Panorama

Goedkoop vliegen naar Londen City

Reizigers
Volw.
2-11 jr
0-1 jr

Vergelijk vliegtickets naar Londen City

Londen City is een van de vliegvelden van Londen waar je goedkoop en snel heen kan vliegen. Met luchtvaartmaatschappijen zoals KLM en British Airways heb je genoeg keuze voor een vlucht naar Londen City. Met een directe vlucht vanaf Amsterdam ben je al in 1 uur en 5 minuten op dit vliegveld en kan je verblijf in Londen meteen beginnen.

Ook vanaf Rotterdam, Eindhoven en Maastricht zijn er goedkope vliegtickets naar Londen City te krijgen. Alleen vanaf Rotterdam zijn er van deze 3 vliegvelden directe vluchten naar Londen City, vanaf de andere 2 moet je rekening houden met een tussenstop tijdens je vliegreis. Pak snel je koffers en boek je goedkope vliegtickets naar Londen City zodat je stedentrip meteen goed van start kan gaan.

Top vluchten naar Londen City

Vanuit Amsterdam Schiphol

KLM
Direct - 1u17
do 23 dec do 6 jan
v.a. € 92 (p.p.)
British Airways
Direct - 1u15
vr 10 dec ma 13 dec
v.a. € 99 (p.p.)
Swiss
1 stop - 4u7
vr 12 nov zo 14 nov
v.a. € 142 (p.p.)

Vanuit Rotterdam

British Airways
Direct - 1u
do 4 nov do 4 nov
v.a. € 119 (p.p.)

Vanuit Dusseldorf

British Airways
Direct - 1u20
za 18 jun di 21 jun
v.a. € 118 (p.p.)

Prijsgrafiek

Grafiek aan het laden…

Londen City dicht bij de stad

Het vliegveld Londen City is van alle vliegvelden die Londen kent degene die het dichtst bij het centrum van de stad zit. Bij aankomst op het vliegveld heb je verschillende opties om met het openbare vervoer naar het centrum te gaan en hier ben je ongeveer een halfuurtje mee bezig. Dit maakt vliegen op Londen City erg aantrekkelijk omdat je lekker snel kan genieten van Londen.

Mochten er geen vluchten beschikbaar zijn op de dag dat je wilt vliegen naar Londen City? Kijk dan eens naar goedkope vliegtickets naar Londen Gatwick of Londen Heathrow. Hier gaan ook veel vliegtuigen naartoe en vanaf hier kan je ook snel in Londen zijn. Maak in de stad zelf lekker gebruik van het openbaar vervoer om alle mooie dingen in de stad te zien, dat is een stuk makkelijker dan met de auto rijden in de stad.

Bezienswaardigheden in Londen

Londen is de grootste stad en ook de hoofdstad van Engeland. Gelegen aan de rivier de Theems is Londen een zeer bruisende stad met ontelbaar veel leuke, mooie en interessante bezienswaardigheden. Je kan hier echt weken rondlopen en nog steeds niet alles gezien hebben. Enkele absolute hoogtepunten zijn de Westminster Abbey en het Palace of Westminster waar het parlement bijeen komt.

Als je van Musea houdt neem dan een kijkje in het British museum over de historie van de mensen en het Natural History Museum waar je alles over de natuur en de geschiedenis hiervan kan leren. Dit zijn uiteraard slechts enkele dingen die je kan zien in de enorme en prachtige stad Londen. Verdiep je van tevoren goed zodat je alles wat deze stad te bieden heeft mee kan pikken. Pak snel je koffers en boek je goedkope vliegtickets naar Londen City.