Vergelijk vliegtickets naar Engeland

Reizigers
Volw.
2-11 jr
0-1 jr

Goedkope vliegtickets Engeland

Aan de andere kant van de Noordzee ligt Engeland. Vanaf Amsterdam duurt de vlucht naar Engeland slechts een uur. Veel Nederlanders reizen jaarlijks van- en na Engeland. Hierdoor zijn er ook veel aanbieders van goedkope vliegtickets. Low cost airlines die naar Engeland vliegen zijn onder andere Easyjet, Ryanair en Eurowings. Doordat deze airlines met elkaar concurreren kun je voor je vlucht naar Engeland vaak hele goedkope vliegtickets boeken. Boek een ticket naar de iconische hoofdstad Londen, of breng een bezoek aan Manchester

Vanuit Amsterdam en Eindhoven kan je naar Engeland vliegen. Voor vluchten vanuit Amsterdam en vluchten vanuit Eindhoven kun je voor een lage prijs vliegtickets boeken. De luchthaven van Eindhoven is vaak iets rustiger dan die van Amsterdam. Waardoor je sneller door de douane bent en kunt inchecken. De luchthaven van Amsterdam is voor de meeste mensen het best bereikbaar met het openbaar vervoer. Er zijn ook verschillende luchthavens in België en Duitsland waar vanuit je naar Engeland kunt vliegen.

Ontdek Engeland

Engeland is een land vol historie en traditie. Lange tijd is dit land het machtigste en grootste land van de wereld geweest. Dit zie je ook terug in de Engelse steden. Iedere Engelse stad heeft zijn eigen unieke karakter waar dit in terug is te zien. Boek een vliegreis voor een stedentrip naar de wereldstad Londen. Met zijn combinatie van prachtige oude gebouwen en adembenemende moderne architectuur is dit zeker een stad waar je een keer geweest moet zijn. Bezoek Manchester, een prachtige stad met twee wereldberoemde voetbalclubs: Manchester United en Manchester City.

Engeland een beroemde eigen keuken, wie houdt er niet van een traditioneel Engels ontbijt. Of bezoek een iconische pub en geniet van een heerlijke cider, een heerlijk drankje waar er in de meeste pubs tientallen soorten van te verkrijgen zijn. Het Engelse klimaat kan grillig zijn en het weer kan dus zo omslaan. Een grauwe dag kan zo omslaan in een zonnige dag. Kortom: Engeland is een prachtig divers land. Boek nu snel je vliegreis en laat de voorpret beginnen.