Panorama

Goedkoop naar Perugia

Reizigers
Volw.
2-11 jr
0-1 jr

Goedkope Vluchten Perugia

In het midden van Italië ligt de mooie stad Perugia. Deze middeleeuwse stad met prachtige valleien in de omgeving, is een topbestemming om naartoe te vliegen. Goedkope vliegtickets zijn te boeken bij airlines zoals Transavia en Ryanair. Vanaf Rotterdam en Brussel vliegen ze je in nog geen 2 uur naar Perugia, waar je op en top kan genieten van de Italiaanse cultuur.

Om naar Perugia te vliegen zal je vanaf Rotterdam of Brussel willen vliegen, want de vluchten vanaf Amsterdam hebben een tussenstop op de route. Hierdoor ben je een stuk langer onderweg naar Perugia. Ook zijn de vliegtickets vanaf Brussel en Rotterdam een stuk goedkoper. Geniet van het prachtige Italië tijdens je verblijf in Perugia en boek je vakantie snel. Voor je het weet stap je op het vliegtuig en kan je beginnen met genieten.

Top vluchten naar Perugia

Vanuit Rotterdam

Transavia
Direct - 2u
wo 20 okt wo 27 okt
v.a. € 66 (p.p.)
British Airways
1 stop - 15u25
za 16 jul za 30 jul
v.a. € 619 (p.p.)

Vanuit Brussel - Charleroi

Ryanair
Direct - 1u52
za 23 okt za 30 okt
v.a. € 19 (p.p.)

Vanuit Amsterdam Schiphol

British Airways
1 stop - 19u12
zo 17 jul za 30 jul
v.a. € 452 (p.p.)

Vanuit Dusseldorf Weeze

Ryanair
1 stop - 13u45
wo 17 nov wo 24 nov
v.a. € 99 (p.p.)

Prijsgrafiek

Grafiek aan het laden…

Middeleeuws Perugia

De stad Perugia ligt in het midden van Italië en precies tussen de wereldberoemde steden Rome en Florence in. Het is dus helemaal geen gek idee om een keer eropuit te trekken om deze 2 steden van dichtbij mee te maken. Maar wees niet bang, in Perugia zelf ga je je ook zeker niet vervelen, deze stad heeft een hoop te bieden op het gebied van historie en de prachtige omringende natuur.

Vanaf verschillende uitzichtpunten in Perugia krijg je een prachtig beeld van de valleien rond de stad. Ook de stad zelf is heel mooi om doorheen te lopen. De vele monumentale gebouwen in de middeleeuwse binnenstad zijn een lust voor het oog. Enkele hoogtepunten van Perugia zijn zeker de Fontana Maggiore: een fontein met 48 beelden uit de 13e eeuw en de ruïnes van het fort Rocca Paolina. In deze ruïnes kan je allemaal ondergrondse gangen en steegjes ontdekken.

Vliegen naar Perugia

Als je op vakantie gaat met het vliegtuig naar Perugia, kom je na je vliegreis aan op het vliegveld een stukje buiten de stad. Vanaf hier is het een kwartier rijden met de auto om in de binnenstad te komen en ook met de bus is het centrum goed te bereiken. Met de bus doe je er 30 minuten over om in Perugia te komen. Als je de omgeving rond Perugia wilt ontdekken is een huurauto een goede optie om je lekker flexibel te kunnen verplaatsen.

Voor een vakantie vol Italiaanse cultuur en historie, is Perugia een geweldige bestemming. Van April tot Oktober is het in deze stad aangenaam warm en kan je genieten op een van de terrassen van de zon met een lekker drankje om af te koelen. Perugia is een geweldige stad voor een vakantie vol diverse activiteiten en bezienswaardigheden. De architectuur, het eten en de omringende natuur zullen je een topvakantie bezorgen.