Londen

Londen een van de leukste steden van de wereld. De stad heeft namelijk alles te bieden wat een stad moet bieden. Het is divers, grootst, mooi, en vooral levendig. Dat laatste blijkt al als u door de verschillende wijken van Londen rijdt, van zakenmannen tot kunstenaars, elke bevolkingsgroep kan men in Londen vinden. Naast dit alles heeft de cultuur van Londen u enorm veel te bieden.

 

 

Dus boek snel u uw goedkope vliegtickets Londen!

Recente zoekresultaten met de laagste prijzen (24 uur)

Amsterdam Schiphol
Amsterdam Schiphol - Londen - Luton easyJet easyJet 30 apr 2021 2 mei 2021 non-stop
Amsterdam Schiphol - Londen - Heathrow Meerdere airlines Meerdere airlines 18 dec 2020 20 dec 2020 non-stop
Amsterdam Schiphol - Londen - Heathrow British Airways British Airways 6 nov 2020 6 nov 2020 non-stop
Amsterdam Schiphol - Londen - Heathrow KLM KLM 27 nov 2020 30 nov 2020 non-stop
Eindhoven
Eindhoven - Londen - Stansted Ryanair Ryanair 4 jul 2021 11 jul 2021 non-stop
Eindhoven - Londen - Heathrow KLM KLM 20 dec 2020 22 dec 2020 1 overstap
Brussel - National
Brussel - National - Londen - Heathrow Brussels Airlines Brussels Airlines 4 nov 2020 11 nov 2020 non-stop
Brussel - National - Londen - Heathrow British Airways British Airways 4 nov 2020 11 nov 2020 non-stop
Brussel - National - Londen - Heathrow Meerdere airlines Meerdere airlines 4 nov 2020 11 nov 2020 non-stop
Brussel - National - Londen - Heathrow Lufthansa Lufthansa 4 nov 2020 11 nov 2020 non-stop
Brussel - Charleroi
Brussel - Charleroi - Londen - Heathrow Meerdere airlines Meerdere airlines 6 nov 2020 6 nov 2020 1 overstap

Info over bezienswaardigheden

Londen heeft u een paar toeristische attracties die u gezien moet hebben zoals: Buckingham Palace, St. Pauls Kathedraal, House of Parliament en natuurlijk de Tower Bridge. Als u van winkelen houdt dan zijn Oxfordstreet en Bondstreet de straten waar u het best heen kunt gaan. Bent u meer een liefhebber van kunst, dan heeft Londen u tevens veel te bieden. Het Tate Modern Museum en The British Museum zijn gratis, u betaalt alleen voor bepaalde tentoonstellingen. Toch is er meer dan dit, zo is een bezoekje aan de Camden Market zeker de moeite waard, hier vindt men vette vintage kleding. Wat u ook zeker niet mag overslaan is Covent Garden, deze overdekte markt biedt naast vele antieke kramen, ook goede straatartiesten -aangezien ze auditie moeten doen om daar te mogen spelen-. 

 

Eten, drinken en uitgaan in Londen

Als u goedkope vliegtickets Londen heeft boekt zult u geen honger of dorst krijgen, aangezien Londen een wereldstad is heeft het op het gebied van eten en drinken alles te bieden. Engelse staan bekend om het eten van Fish en Chips wat u dan ook zeker eens moet doen, daarnaast is Curry een beroemd gerecht. Op Brick Lane zijn er genoeg restaurantje te vinden die dit typische Engelse gerecht serveren. Als u van echt goed eten houdt, dan is het restaurant van Gordon Ramsay een pré. Naast goed en lekker eten kan men ook goed uitgaan in Londen. Londen kent vele clubs en discotheken. De Rollerdisco, de Vibe bar en de Guanabara zijn uitgaansplekken waar u geweest moet zijn. Bent u echter niet zo van het dansen, dan zijn de theaters van Londen meer dan een bezoekje waard.

 

Vervoer

Als u vliegtickets naar Londen boekt, moet u er rekening mee houden dat het er één uur eerder is . Het openbaar vervoer in Londen is uitstekend, vooral de metro’s zijn een aanrader. Kaartje voor de metro zijn te koop bij de ingang. Wat u niet kunt missen zijn de Londense dubbeldekkers, hier moet echt een keer ingezeten hebben.

 

Al met al is het meer dan de moeite waard om goedkope vliegtickets Londen te boeken, voor een paar tientjes heeft u al een retourtje.

Bekijk nabijgelegen bestemmingen