Panorama

Vliegtickets Paramaribo

Vliegtickets Paramaribo

Paramaribo is de hoofdstad van Suriname en zowel een koloniale als tropische stad. Er zijn veel goedkope vluchten naar Paramaribo beschikbaar, dat bovendien ook het startpunt is als je een rondreis door Suriname maakt. Bij onder andere de luchtvaartmaatschappijen KLM en TUI vind je vluchten naar Paramaribo voor de meest lage prijs. Deze vertrekken vanaf Amsterdam Schiphol, Brussel en Eindhoven, al dan niet met een tussenstop. De vliegreis bedraagt minimaal negen uur.

Vergelijk altijd de prijzen van verschillende airlines als je op zoek bent naar een voordelig vliegticket naar Paramaribo. Op die manier vind je op Goedkopevliegtickets.nl zeker weten een vlucht naar Parmaribo voor het budget dat jij voor ogen hebt. 

Top vluchten naar Paramaribo

Vanuit Amsterdam Schiphol

Surinam Airways
Direct - 9u45
vr 7 mrt vr 21 mrt
v.a. € 669 (p.p.)
KLM
Direct - 9u
ma 26 aug di 24 sep
v.a. € 726 (p.p.)

Vanuit Eindhoven

KLM
1 stop - 13u2
ma 26 aug ma 23 sep
v.a. € 789 (p.p.)

Vanuit Brussel - National

KLM
1 stop - 12u42
ma 26 aug zo 22 sep
v.a. € 732 (p.p.)

Vanuit Dusseldorf

KLM
1 stop - 11u10
do 21 nov di 26 nov
v.a. € 910 (p.p.)

Prijsgrafiek

Grafiek aan het laden…

Vliegen naar Paramaribo: kleurrijke stad in de tropen

Vlieg je naar Paramaribo, dan kun je na aankomst meteen in je zomerkleding naar buiten stappen. De gemiddelde temperatuur is hier namelijk 28 °C. Deze kleurrijke stad is bovendien een prachtige bestemming voor een relaxte vakantie.

Als hoofdstad van Suriname woont de helft van alle inwoners van het land in deze stad. Met trekpleisters zoals Fort Zeelandia, de Palmentuin en monumentale huizen is er genoeg te zien. Deze houten huizen hebben er zelfs voor gezorgd dat de binnenstad van Paramaribo een vermelding heeft gekregen op de UNESCO Werelderfgoedlijst. 

Na je vliegreis naar Paramaribo kun je verblijven in een van de hotels aan de rivier de Suriname. Deze hotels zijn altijd van alle gemakken voorzien. Wil je avontuur in je vakantie, maak dan een trip naar het Amazoneregenwoud. Hier vind je ook het Centraal Suriname Natuurreservaat, een van de grootste beschermde regenwouden ter wereld.

Vliegreis Paramaribo en het openbaar vervoer

Na je vlucht naar Paramaribo kom je aan op het vliegveld Paramaribo - Zanderij. Deze luchthaven ligt op 60 kilometer afstand van Paramaribo zelf en is eenvoudig te bereiken met de auto. In Paramaribo zelf is er een busnetwerk die je naar de buitenwijken van Paramaribo brengt. De bussen vertrekken op het moment dat de bus vol is, dus een vaste dienstregeling is er niet. Ook kun je je verplaatsen over de rivier de Suriname. 

Goedkoop vliegen naar Suriname? Vergelijk dan snel alle vliegticketprijzen. Zo heb je altijd een ticket naar Suriname dat het beste past bij jouw budget.