Panorama

Vliegtickets naar Kabul, Afganistan

Vliegtickets Kabul

Ben je op zoek naar goedkope vliegtickets naar Kabul? Bijvoorbeeld voor zaken of omdat je hulp wilt bieden aan slachtoffers van de oorlog? Houd er dan rekening mee dat de situatie in Afghanistan en dus ook Kabul zorgwekkend is. De Taliban heeft de macht waarbij ze streven naar internationale erkenning van hun regering.

Sowieso zijn er wel vluchten naar Kabul te boeken. Kijk hiervoor op Goedkopevliegtickets.nl. De vliegtickets naar Kabul zijn vrijwel altijd beschikbaar vanaf Amsterdam Schiphol en de reistijd bedraagt ongeveer 11 uur. Onder andere de luchtvaartmaatschappijen Emirates en Turkish Airlines bieden voordelige vluchten naar Kabul aan.

Top vluchten naar Kabul

Vanuit Amsterdam Schiphol

Turkish Airlines
1 stop - 10u25
di 9 jul wo 17 jul
v.a. € 887 (p.p.)
Emirates
1 stop - 20u22
di 18 jun vr 12 jul
v.a. € 1286 (p.p.)

Vanuit Brussel - National

Turkish Airlines
1 stop - 11u55
ma 4 nov vr 22 nov
v.a. € 1091 (p.p.)
Emirates
1 stop - 21u5
di 18 jun do 27 jun
v.a. € 1327 (p.p.)

Vanuit Dusseldorf

Turkish Airlines
1 stop - 20u22
di 1 okt di 22 okt
v.a. € 781 (p.p.)

Prijsgrafiek

Grafiek aan het laden…

Vliegen naar Kabul

Kabul is de hoofdstad van Afghanistan en ligt in het oostelijke deel van het land. De stad is tevens het cultureel en economisch centrum van Afghanistan en ligt tussen het gebergte Hindoekoesj en de rivier de Kabul.

Wil je vliegen naar Kabul, houd er dan rekening mee dat dit niet voor iedereen is weggelegd. Ook avontuurlijke reizigers moeten hier goed opletten, het gevaar van een aanslag ligt constant op de loer. Raadpleeg daarom altijd eerst het reisadvies van het ministerie van Buitenlandse Zaken, zodat je weet waar je aan toe bent.

Vervoer in Kabul

Kabul is met een ligging van 1800 meter hoogte boven zeeniveau een van de hoogste hoofdsteden ter wereld. De stad wordt omringd door bergen: de Koh-e Paghman in het oosten, de Koh-e Shirdarwaza in het noordoosten en de Koh-e Qrough in het zuidwesten.

De luchthaven van Kabul is Hamid Karzai International Airport, ook wel bekend als Khwaja Rawash Airport. Dit vliegveld ligt op ongeveer 16 kilometer vanaf het centrum van Kabul. Laat je altijd per taxi vervoeren om zo veilig mogelijk om op je plek van bestemming aan te komen.

Vergelijk snel de prijzen van vliegtickets naar Kabul op Goedkopevliegtickets.nl. Laat je goed adviseren en boek dan eenvoudig jouw vlucht naar Kabul voor een netjes tarief.