Panorama

Goedkope Emirates vliegtickets

Emirates

Emirates is de nationale luchtvaartmaatschappij van het Verenigde Arabische Emiraat Dubai en behoort al jaren tot de vijf beste vliegmaatschappijen ter wereld. Dit komt vooral door de goede service aan boord en de relatief lage prijzen voor tickets. Een goede prijs-kwaliteitsverhouding dus.

Wil je vliegen naar Azië, dan kun je bij Emirates terecht voor goedkope vliegtickets. Met Emirates heb je in veel gevallen een tussenstop op de internationale luchthaven van Dubai (DXB). Je stapt dan uit in terminal 3. Bovendien hoef je niet te stressen op je tussenstop dat je je volgende vlucht mist, want alle vluchten van Emirates vertrekken ook vanaf terminal 3.

Emirates

Comfortabel vliegen met Emirates

De vloot van de airlines Emirates bestaat uit meer dan 200 vliegtuigen. Boek je een vliegticket voor een lage prijs op het traject Amsterdam - Dubai, dan vlieg je met een Boeing 777 of een Airbus A380. Vanaf Düsseldorf naar Dubai zit je in de Airbus A380 en vanaf Brussel is dit de Boeing 777.

Met een voordelige vlucht van Emirates heb je de keuze om Economy Class, Business Class of First Class te vliegen. In de Economy Class krijg je altijd hapjes, drankjes en maaltijden aan boord. Daarbij heb je een eigen televisiescherm tot je beschikking met uitgebreid entertainmentprogramma. Kies je met een vliegticket van Emirates voor Business Class, dan weet je zeker dat je heerlijk uitgerust aankomt op je bestemming. Met het stopcontact bij je eigen stoel kun je al je mobiele devices van stroom voorzien. Wordt het tijd om te slapen, dan kun je jouw comfortabele stoel eenvoudig omtoveren tot een bed. En net zoals in de Economy Class heb je in de Business Class de beschikking over je eigen televisiescherm en krijg je heerlijke maaltijden.

Vliegen met Emirates: een prijzenwinnende airline

Vlieg je met Emirates, dan ben je gegarandeerd van service op hoog niveau. Het is dan ook niet voor niets dat de airline uit de Verenigde Arabische Emiraten meerdere prijzen in ontvangst heeft mogen nemen voor de gastronomie, een uitstekende service en het entertainmentprogramma aan boord.

Bij Emirates heb je de keuze uit vliegtickets naar ontzettend veel bestemmingen. Zo vertrekken er vanaf Amsterdam Schiphol vluchten naar Dubai, Abu Dhabi en Al Ain in de Verenigde Arabische Emiraten. Of vergelijk de prijzen voor tickets naar steden in de Verenigde Staten of Turkse steden zoals Ankara of Antalya.

Emirates vliegtickets kun je eenvoudig boeken

Op zoek naar een voordelig vliegticket van Emirates? Vergelijk dan de prijzen op Goedkopevliegtickets.nl. Zoek jouw bestemming, vink Emirates aan in de filter en kijk of er een vlucht van Emirates beschikbaar is. Zo vlieg je altijd naar het land van jouw keuze met een airline waarbij je gegarandeerd bent van een goede service aan boord.