Panorama

Goedkope Royal Air Maroc vluchten

Royal Air Maroc

De Marokkaanse luchtvaartmaatschappij Royal Air Maroc is opgericht in 1957 en heeft Casablanca als thuisbasis. Ook heeft de airline naast Casablanca hubs op Marrakech, Ibn Batouta Airport en Parijs Orly. Royal Air Maroc - afgekort RAM - is voor het grootste deel eigendom van de Marokkaanse overheid en de overige 2,86% van de aandelen is in het bezit van Air France-KLM.

Royal Air Maroc voert zowel lijndiensten als chartervluchten uit. De vluchten vertrekken vanuit verschillende Marokkaanse steden naar zowel Amsterdam Schiphol, Brussel als Düsseldorf. Wil je met Royal Air Maroc vliegen naar kleinere bestemmingen in Marokko, dan kun je overstappen op het vliegveld van Casablanca.

Royal Air Maroc

Royal Air Maroc: moderne vloot en betrouwbare vluchten

Samen met Al Algerie en South African Airways heeft Royal Air Maroc de modernste vloot van Afrika. Deze vloot bestaat uit comfortabele en betrouwbare vliegtuigen van de merken Airbus en Boeing. Ook Royal Air Maroc Express - voor de binnenlandse vluchten - beschikt over een moderne vloot.

Met een goedkope vlucht van Royal Air Maroc ontbreekt het je aan boord aan niets. Qua zitplaatsen heb je de keuze uit Economy Class, Premium Class of Executive Class. Afhankelijk van de klasse waarin je zit en hoe lang de vlucht duurt, biedt de luchtvaartmaatschappij een regelmatig wisselend menu. Daarnaast krijg je - afhankelijk van de duur van je vlucht - een lekker kopje koffie of thee of een ontbijt/lunch/dinermaaltijd.

Vele bestemmingen van Royal Air Maroc

Met een voordelig vliegticket van Royal Air Maroc is het inchecken zeer eenvoudig. Dit doe je bijvoorbeeld via de Royal Air Maroc incheckbalie of online via je mobiele telefoon of laptop. Hiervoor heb je alleen je ticket en legitimatiebewijs nodig. Het online inchecken is mogelijk vanaf 48 uur tot uiterlijk 2 uur voor vertrek.

Royal Air Maroc heeft codeshare-overeenkomsten met diverse luchtvaartmaatschappijen zoals Air France, Brussels Airlines, Emirates en Egypt Air. Dit betekent dat twee of meer airlines stoelen aanbieden onder een eigen vluchtnummer op een lijnvlucht die gevlogen wordt door een van de maatschappijen. Door deze overeenkomsten vlieg je eenvoudig naar bestemmingen zoals Algiers in Algerije, Bangkok in Thailand, Cairo in Egypte of het Amerikaanse Las Vegas.

Royal Air Maroc: een 4-sterren airline

Reserveer nu jouw vliegticket van Royal Air Maroc voor een lage prijs via Goedkopevliegtickets.nl. Vind jouw bestemming, vergelijk de prijzen en boek het Royal Air Maroc ticket dat jou het snelste naar jouw verblijfplaats brengt. Het is bovendien niet voor niets dat de Marokkaanse vliegmaatschappij door adviesbureau Skytrax is uitgeroepen tot een ‘4-Star Airline’.