Goedkope vliegtickets Paramaribo - Zorg en Hoop

Reizigers
Volw.
2-11 jr
0-1 jr

Paramaribo

Paramaribo is de hoofdstad van het mooie land Suriname. Suriname werd in 1975 onafhankelijk van Nederland en heeft sindsdien een eigen land. De Nederlandse invloeden zijn nog erg goed zichtbaar in Paramaribo. Dat is bijvoorbeeld te merken aan de taal, de architectuur en de cultuur. Het is een erg leuk en toegankelijk land. Daarnaast is het een uitstekende vakantiebestemming wegens het heerlijke klimaat. Dus wacht niet langer en boek snel goedkope vliegtickets naar Paramaribo en wees verzekerd van een mooie vakantie. 

 

Recente zoekresultaten met de laagste prijzen (24 uur)
Amsterdam Schiphol
Amsterdam Schiphol - Paramaribo - Zanderij Surinam Airways Surinam Airways 25 mrt 2020 29 mrt 2020 non-stop
Amsterdam Schiphol - Paramaribo - Zanderij KLM KLM 22 jun 2020 6 jul 2020 non-stop
Amsterdam Schiphol - Paramaribo - Zanderij TUI TUI 5 nov 2019 19 nov 2019 non-stop
Amsterdam Schiphol - Paramaribo - Zanderij Meerdere airlines Meerdere airlines 7 jun 2021 18 jun 2021 non-stop
Eindhoven
Eindhoven - Paramaribo - Zanderij KLM KLM 21 jun 2021 26 jul 2021 1 overstap
Eindhoven - Paramaribo - Zanderij Meerdere airlines Meerdere airlines 1 sep 2016 30 sep 2016 2 overstappen
Brussel - National
Brussel - National - Paramaribo - Zorg en Hoop Meerdere airlines Meerdere airlines 17 jan 2015 15 feb 2015 2 overstappen
Brussel - National - Paramaribo - Zanderij KLM KLM 1 jan 2019 29 jan 2019 1 overstap

Info over bezienswaardigheden

Paramaribo staat op Unesco Wereld Erfgoedlijst en dat is niet voor niks. De stad heeft vele architectonische rijkdommen. Wat u dan ook vooral moet zien is: de Sint Petrus en Paulus Kathedraal het Fort Nieuw-Amsterdam, het Onafhankelijkheidsplein, het ministerie van Financiën en het Fort Zeelandia. Paramaribo is naast een culturele en historische stad ook een leuke stad om Suriname zelf te verkennen, ga de Jungle in en ga op avontuur. Boek vliegtickets en maak deze culturele stad van dichtbij mee!

Eten, drinken en uitgaan in Paramaribo

Eten en drinken kan men goed in Paramaribo. Dankzij de vele culturen en de veelzijdige Surinaamse Keuken is het eten erg lekker. Goede gerechten zijn: roti, pom, soato soep. Leuke restaurants zijn: Bar-restaurant ’t Vat, Zus & Zo en Royal Restaurant. Het uitgaansleven is erg gezellig en leuk in Paramaribo. Clubs waar u helemaal uit uw dak kunt gaan zijn: Ballroom Energy, Jungle en Touché!

Vervoer

Het openbaar vervoer is in Paramaribo prima geregeld. Er rijden genoeg bussen en taxi’s rond. Het is trouwens erg leuk om fietsen te huren in Paramaribo. Het is wel even wennen want ze rijden links. Als u naast Paramaribo nog meer wilt zien van Suriname is het een goed idee om een auto te huren. Mocht u vliegtickets naar Paramaribo boeken dan zult u landen op Johan Adolf Pengel International Airport. U heeft al goedkope retourvliegtickets voor 800 euro.