Moskou

Deze statige en indrukwekkende stad is veruit de belangrijkste en grootste stad van Rusland. En dat is niet voor niks. Want in Moskou is veel te beleven en te bezichtigen. De stad Moskou ligt in westen van Rusland en midden door de stad loopt de rivier de Moskva. Daarnaast lopen er in de stad nog ongeveer 120 kleine rivieren. Opvallend is dat het stedelijk gebied van Moskou voor een derde bestaat uit groenoppervlakte. De stad Moskou kent erg veel parken en grasvelden. Moskou is een stad vol met pracht en praal en is daardoor zeer zeker het bezoeken waard. Boek dus nu goedkope vliegtickets naar Moskou en lopend binnenkort rond op het rode plein. 

 

Recente zoekresultaten met de laagste prijzen (24 uur)

Amsterdam Schiphol
Amsterdam Schiphol - Moskou - Vnukovo Meerdere airlines Meerdere airlines 8 nov 2020 10 nov 2020 1 overstap
Amsterdam Schiphol - Moskou - Sheremetyevo AirBaltic AirBaltic 3 aug 2021 7 aug 2021 1 overstap
Amsterdam Schiphol - Moskou - Sheremetyevo Aeroflot Aeroflot 3 aug 2021 7 aug 2021 non-stop
Amsterdam Schiphol - Moskou - Sheremetyevo KLM KLM 4 aug 2021 7 aug 2021 non-stop
Eindhoven
Eindhoven - Moskou - Vnukovo Meerdere airlines Meerdere airlines 5 nov 2020 12 nov 2020 2 overstappen
Eindhoven - Moskou - Sheremetyevo KLM KLM 3 aug 2021 7 aug 2021 1 overstap
Dusseldorf Weeze
Dusseldorf Weeze - Moskou - Sheremetyevo Meerdere airlines Meerdere airlines 6 nov 2020 13 nov 2020 2 overstappen
Brussel - National
Brussel - National - Moskou - Sheremetyevo KLM KLM 4 aug 2021 7 aug 2021 1 overstap
Brussel - National - Moskou - Sheremetyevo AirBaltic AirBaltic 3 aug 2021 7 aug 2021 1 overstap
Brussel - National - Moskou - Sheremetyevo Aeroflot Aeroflot 3 aug 2021 7 aug 2021 non-stop
Brussel - Charleroi
Brussel - Charleroi - Moskou - Vnukovo Meerdere airlines Meerdere airlines 7 nov 2020 14 nov 2020 1 overstap

Info over bezienswaardigheden

Moskou is een stad met erg veel bezienswaardigheden. Maar de echte hoogtepunten die u gezien moet hebben zijn: het Kerkhof van Novodevitsji-klooster, het Lenin Mausoleum, de Sint-Basiliuskathedraal, de Zeven Zusters, het Rode Plein en natuurlijk het Kremlin. Moskou heeft ook vele musea. Maar de echte topstukken hangen in: De musea van het Kremlin en in het Poesjkin Museum voor Schone Kunsten. Moskou is echt een wereldstad ze heeft alles: winkels, musea, goede restaurants en bovenal vele mooie gebouwen. Dus twijfel niet langer en boek goedkope vliegtickets.

 

Eten, drinken en uitgaan in Moskou.

 

Eten en drinken is in Moskou geen probleem. De stad heeft goede restaurants zoals: Metropol Zal en  Café Pushkin. Maar het heeft ook genoeg gekke restaurants zoals: het Metro Restaurant waarin men kan eten in metrowagons of de Club Petrovich waar het interieur nog helemaal is zoals uit de Sovjetperiode. Na het eten kunt u helemaal losgaan in club Propaganda of in de Soho Rooms. Kom genieten in Moskou en boek snel goedkope vliegtickets!

Vervoer

 

 

Het openbaar vervoer in Moskou is goed. Het metrostelsel is groot en kent vele stops. De borden zijn in het Russisch en in het Engels. De metrotunnels zijn vaak prachtig dus neem vooral eens de metro. Maar lopen door Moskou is de beste manier om de schoonheid van de stad te ontdekken. U heeft al goedkope vliegtickets naar Moskou voor 150 euro.