Vergelijk vliegtickets naar Karachi

Reizigers
Volw.
2-11 jr
0-1 jr

Goedkoop naar Karachi

Karachi is een prachtige havenstad in het zuiden van Pakistan. Het is ook de grootste stad van het land. Voor je vliegreis naar deze mooie stad kun je voor een lage prijs vliegtickets krijgen. Er gaan vanuit Amsterdam net als de rest van Nederland en omstreken alleen vluchten met een overstap naar Karachi. Je vliegt dan vaak via Istanbul of Dubai. Het is dan ongeveer elf uur vliegen naar Karachi.

Er vliegen verschillende airlines naar Karachi waarbij je voor een lage prijs vliegtickets kunt boeken voor je vliegreis. KLM. Turkish Airlines en Pegasus Airlines vliegen naar Karachi. De luchthaven van Karachi ligt op ongeveer dertig minuten reizen van het oude centrum. Je kunt gebruik maken van de bus. Het netwerk van openbaar vervoer in Karachi is vaak onoverzichtelijk. Je kunt dus beter gebruik maken van een van de taxi's.

Recente zoekresultaten met de laagste prijzen (24 uur)
Amsterdam Schiphol
Amsterdam Schiphol - Karachi - Quaid-E-Azam Air Fiji Air Fiji 1 mrt 2021 20 mrt 2021 1 overstap
Amsterdam Schiphol - Karachi - Quaid-E-Azam Meerdere airlines Meerdere airlines 1 mrt 2021 9 mrt 2021 1 overstap
Eindhoven
Eindhoven - Karachi - Quaid-E-Azam Meerdere airlines Meerdere airlines 13 dec 2020 23 dec 2020 2 overstappen
Eindhoven - Karachi - Quaid-E-Azam KLM KLM 9 mei 2021 22 mei 2021 3 overstappen
Dusseldorf Weeze
Dusseldorf Weeze - Karachi - Quaid-E-Azam Meerdere airlines Meerdere airlines 22 jul 2021 20 aug 2021 4 overstappen
Brussel - National
Brussel - National - Karachi - Quaid-E-Azam Turkish Airlines Turkish Airlines 8 mrt 2021 29 mrt 2021 1 overstap
Brussel - National - Karachi - Quaid-E-Azam Meerdere airlines Meerdere airlines 5 feb 2021 18 feb 2021 2 overstappen
Brussel - Charleroi
Brussel - Charleroi - Karachi - Quaid-E-Azam Air Fiji Air Fiji 8 mrt 2021 29 mrt 2021 1 overstap
Brussel - Charleroi - Karachi - Quaid-E-Azam Meerdere airlines Meerdere airlines 8 mrt 2021 29 mrt 2021 2 overstappen

Karachi

Karachi is dan niet de hoofdstad van Pakistan maar het is misschien wel de belangrijkste stad van het land. De meeste inwoners van Pakistan wonen in Karachi, ook is de stad het financiële en commerciële hart van het land. De stad heeft een prachtig oud centrum waar je nog de authentieke arabische sfeer kunt proeven.

De haven wordt al eeuwenlang gebruikt. De stad begon waarschijnlijk als klein vissersdorp. In de 18e eeuw was er veel handel met de stad Musqat en werd er een fort gebouwd om de haven te beschermen. De stad werd in 1839 ingenomen door de Britten. Na de onafhankelijkheid in 1947 is de stad even de hoofdstad van Pakistan geweest. Vandaag de dag is Karachi economisch gezien de meest belangrijke stad van Pakistan.

Ontdek Karachi

Karachi heeft veel prachtige bezienswaardigheden. Plekken en monumenten die niet aan je vakantie aan Karachi mogen ontbreken zijn: Mazar-E-Quaid, dit prachtige park en monument is adembenemend. Ook de Empress Market en Frere Hall zijn prachtig om te bezoeken. In de Frere Hall zit ook een kunstgalerij voor prachtige kunstwerken. De Tooba Mosque is en ook een prachtig en indrukwekkend gebouw. 

De vele bezienswaardigheden in Karachi liggen ver uit elkaar. Het is dus niet aan te raden de stad te voet te verkennen. Er rijden veel bussen in Karachi maar de busroutes zijn voor toeristen vaak lastig te begrijpen. Het is daarom aan te raden gebruik te maken van een van de vele taxi's in de stad. Dit is een makkelijke en goedkope manier om de stad te doorkruisen.