Panorama

Goedkope vliegtickets naar Fez

Reizigers
Volw.
2-11 jr
0-1 jr

Goedkope vluchten Fez

Vliegen naar een van de koningssteden van Marokko kan gemakkelijk vanuit Nederland. Naast vliegen naar Marrakech is een vliegvakantie naar Fez een geweldige optie. Directe vluchten naar Fez vertrekken vanaf Eindhoven en Rotterdam, maar ook vanaf Amsterdam kan je met een directe vlucht naar Fez toevliegen.

Vanaf Schiphol ben je in 3 uur en 20 minuten op je bestemming in het mooie Marokko. Goedkope vliegtickets kan je boeken bij luchtvaartmaatschappijen zoals Ryanair en Transavia, maar ook bij Royal Air Maroc zijn er vliegtickets naar Fez te scoren. Voor een goedkope vliegreis hoef je alleen nog te vergelijken in het aanbod en je koffers te pakken voor een onvergetelijke vakantie.

Top vluchten naar Fez

Vanuit Amsterdam Schiphol

Air Arabia
Direct - 3u20
do 18 nov do 25 nov
v.a. € 120 (p.p.)

Vanuit Rotterdam

Transavia
Direct - 3u20
wo 17 nov wo 24 nov
v.a. € 98 (p.p.)

Vanuit Eindhoven

Ryanair
Direct - 3u15
za 20 nov za 27 nov
v.a. € 38 (p.p.)

Vanuit Dusseldorf Weeze

Ryanair
Direct - 3u20
zo 21 nov do 25 nov
v.a. € 26 (p.p.)

Vanuit Brussel - National

Air Arabia
Direct - 3u5
za 5 mrt za 12 mrt
v.a. € 74 (p.p.)

Prijsgrafiek

Grafiek aan het laden…

Culturele en spirituele hoofdstad Fez

Fez is een van de koningssteden van Marokko en is na Casablanca de grootste stad van het land. In Fez kan je nog op en top genieten van het authentieke Marokko in de medina, de oude binnenstad. Dit is de oudste medina ter wereld en hier kan je dagenlang struinen door de smalle straatjes langs vele winkeltjes en werkplaatsen. Pas wel op dat je niet verdwaalt, want dit gebeurt makkelijk in dit doolhof aan straatjes.

Tijdens je avonturen in de medina kan je verschillende interessante en mooie bezienswaardigheden tegenkomen. In de islamitische leerschool de Bou Inania Medersa kan je prachtige mozaïeken en kunstig houtsnijwerk bewonderen. Een van de karakteristieke bezienswaardigheden van Fez zijn de leerlooierijen. Hier kan je zien hoe leer op traditionele wijze gelooid wordt en is typisch voor deze stad.

Verblijf in Fez

Als je aankomt op het vliegveld van Fez, dan ben je in 20 minuten rijden bij het centrum. De oude binnenstad zelf is autovrij want door de smalle straatjes kunnen geen auto’s rijden. In de stad zelf ga je het meeste lopen, maar wil je de stad uit kan dat met de bus of trein. Ook een auto huren is een optie om bezienswaardigheden in de buurt te bezoeken.

Buiten de stad zijn bijvoorbeeld de Merenid tombes een interessante plek om te bekijken. Hier liggen sultans van vervlogen tijden begraven. Om even bij te komen van de drukte in de medina kan je naar paleis Jamai. Hier kan je met een drankje in de hand genieten van een prachtig uitzicht over de oude binnenstad. Ervaar de rijke Marokkaanse cultuur tijdens een vakantie in Fez.