Goedkope vluchten naar Rusland

Reizigers
Volw.
2-11 jr
0-1 jr

Vergelijk vliegtickets naar Rusland

Rusland is het grootste land ter wereld. Het is een divers land waar je veel verschillende klimaatzones hebt. Van het koude Siberië tot resorts aan de Zwarte Zee, Rusland heeft het allemaal! Naar veel Russische steden kun je goedkope vliegtickets boeken. Er gaan direct vluchten vanuit Amsterdam en andere luchthavens uit Nederland en omstreken naar Rusland. De vliegtijd naar Rusland kan verschillen per bestemming. Naar de hoofdstad Moskou is het iets meer dan drie uur vliegen. Kijk voor goedkope vliegtickets op Goedkopevliegtickets.nl en boek de ideale vliegtickets voor je vliegreis naar Rusland.

Er zijn veel airlines die vliegtickets naar Rusland aanbieden. De Russische airline Aeroflot biedt vanuit veel luchthavens vluchten naar Rusland aan. Ook KLM, Air Baltic en Austrian bieden goedkope vliegtickets naar Rusland aan. De verbinding tussen de luchthaven en de stad is in Rusland vaak erg goed geregeld. Er rijden vaak bussen en taxi's van en naar de luchthavens. De meest populaire bestemmingen in Rusland zijn Moskou en St Petersburg. Wacht niet langer en boek nu je tickets naar het prachtige Rusland.

Populaire steden in Rusland

Rusland

Rusland is een prachtig vakantieland. De meeste toeristen gaan naar de steden Moskou en St. Petersburg. Hier bevinden zich een paar van de grootste musea ter wereld! Het Hermitage in St. Petersburg wordt ook gezien als een van de belangrijkste kunstmusea. Ook heb je de Gouden Ring die door veel toeristen bezocht wordt. Dit is een toeristische route die langs allemaal prachtige kerken en kloosters gaat. Of neem een cruise over de Wolga, de prachtige rivier die door Rusland loopt. Een unieke ervaring is ook reizen met de Transsiberië Express. Een treinverbinden van het westen van Rusland naar het Oosten.

Doordat Rusland nog steeds het grootste land ter wereld is heeft het een zeer grote biodiversiteit. Je hebt de Kaukasus in het zuidoosten, de Centraal-Aziatische hooglanden, prachtige gemengde bossen, de taigi en de toendra en zelfs subtropisch klimaat aan de Zwarte-Zee. Hierdoor is Rusland voor natuurliefhebbers en wandelaars een paradijs op aarde. Je kunt op de meest onbewoonde plekken in de wereld terechtkomen. Wacht niet langer en boek je vliegreis naar dit mooie land.