Goedkope vluchten naar Pakistan

Reizigers
Volw.
2-11 jr
0-1 jr

Vergelijk vliegtickets naar Pakistan

Pakistan is een land waar al mensen wonen sinds er mensen zijn, duizenden jaren een geschiedenis en cultuur komt hier samen. Het is een prachtige bestemming van je vliegreis. Vanuit Nederland en omstreken kun je niet direct naar Pakistan vliegen. Vliegen met een overstap is wel mogelijk. Er gaan vluchten vanuit Amsterdam, Brussel, Eindhoven en Dusseldorf richting Pakistan. Van veel vluchten vindt de overstap plaats in Istanbul of Dubai. Het is dan ongeveer elf uur vliegen naar Pakistan.

Veel vluchten naar Pakistan worden aangeboden door luchtvaartmaatschappijen zoals KLM, Turkish Airlines en Emirates. De hoofdstad Islamabad is een prachtige bestemming van je vliegreis of wat dacht je van Karachi, de grootste stad van Pakistan. Voor vluchten naar deze steden zijn goedkope vliegtickets beschikbaar. Vergelijk de prijzen op Goedkopevliegtickets.nl voor de beste deals en bespaar honderden euro's!

Populaire steden in Pakistan

Pakistan

Pakistan is een land wat heel veel te bieden heeft. De geschiedenis van het land is even oud als die van de mens. Het land staat vol met beroemde archeologische en historische plaatsen en monumenten. Het is een land waar vele culturen zijn samengekomen en waar vele beschavingen en religies al duizenden jaren naast elkaar bestaan. Het is een divers land waar mensen van veel verschillende culturen wonen.

Ook het landschap in Pakistan is prachtige en heel divers. In het noorden van Pakistan heb je een paar van de hoogste bergen ter wereld. Wist je dat de Karakoram Highway de hoogste internationale autoweg ter wereld is? Deze weg verbindt Pakistan met China. Het berglandschap is nog een echte woeste natuur, waardoor het zeer geliefd is bij natuurliefhebbers en wandelaars. Wil je echt goed genieten van cultuur in Pakistan? Ga dan naar Lahore, de culturele hoofdstad van het land. Al met al is Pakistan een prachtig divers land waar je echte een keer geweest moet zijn.