Panorama

Turkish Airlines vluchten

Turkish Airlines

Turkish Airlines is de nationale vliegmaatschappij van Turkije. De airline werd opgericht in 1993 met als thuisbasis is Atatürk Airport in Istanbul. Turkish Airlines is lid van Star Alliance, een samenwerking van verschillende luchtvaartmaatschappijen. Hierdoor vliegt Turkish Airlines naar landen in de VS, het Midden- en Verre Oosten, Afrika en Europa.

Vlieg je met Turkish Airlines, dan reis je met een vliegvaartmaatschappij die veel prijzen heeft gewonnen. Denk bijvoorbeeld aan diverse Skytrax awards zoals Southern Europe’s Best Airline, World’s Best Premium Economy Class Airline Seat en Europe’s Best Airline. Turkish Airlines is ontzettend trots op haar internationale reputatie. Of je nu een vlucht in Europa zoekt of een land elders in de wereld, bij TA heb je altijd de keuze uit goedkope vliegtickets naar meer dan 200 bestemmingen.

Turkish Airlines

Turkish Airlines: een snel groeiende vliegmaatschappij

Het Turkse Turkish Airlines brengt jaarlijks meer dan 25 miljoen passagiers naar de bestemming van hun keuze in Turkije en de rest van de wereld. Doordat het aantal bestemmingen én de vloot constant worden uitgebreid, is Turkish Airlines een van de snelst groeiende airlines ter wereld. Vanaf de thuisbasis in Istanbul reis je eenvoudig naar diverse steden in Turkije en andere delen in de wereld. Dit komt doordat Turkish Airlines handige knooppunten in het  netwerk heeft, zoals Esenboga, Antalya en het vlakbij Istanbul gelegen Sabiha Gökçen.

De vloot van Turkish Airlines bestaat uit nieuwe en moderne vliegtuigen van Boeing en Airbus. Uiteraard geniet je van al het comfort dat deze luchtvaartmaatschappij te bieden heeft. Maak je een intercontinentale vlucht, dan zie je op je eigen televisiescherm series, films en het laatste nieuws. Daarbij biedt Turkish Airlines op alle vluchten een à-la-carteservice. Tegen betaling kun je iets bestellen uit het uitgebreide assortiment van warme en koude dranken en snacks.

Service aan boord bij Turkish Airlines

Uiteraard is een goede service aan boord voor veel reizigers enorm belangrijk. Gelukkig voldoet Turkish Airlines aan deze wensen. De airline biedt goedkope vluchten naar ontzettend veel landen wereldwijd en is niet voor niets derde geworden bij de awarduitreiking van beste luchtvaartmaatschappijen in Europa 2010.

Voordelige vliegtickets van Turkish Airlines zijn zo gevonden op Goedkopevliegtickets.nl. Of je nu een vlucht voor een lage prijs zoekt naar een prachtige Turkse bestemming zoals Ankara, Istanbul of Kayseri of juist goedkoop wilt vliegen naar Addis Ababa, Kuala Lumpur of Kaapstad: alles is mogelijk.

Turkish Airlines - Boek jouw goedkope vlucht

Van Johannesburg in Zuid-Afrika tot Tbilisi in Georgië en van de Indiase hoofdstad Delhi tot Adana in Turkije: op Goedkopevliegtickets.nl vind je altijd een vlucht van Turkish Airlines voor het budget dat jij voor ogen hebt.

Vergelijk snel de prijzen, filter op de vliegtickets van Turkish Airlines en je vindt altijd een Turkish Airlines vlucht dat aan al jouw wensen voldoet.