk de mooiste straat van Genua met de talloze enorme paleizen die aan deze straat staan. Ook het feit dat de beroemde ontdekkingsreiziger Christoffel Columbus hier geboren is, maakt de stad een zeer interessante plek om te bezoeken.

Gelegen middenin de Italiaanse Riviera heeft Genua, op Marseille na, de grootste haven aan de Middellandse zee. De stad en de omgeving hebben ontzettend veel te bieden. Breng een bezoek aan een van de grootste aquariums ter wereld middenin de haven. Of pak de trein naar de prachtige kleurrijke vissersdorpjes van de Cinque Terre. Het natuurpark Cinque Terre is moeilijk te bereiken met de auto, dus kan je optimaal genieten van de rust die hier heerst.

Vliegen naar Genua

Als je naar Genua vliegt, kom je aan op het vliegveld naast de haven. Vanaf hier is het makkelijk om de metro te pakken die je snel naar het centrum van de stad kan brengen. Ook heeft de stad een goede treinverbinding met onder andere Milaan en de dorpjes van de Cinque Terre. Als je de rest van de prachtige omgeving rond Genua wilt ontdekken is een huurauto zeker een goede optie.

De stad Genua heeft een ontzettende grote hoeveelheid geweldige bezienswaardigheden te bieden. De adembenemende architectuur van de stad en de rijke geschiedenis, maar daarnaast de prachtige natuur en stranden in de omgeving zorgen er voor dat iedereen een topvakantie in Genua zal beleven. Dit allemaal in combinatie met het heerlijke zonnige weer van de regio. Boek snel je goedkope vliegtickets naar deze prachtige stad.