Panorama

Goedkope vliegtickets naar Zaragoza

Reizigers
Volw.
2-11 jr
0-1 jr

Goedkope vliegtickets Zaragoza

Vliegen naar de 4e stad van Spanje, Zaragoza, kan gemakkelijk en snel door het grote aanbod door voornamelijk Ryanair. Vanuit Nederland kan je niet met een directe vlucht naar Zaragoza, maar vanaf Rotterdam, Eindhoven en Amsterdam gaan er wel vluchten naar Zaragoza en met een tussenstop doe je er minimaal 5,5 uur over om vanaf Schiphol naar deze Spaanse stad te vliegen. Onder andere Transavia en Vueling bieden deze vluchten aan.

Voor goedkope vliegtickets voor een directe vlucht kan je uitwijken naar Brussel. Vanaf hier vliegt luchtvaartmaatschappij Ryanair direct naar Zaragoza en kan je in 2 uur al op je bestemming zijn. Er valt dus genoeg te vergelijken tussen de verschillende goedkope vliegtickets naar Zaragoza. Het enige wat jij nog hoeft te doen is je vakantie boeken en gaan genieten in het prachtige Zaragoza.

Top vluchten naar Zaragoza

Vanuit Brussel - Charleroi

Ryanair
Direct - 2u
wo 1 dec wo 1 dec
v.a. € 42 (p.p.)

Vanuit Amsterdam Schiphol

Vueling
2 stops - 11u52
zo 24 okt wo 27 okt
v.a. € 236 (p.p.)

Vanuit Eindhoven

Ryanair
1 stop - 21u25
do 18 nov zo 21 nov
v.a. € 102 (p.p.)

Vanuit Dusseldorf Weeze

Ryanair
1 stop - 12u7
wo 6 okt wo 13 okt
v.a. € 73 (p.p.)

Vanuit Brussel - National

Vueling
2 stops - 24u2
za 16 okt za 23 okt
v.a. € 471 (p.p.)

Prijsgrafiek

Grafiek aan het laden…

Onbekend maar prachtig Zaragoza

Zaragoza ligt in het binnenland van Spanje tussen de belangrijke steden Madrid, Barcelona, Bilbao en het Franse Toulouse in, waardoor het een belangrijk handelscentrum is. Het is de 4e stad van Spanje en heeft door de eeuwen heen vele verschillende culturen en inwoners gekend. Deze invloeden zijn door de hele stad en vooral het oude centrum terug te vinden. Dit maakt het een ontzettend interessante stad om te bezoeken. Toch staat Zaragoza in Spanje bekend als “de onbekende” vanwege de grote aandacht die uitgaat naar steden zoals Barcelona, Madrid en Sevilla.

Gelegen in een vallei met in de omgeving bergen, bossen en woestijnen is Zaragoza een prachtige stad om te bezoeken. De vele historische bezienswaardigheden zijn een lust voor het oog. Het imposante El Pilar is een enorme kathedraal aan de rivier de Ebro die door de stad heen stroomt en een van de hoogtepunten van de stad. Ook het plein voor de kathedraal is indrukwekkend te noemen door de lengte van 1500 meter.

Vliegen naar Zaragoza

Door de komst van Ryanair naar het vliegveld van Zaragoza is het een stuk populairder vliegveld geworden. Na aankomst op dit vliegveld een stukje buiten de stad, is het een kwartiertje rijden naar het centrum van Zaragoza. Voor een verblijf in Zaragoza kan je prima een auto huren zodat je de prachtige omgeving beter kan ontdekken. Ook kan je je met de trein vervoeren. Zaragoza is aangesloten op het hogesnelheid treinnetwerk waardoor je in no time in Madrid en Barcelona kan zijn.

Een heerlijke vakantie vol cultuur, in een stad die nog niet echt ontdekt is door het massatoerisme dat is waar je voor naar Zaragoza vliegt. Geniet in het oude centrum van heerlijke tapas en het bruisende uitgaansleven. Op en top genieten dus tijdens je verblijf in Zaragoza. Boek snel je vliegtickets naar deze prachtstad en beleef een heerlijke vakantie in Spanje.