Vliegtickets Paramaribo

Reizigers
Volw.
2-11 jr
0-1 jr

Vliegtickets Paramaribo

Goedkope vluchten naar Paramaribo zijn eenvoudig te boeken bij vliegtuigmaatschappijen zoals KLM en TUI. Vanaf Amsterdam ben je minimaal 9 uur aan het vliegen naar deze tropische bestemming. Na je vliegreis kan je meteen in je zomerkleding naar buiten stappen want de gemiddelde temperatuur in Paramaribo is 28 °C.

Deze kleurrijke stad is een prachtige bestemming voor een relaxte vakantie. Goedkope vliegtickets brengen je makkelijk naar dit tropische vakantieoord.

Top vluchten naar Paramaribo

Vanuit Amsterdam Schiphol

TUI
Direct - 10u7
ma 28 jun do 1 jul
v.a. € 514 (p.p.)
KLM
Direct - 8u30
zo 24 okt zo 21 nov
v.a. € 546 (p.p.)
Surinam Airways
Direct - 9u15
zo 26 sep zo 24 okt
v.a. € 619 (p.p.)
American Airlines
2 stops - 32u55
za 12 mrt za 2 apr
v.a. € 987 (p.p.)

Vanuit Eindhoven

KLM
1 stop - 12u35
zo 24 okt zo 21 nov
v.a. € 546 (p.p.)

(best gevonden prijzen in de afgelopen dagen)

Vliegen naar Paramaribo: Kleurrijke stad in de tropen

Paramaribo is een prachtig kleurrijke stad waar veel mooie plekken te ontdekken zijn. Als hoofdstad van Suriname woont de helft van alle inwoners van het land in deze stad. Met trekpleisters zoals fort Zeelandia, de Palmentuin en monumentale houten huizen is er genoeg te zien. Deze houten huizen hebben er zelfs voor gezorgd dat de binnenstad van Paramaribo een vermelding heeft gekregen op de UNESCO werelderfgoedlijst.

Na je vliegreis kan je verblijven in een van de hotels aan de rivier de Suriname. Deze hotels zijn van alle gemakken voorzien om helemaal tot rust te komen. Als je wat meer avontuur wilt in je vakantie, kan je de rivier de Suriname gebruiken voor een trip het amazone regenwoud in. Hier bevindt zich ook het Centraal Suriname Natuurreservaat, een van de grootste beschermde regenwouden ter wereld.

Aankomst in Paramaribo

Als je naar Suriname en Paramaribo vliegt kom je aan op het vliegveld Paramaribo – Zanderij. Dit ligt 60 kilometer van Paramaribo vandaan en is te bereiken met de auto. In Paramaribo zelf is er een busnetwerk waarmee je naar de buitenwijken van Paramaribo kan gaan. De bussen vertrekken op het moment dat de bus vol is, dus een vaste dienstregeling is er niet. Verder kan je varen over de rivier de Suriname om je te verplaatsen in de stad, of om naar het amazonewoud te gaan.

In Paramaribo kan je heerlijk tot rust komen in een resort, of je kan lekker op avontuur gaan in het regenwoud. Voor ieder wat wils, dus boek je goedkope tickets snel.