Panorama

Goedkoop vliegen naar Londen City

Vergelijk vliegtickets naar Londen City

Londen City is een van de vliegvelden van Londen waar je goedkoop en snel heen kan vliegen. Met luchtvaartmaatschappijen zoals KLM en British Airways heb je genoeg keuze voor een voordelige vlucht naar Londen City. Met een directe vlucht vanaf Amsterdam Schiphol ben je al in 1 uur en 5 minuten op dit vliegveld en kan je verblijf in Londen meteen beginnen.

Ook vanaf Rotterdam, Eindhoven en Maastricht zijn er budget vliegtickets naar Londen City te krijgen. Alleen vanaf Rotterdam vertrekken er van deze 3 vliegvelden directe vluchten naar Londen City, vanaf de andere 2 moet je rekening houden met een tussenstop tijdens je vliegreis. Pak snel je koffers en boek je vliegticket voor een lage prijs naar Londen City zodat je stedentrip meteen goed van start gaat.

Top vluchten naar Londen City

Vanuit Amsterdam Schiphol

KLM
Direct - 1u15
di 3 sep vr 6 sep
v.a. € 144 (p.p.)
British Airways
Direct - 1u17
do 26 dec do 2 jan
v.a. € 163 (p.p.)
Swiss
1 stop - 4u27
do 31 okt di 5 nov
v.a. € 225 (p.p.)

Vanuit Rotterdam

British Airways
Direct - 1u
zo 29 dec di 31 dec
v.a. € 168 (p.p.)

Vanuit Antwerpen - Deurne

Luxair
Direct - 1u
ma 29 jul do 1 aug
v.a. € 258 (p.p.)

Prijsgrafiek

Grafiek aan het laden…

Vlieg naar Londen City, dicht bij de stad

Van alle Londense vliegvelden ligt Londen City het dichtst bij het centrum van de stad. Bij aankomst op het vliegveld heb je verschillende opties om in een half uur met het openbaar vervoer naar het centrum te reizen. Dit maakt vliegen op Londen City erg aantrekkelijk.

Zijn er geen vluchten beschikbaar op de dag dat je wilt vliegen naar Londen City? Kijk dan eens naar goedkope vliegtickets naar Londen Gatwick of Londen Heathrow. Hier gaan ook veel vliegtuigen naartoe en vanaf hier kan je snel in Londen zijn. Maak in de stad zelf lekker gebruik van het openbaar vervoer om alle mooie dingen van Londen te zien, dat is een stuk makkelijker dan met de auto door het levendige centrum te rijden.

Bezienswaardigheden in Londen

Londen is de grootste stad en tevens de hoofdstad van Engeland. Gelegen aan de rivier de Theems is Londen een zeer bruisende stad met ontelbaar veel leuke, mooie en interessante bezienswaardigheden. Je kan hier echt dagen rondlopen en nog steeds niet alles gezien hebben. Enkele absolute hoogtepunten zijn de Westminster Abbey en het Palace of Westminster waar het parlement bijeen komt.

Als je van musea houdt, neem dan een kijkje in het British museum over de historie van de mensen en het Natural History Museum waar je alles over de natuur en de geschiedenis kan leren. Dit zijn uiteraard slechts enkele dingen die je kan zien in de enorme en prachtige stad Londen. Verdiep je van tevoren goed zodat je alles wat deze stad te bieden heeft mee kan pikken. Pak snel je koffers en boek je goedkope vliegtickets naar Londen City.

Wil je goedkoop vliegen naar Londen City? Vergelijk dan alle budget vluchten naar op Goedkopevliegtickets.nl. Zo vind je altijd een vliegticket naar Londen City voor de meest lage prijs.