Panorama

Goedkoop vliegen naar Suriname

Goedkope vluchten naar Suriname

Goedkoop vliegen naar Suriname kan gewoon vanaf Amsterdam Schiphol. De vliegreis duurt minimaal 9 uur met een vliegticket naar Paramaribo. Onder andere de luchtvaartmaatschappijen KLM en TUI bieden voordelige vliegtickets naar Suriname aan. Maar vergelijk altijd de prijzen van diverse airlines, zodat je zeker weet dat je een vlucht naar Suriname hebt voor de meest lage prijs.

Suriname is de ideale vakantiebestemming om helemaal tot rust te komen of juist voor een fantastische rondreis door de jungle. Kijk snel op Goedkopevliegtickets.nl en vind het voordelige vliegticket naar Suriname voor het budget dat jij voor ogen hebt.

Populaire stad in Suriname

Vlieg naar Suriname voor een vakantie of rondreis in de Tropen

Suriname ligt aan de Stille Oceaan en grenst aan Brazilië, Guyana en Frans-Guyana. Het land heeft ontzettend veel te bieden. De voertaal is Nederlands en de hoofdstad Paramaribo is een goede uitvalsbasis om naartoe te vliegen voor een vakantie of rondreis. Wandel hier bijvoorbeeld door de Palmentuin, bezoek het Nederlandse Fort Zeelandia, eet Surinaams streetfood bij De Waterkant en dompel je onder in het bruisende uitgaansleven.

In het binnenland van Suriname bevinden zich ongerepte regenwouden waaronder het Centraal Natuurreservaat. Dit is een van de grootste beschermde tropische regenwouden ter wereld. Andere natuurrijke locaties zijn onder andere het Brownsberg Natuurpark en het Kasikasima gebergte. Volg hier zeker een tour met een local zodat je alle prachtige plekken ontdekt.

Wil je alles weten over Surinaams eten, volg dan een culinaire tour. Onder begeleiding van een Surinaamse kok schaf je op de markt alle benodigdheden aan. Daarna leer je een traditioneel gerecht en een heerlijk Surinaams dessert bereiden. 

Op zoek naar een goedkope vlucht naar Suriname? Vergelijk dan snel de prijzen van verschillende vliegmaatschappijen. Op die manier heb je altijd een vlucht naar Suriname voor de meest lage prijs op zak.