Panorama

Vergelijk vliegtickets naar Engeland

Goedkope vliegtickets Engeland

English breakfast please! A cup of tea please! Engeland ligt aan de andere kant van de Noordzee en vanaf Amsterdam Schiphol ben je hier al in slechts een uurtje vliegen. Al lijkt het alsof je geen reistijd hebt gehad, want het is hier een uur eerder dan in Nederland. Ontzettend veel Nederlanders reizen jaarlijks van- en naar het Verenigd Koninkrijk, waardoor je eenvoudig goedkope vliegtickets vindt. Low cost luchtvaartmaatschappijen die naar Engeland vliegen zijn onder andere Easyjet, Ryanair en Eurowings. Dit zijn echte prijsvechters en hierdoor vind je snel budget tickets naar Engeland. Boek bijvoorbeeld een vlucht naar de iconische hoofdstad Londen of woon een legendarische voetbalwedstrijd bij in Manchester.

Zowel vanuit Amsterdam als Eindhoven is het mogelijk om voordelig naar Engeland en Schotland te vliegen en je vindt dus altijd absolute budget tickets. De luchthaven van Eindhoven is vaak iets rustiger dan Schiphol. Hierdoor ben je sneller door de douane en ingecheckt. Overigens zijn er ook vliegtickets voor een lage prijs naar Engeland te verkrijgen vanaf de luchthavens in België en Duitsland.

Vliegen naar Engeland: steden en bezienswaardigheden

Engeland staat bekend om haar historie en vele tradities. Lange tijd was Engeland het machtigste en grootste land ter wereld en dat zie je nog steeds terug in de Engelse steden. Elke Engelse stad heeft zijn eigen unieke karakter. Goedkoop vliegen naar Engeland doe je bijvoorbeeld met een stedentrip naar de wereldstad Londen. Deze stad biedt een unieke combinatie van historische gebouwen en moderne architectuur. Daarnaast is alleen al vanwege de twee wereldberoemde voetbalclubs Manchester United en Manchester City een vliegreis naar Manchester een echte aanrader.

Vlieg je naar Engeland voor een vakantie of stedentrip, dan heb je grote kans dat je een traditioneel Engels ontbijt voorgeschoteld krijgt. Bezoek daarnaast een pub en geniet van een heerlijke cider. 

Het Engelse klimaat is grillig en het weer kan zo omslaan. Begin je bijvoorbeeld met een grauwe dag, dan kan het best zijn dat je ‘s middags loopt te puffen van de hitte. Enthousiast geworden over het veelzijdige Engeland? Vergelijk dan snel alle vliegtickets voor een lage prijs naar Engeland op Goedkopevliegtickets.nl.