Vergelijk vliegtickets naar Turijn

Reizigers
Volw.
2-11 jr
0-1 jr

Goedkoop vliegen naar Turijn

Turijn is na Milaan de grootste stad van Noord-Italië en behoort bovendien tot de mooiste steden van dit gebied. Met de KLM of budget airline EasyJet vlieg je al in iets minder dan een uur vanaf Amsterdam naar Turijn. Maar ook vanaf andere luchthavens zijn er vliegtickets voor een lage prijs naar Turijn beschikbaar. Zo heb je met EasyJet, Ryanair en Eurowings vanaf België, Luxemburg en Duitsland een goedkope vlucht naar Turijn.

Het openbaar vervoer in de stad van en naar de luchthaven van Turijn is uitstekend geregeld. Sinds de olympische spelen van 2006 heeft de stad een mooi en nieuw metronetwerk gekregen. Daarnaast rijden er genoeg bussen en taxi’s rond. Turijn is net als Milaan en Venetië een van de Noord-Italiaanse steden die je gezien moet hebben. Ook naar deze steden kun je goedkoop vliegen.

Recente zoekresultaten met de laagste prijzen (24 uur)
Amsterdam Schiphol
Amsterdam Schiphol - Milaan - Malpensa easyJet easyJet 6 okt 2021 11 okt 2021 non-stop
Amsterdam Schiphol - Turijn Meerdere airlines Meerdere airlines 6 okt 2021 12 okt 2021 1 overstap
Amsterdam Schiphol - Turijn KLM KLM 15 apr 2021 18 apr 2021 non-stop
Amsterdam Schiphol - Turijn Helios Airways Helios Airways 5 okt 2021 8 okt 2021 non-stop
Eindhoven
Eindhoven - Milaan - Malpensa Wizz Air Wizz Air 10 mrt 2021 11 mrt 2021 non-stop
Eindhoven - Turijn KLM KLM 23 jul 2021 31 jul 2021 1 overstap
Dusseldorf Weeze
Dusseldorf Weeze - Turijn Meerdere airlines Meerdere airlines 18 mei 2021 23 mei 2021 1 overstap
Dusseldorf Weeze - Turijn Ryanair Ryanair 8 okt 2021 11 okt 2021 1 overstap
Brussel - National
Brussel - National - Milaan - Malpensa Ryanair Ryanair 1 apr 2021 5 apr 2021 non-stop
Brussel - National - Milaan - Malpensa Meerdere airlines Meerdere airlines 25 mei 2021 30 mei 2021 1 overstap
Brussel - Charleroi
Brussel - Charleroi - Turijn Ryanair Ryanair 24 mei 2021 31 mei 2021 non-stop
Brussel - Charleroi - Turijn Meerdere airlines Meerdere airlines 25 mei 2021 30 mei 2021 1 overstap

Turijn: stad met rijke geschiedenis

Vlieg je naar Turijn, dan reis je naar een stad met een rijke geschiedenis. In het jaar 28 v.Chr werd er een militaire nederzetting gebouwd die zich in de loop van de eeuwen uitbreidde tot wat zich nu de stad Turijn mag noemen. Het centrum van de stad is sterk beïnvloed door de barokstijl en behoort dankzij haar vele mooie en indrukwekkende gebouwen tot de mooiste steden van Italië. Daarnaast zijn het Egyptisch museum, Palazzo Madama, Duomo di San Giovanni, Mole Antonelliana, Superga basiliek, Koninklijk Paleis en Castello di Rivoli - het museum voor moderne kunst - zeker een bezoekje waard als je vliegt naar Turijn.

Ook staat Turijn bekend om de FIAT. De familie Agnelli richtte dit automerk op in 1899 en nog steeds is FIAT van groot belang voor de Turijnse economie. De Lingottofabriek waar de FIAT’s werden gebouwd was destijds de grootste autofabriek van Europa en om de auto’s te testen werd er op het dak een enorme racebaan gebouwd. De fabriek is nu gesloten, maar nog steeds boeken mensen een vliegticket naar Turijn om het automuseum én de bijbehorende testbaan te bezoeken.

Goedkope vlucht naar levendig Turijn

Turijn is de perfecte stad om een korte vliegreis naartoe te maken. Want naast alle bezienswaardigheden vind je hier ook vele winkelstraten en gezellige horecagelegenheden. Neem plaats op een terrasje of ga heerlijk dineren in bijvoorbeeld Stefano Fanti al Ristorante Circolo dei Lettori en het L'Acino Restaurant. Ook gaan er veel goedkope vluchten naar Turijn vanwege het bruisende nachtleven. Geniet bijvoorbeeld van een liveband in een barretje of bezoek een discotheek zoals Hennessy of de Docks Dora.

Met een vliegticket naar Turijn vlieg je - net als naar Verona - naar het binnenland van Italië. Hierdoor is het vooral in het voor- en najaar iets koeler dan wat je van de meeste Italiaanse steden gewend bent. In de zomer is het in Noord-Italiaanse stad lekker zonnig en de temperaturen zijn dan zeer aangenaam.

Boek snel jouw goedkope vlucht naar Turijn en geniet van alles wat deze veelzijdige stad je te bieden heeft!