Vergelijk vliegtickets naar Amerika

Reizigers
Volw.
2-11 jr
0-1 jr

Goedkoop naar Amerika

De Verenigde Staten van Amerika is een veelzijdig land waar je minstens een keer in je leven geweest moet zijn. Breng een bezoek aan New York, de grootste metropool van het land. Of Washington DC, het politieke machtscentrum van deze wereldmacht. Of vlieg naar de oostkust, naar Los Angeles, het centrum van de westerse filmindustrie. Omdat er veel tussen Europa en Amerika gevlogen wordt kun je voor deze vliegreis relatief goedkope vliegtickets krijgen. Vanuit Amsterdam kun je vaak direct naar de oostkust van de verenigde staten van Amerika vliegen. Omdat Amerika zo'n groot land is verschillen de vliegtijden. De kortste vlucht naar Amerika is iets meer dan tien uur. Van Amsterdam naar New York. Vluchten naar de westkust van Amerika duren een stuk langer meestal reis je dan met een overstap, vaak ben je meer dan achttien uur aan het reizen.

Je vlucht naar de Amerika gaat meestal via een internationale luchthaven zoals Amsterdam of Brussel. Doordat er veel vliegtuigmaatschappijen zoals Air Europa, Iberia, KLM, United Airlines en nog veel meer van en naar de Verenigde Staten van Amerika vliegen kan de prijs voor vliegtickets per bestemming erg variëren. Het is dus slim om prijzen te vergelijken, doe dit op Goedkopevliegtickets.nl en boek voor een lage prijs je ideale vliegtickets voor je vliegreis naar de Verenigde Staten van Amerika.  

Ontdek de Verenigde Staten van Amerika

Amerika is een prachtig, divers land. Van grote,drukke metropolen vol wolkenkrabbers en andere indrukwekkende architectuur tot kleine typische Amerikaanse plattelandsdorpjes. Ondanks dat het land nog relatief jong is heeft het een indrukwekkende turbulente geschiedenis die zeer tot de verbeelding spreekt. Dit uitgestrekte land heeft veel klimaatzones, natuurgebieden en stranden. Je kan er bijna alles doen wat je kunt bedenken. Wacht niet langer en boek nu je tickets naar de Verenigde Staten van Amerika en ontdek het zelf.

De inwoners van de Verenigde Staten zijn vriendelijke en gastvrije mensen, zeker in de kleinere dorpjes zul je dit voor jezelf ontdekken. Amerikanen houden van 'smalltalk', praten over koetjes en kalfjes. Wees dus niet verbaasd als je op straat zomaar wordt aangesproken door een Amerikaan. Let er dan wel op dat je niks negatiefs over de Verenigde Staten van Amerika zegt, Amerikanen zijn bijzonder trots op hun land en kunnen snel op hun teentjes getrapt worden als je iets negatiefs over Amerika zegt.