Panorama

Goedkope vliegtickets naar Fez

Goedkope vluchten Fez

Fez is een een van de koningssteden van Marokko en je vliegt hier vanuit Nederland eenvoudig naartoe. Net zoals vliegen naar Marrakech is een vliegvakantie naar Fez een geweldige optie. Directe en voordelige vluchten naar Fez vertrekken vanaf Eindhoven en Rotterdam, maar ook vanaf Amsterdam zijn er goedkope vliegtickets naar Fez beschikbaar.

Vanaf Schiphol ben je in 3 uur en 20 minuten op je bestemming in het mooie Marokko. Vliegtickets naar Fez voor een lage prijs kan je boeken bij low cost airlines zoals Ryanair en Transavia, maar ook bij de luchtvaartmaatschappij Royal Air Maroc zijn er vliegtickets voor een goed budget naar Fez te scoren. Voor een goedkope vliegreis naar Fez hoef je alleen nog te vergelijken in het aanbod op Goedkopevliegtickets.nl.

Top vluchten naar Fez

Vanuit Amsterdam Schiphol

Air Arabia
Direct - 3u22
zo 2 mrt zo 9 mrt
v.a. € 175 (p.p.)

Vanuit Rotterdam

Transavia
Direct - 3u20
wo 18 sep zo 22 sep
v.a. € 166 (p.p.)

Vanuit Eindhoven

Ryanair
Direct - 3u17
zo 25 aug zo 6 okt
v.a. € 141 (p.p.)

Vanuit Dusseldorf Weeze

Ryanair
Direct - 3u20
wo 29 mei wo 5 jun
v.a. € 122 (p.p.)

Vanuit Brussel - National

Air Arabia
Direct - 3u2
wo 29 mei wo 5 jun
v.a. € 127 (p.p.)

Prijsgrafiek

Grafiek aan het laden…

Vlieg naar de culturele en spirituele hoofdstad Fez

Fez is een van de koningssteden van Marokko en is na Casablanca de grootste stad van het land. In Fez kan je nog op en top genieten van het authentieke Marokko in de medina, de oude binnenstad. Dit is de oudste medina ter wereld en hier kan je dagenlang struinen door de smalle straatjes met winkeltjes en werkplaatsen. Pas wel op dat je niet verdwaalt in dit mooie doolhof aan straatjes.

In de medina kom je verschillende interessante bezienswaardigheden tegen. In de islamitische leerschool de Bou Inania Medersa zie je prachtige mozaïeken en kunstig houtsnijwerk. Een van de karakteristieke bezienswaardigheden van Fez zijn de leerlooierijen. Hier kan je zien hoe leer op traditionele wijze gelooid wordt.

Vervoer en verblijf in Fez

Na je aankomst op het vliegveld van Fez, ben je in 20 minuten rijden bij het centrum. De oude binnenstad zelf is autovrij, want door de smalle straatjes kunnen geen auto’s rijden. In de stad zelf zal je het meeste gaan lopen, maar de stad uit kan met de bus of trein. Ook een auto huren is een optie om bezienswaardigheden in de buurt van Fez te bezoeken.

Buiten de stad zijn bijvoorbeeld de Merenid Tombes een interessante plek om te bekijken. Hier liggen sultans van vervlogen tijden begraven. Om even bij te komen van de drukte in de medina kan je naar Paleis Jamai. Geniet hier met een drankje in de hand van een mooi uitzicht over de oude binnenstad. Ervaar de rijke Marokkaanse cultuur tijdens een vakantie in Fez.

Goedkoop vliegen naar Fez? Vergelijk dan het aanbod op Goedkopevliegtickets.nl en je vindt altijd een vlucht naar Fez voor een goede prijs.