Panorama

Goedkope vliegtickets naar Denver

Goedkoop vliegen naar Denver

Denver ligt midden in de Verenigde Staten en na de vliegreis is dit een mooi startpunt voor een roadtrip door de Rocky Mountains. Vliegen naar Denver kan makkelijk en goedkoop. Vanaf Amsterdam Schiphol gaan er vluchten naar Denver die ongeveer 13 uur duren. Ook zijn er voordelige vliegtickets vanaf Brussel beschikbaar. Je reist dan met een luchtvaartmaatschappij zoals KLM, Lufthansa of Brussel Airlines. Vergelijk snel de prijzen en je vindt een vliegticket naar Denver voor de meest lage prijs.

Denver is geen hele drukke stad, maar toch is er genoeg te beleven. Denk aan pretparken en musea. Boek daarom nu je goedkope vlucht naar Denver en ontdek de grootste stad van de Mountain States.

Top vluchten naar Denver

Vanuit Amsterdam Schiphol

JetBlue
1 stop - 16u22
di 8 okt di 22 okt
v.a. € 539 (p.p.)
Icelandair
1 stop - 23u12
ma 16 sep ma 30 sep
v.a. € 626 (p.p.)

Vanuit Brussel - National

Icelandair
1 stop - 31u40
di 28 mei za 8 jun
v.a. € 626 (p.p.)
American Airlines
1 stop - 12u35
di 3 sep di 1 okt
v.a. € 650 (p.p.)

Vanuit Dusseldorf

British Airways
1 stop - 17u47
zo 23 feb do 6 mrt
v.a. € 525 (p.p.)

Prijsgrafiek

Grafiek aan het laden…

Vlieg naar Denver, de stad van de goudzoekers

Denver is de hoofdstad van de staat Colorado. Van oorsprong is Denver een stad van goudzoekers, maar inmiddels is het zeer modern en is er genoeg te zien. Reis je naar Denver, dan is dit het ideale startpunt voor een roadtrip. De stad ligt namelijk aan de oostelijke voet van de Rocky Mountains. 

Daarnaast staat Denver bekend als “The mile high city”, omdat de stad op precies één mijl boven de zeespiegel ligt. Bezienswaardigheden die je niet mag missen zijn onder andere: het Denver Art Museum, Denver Museum of Nature and Science en de Denver Botanic Gardens. Breng ook een bezoek aan het deels in de rotsen uitgehouwen Red Rocks Amphitheatre.

Vliegreis Denver: klimaat en vervoer

Het klimaat in Denver en omgeving wordt bepaald door de Rocky Mountains. In de zomer is het gemiddeld 31 °C, terwijl het in de winter flink kan afkoelen tot maarliefst -30 °C. De beste tijd om vliegtickets naar Denver te boeken is aan het einde van de zomer of het begin van de herfst.

Nadat je vlucht naar Denver is geland, brengt een metro je snel naar jouw verblijfplaats in het centrum. Deze rijdt elke 15 minuten en je bent dan in een uur in de stad. Er rijden meerdere metrolijnen en ook is er een uitgebreid busnetwerk. Het unieke aan Denver is bovendien dat je hier prima kunt fietsen.

Goedkoop vliegen naar Denver doe je gemakkelijk via Goedkopevliegtickets.nl. Hier vind je namelijk altijd een vliegticket naar Denver voor het budget dat jij voor ogen hebt.