Goedkope vliegtickets naar Denver

Reizigers
Volw.
2-11 jr
0-1 jr

 

Goedkoop naar Denver

Vliegen naar Denver kan makkelijk en goedkoop. Vanaf Amsterdam gaan er vluchten naar Denver en ben je in een kleine 13 uur op je bestemming. Ook kan je vliegen vanaf Brussel en met airlines zoals KLM, Lufthansa en Brussel Airlines is er genoeg te vergelijken voor je goedkope vliegtickets.

Denver ligt midden in de Verenigde Staten en na je vliegreis kan deze stad een mooi startpunt zijn voor een roadtrip door de Rocky Mountains. Denver is geen hele drukke stad, maar ondanks dat is er genoeg te beleven. Pretparken en musea zijn leuke attracties voor je stedentrip. Boek je goedkope tickets snel en ontdek de grootste stad van de Mountain States.

 

Top vluchten naar Denver

Vanuit Amsterdam Schiphol

British Airways
1 stop - 17u3
ma 9 aug do 2 sep
v.a. € 328 (p.p.)
American Airlines
1 stop - 21u26
zo 3 okt ma 11 okt
v.a. € 338 (p.p.)

Vanuit Eindhoven

KLM
2 stops - 23u14
wo 20 okt za 30 okt
v.a. € 740 (p.p.)

Vanuit Brussel - National

Delta Air Lines
1 stop - 25u26
zo 8 aug wo 1 sep
v.a. € 325 (p.p.)

Vanuit Dusseldorf

Iberia
2 stops - 30u11
do 24 jun do 1 jul
v.a. € 393 (p.p.)

(best gevonden prijzen in de afgelopen dagen)

 

Denver: Stad van de goudzoekers

Denver is de hoofdstad van Colorado in de Verenigde Staten. Van oorsprong is Denver een stad van goudzoekers, maar inmiddels is het een moderne stad waar genoeg te zien is. Gelegen aan de oostelijke voet van de Rocky Mountains kan je vanuit Denver deze imposante bergketen makkelijk bezoeken of gebruiken als startpunt voor een roadtrip.

Denver staat ook wel bekend als “The mile high city” omdat de stad op precies één mijl boven de zeespiegel ligt. Het Denver Art Museum, Denver Museum of Nature and Science en de Denver Botanic Gardens zijn enkele bezienswaardigheden. Ook is het deels in de rotsen uitgehouwen Red Rocks Amphitheatre het bezoeken waard.

Wat moet je weten over Denver

Het weer in Denver en de omgeving van de stad wordt bepaald door de Rocky Mountains. In de zomer is het gemiddeld 31 °C terwijl het in de winter flink af kan koelen tot zelfs -30 °C. De beste tijd om vliegtickets naar Denver te boeken zijn het einde van de zomer en of begin van de herfst.

Bij aankomst na je vliegreis kan je een metro nemen naar het centrum. die rijdt elke 15 minuten. In een uur ben je dan in de stad. Er zijn meerdere metrolijnen in de stad en er is ook een uitgebreid busnetwerk. Het leuke aan Denver is dat je ook goed kan fietsen in de stad. Dit is uniek in de Verenigde Staten.