Panorama

Goedkope vluchten naar Rusland

Vergelijk vliegtickets naar Rusland

Rusland is het grootste land ter wereld en door haar verschillende klimaatzones zeer divers. Van het koude Siberië tot resorts aan de Zwarte Zee: Rusland heeft het allemaal. Naar veel Russische steden zijn er goedkope vliegtickets beschikbaar. Vanaf zowel Amsterdam Schiphol en andere luchthavens in Nederland en omstreken kun je goedkoop vliegen naar Rusland. De vliegtijd naar Rusland verschilt per bestemming. Zo ben je met het vliegtuig in iets minder dan drie uur in Moskou of St Petersburg, maar is het naar Novosibirsk in Siberië maar liefst ruim 9 uur vliegen. Kijk voor echte budget tickets naar Rusland snel op Goedkopevliegtickets.nl. Zo ben je altijd verzekerd voor een vlucht naar Rusland voor de meest lage prijs.

Veel luchtvaartmaatschappijen bieden voordelige vliegtickets naar Rusland aan. Vergelijk bijvoorbeeld de prijzen van KLM, AirBaltic of de Russische vliegmaatschappij Aeroflot. Ook de airline SAS vliegt vaak naar Rusland. De verbinding tussen de de luchthaven en de betreffende stad in Rusland is vaak prima geregeld. Er rijden meestal bussen en taxi’s van en en naar de vliegvelden. Wacht niet langer en boek nu een vliegreis naar het bijzondere Rusland.

Vlieg naar Rusland voor de natuur en bezienswaardigheden

Rusland is een bijzonder land om naartoe te vliegen. De meeste toeristen reizen naar Moskou of St Petersburg omdat hier een paar van de grootste musea ter wereld zijn gevestigd. Zo wordt het Hermitage in St Petersburg gezien als een van de belangrijkste kunstmusea. Ook bezoeken veel toeristen de “Gouden Ring”. Dit is een toeristische route die langs allerlei prachtige kerken en kloosters gaat. Maak daarnaast een cruise over de Wolga en bezoek de Tempel van alle Religies in kazan. Een unieke ervaring is het reizen met de Transsiberië Express. Met deze trein reis je van het westen naar het oosten van Rusland.

Doordat Rusland nog steeds het grootste land ter wereld is, heeft het een zeer grote biodiversiteit. Zo heb je de Kaukasus in het zuidoosten, de Centraal-Aziatische hooglanden, prachtig gemengde bossen, de taiga en de toendra en zelfs een subtropisch klimaat aan de Zwarte Zee. Door dit alles is Rusland voor natuur- en wandelliefhebbers een paradijs op aarde. Met een reis naar Rusland kun je op de meest onontdekte plekken in de wereld komen.

Boek snel je goedkope vliegticket naar Rusland op Goedkopevliegtickets.nl. Vergelijk de prijzen en kies de vlucht voor het beste budget.