Panorama

Vergelijk vliegtickets naar Amerika

Goedkoop vliegen naar Amerika

De Verenigde Staten van Amerika is een veelzijdig land waar je minstens een keer in je leven geweest moet zijn. Vlieg bijvoorbeeld naar New York, de grootste metropool van het land. Of kies voor een vliegreis naar Washington DC, het politieke machtscentrum van deze wereldmacht. Wil je beroemdheden kunnen spotten, zoek dan naar vliegtickets voor een lage prijs naar Los Angeles. 

Omdat er tussen Europa en Amerika relatief veel gevlogen wordt, is goedkoop vliegen naar Amerika vrij makkelijk. Zo vlieg je vanaf Amsterdam Schiphol vaak direct naar de oostkust van Amerika. Omdat het zo’n groot land is, verschilt de vliegduur nog wel eens. De kortste budget vliegreis naar Amerika duurt iets meer dan tien uur, dat is naar New York. Voordelige vluchten naar de westkust duren wat langer en meestal reis je dan ook met een overstap. Dan ben je vaak meer dan 18 uur onderweg.

Er zijn veel luchtvaartmaatschappijen die vliegen naar Amerika. Denk hierbij aan Air Europa, Iberia, KLM en United Airlines. Je vliegt meestal vanaf Amsterdam Schiphol of Brussel. Vergelijk dus altijd de prijzen vanuit verschillende vertrekplaatsen om de goedkoopste vliegtickets naar Amerika te vinden.

Vliegen naar Amerika: bijzondere steden en natuur

Vele toeristen vliegen naar Amerika vanwege de enorme diversiteit die het land te bieden heeft. Van grote en drukke metropolen vol indrukwekkende gebouwen tot kleine typische Amerikaanse plattelandsdorpjes. Ondanks dat Amerika nog relatief jong is, beschikt het over een bijzondere turbulente geschiedenis. Amerika is enorm uitgestrekt en heeft veel klimaatzones, natuurgebieden en stranden. Eigenlijk is alles wat je kunt bedenken hier wel te doen.

Vlieg je naar de Verenigde Staten van Amerika, dan ontdek je dan de inwoners vriendelijk en gastvrij zijn. Amerikanen houden van “smalltalk” en praten graag over van alles en nog wat. Let er trouwens wel op dat je niks negatiefs over de VS zegt, want Amerikanen zijn bijzonder trots op hun land.

Op zoek naar een budget ticket naar Amerika? Vergelijk naast New York en Los Angeles dan ook de lage prijzen van vliegtickets naar onder andere Boston, Houston en San Francisco.