Panorama

Vluchten Curitiba

Goedkoop vliegen naar Curitiba

Curitiba is de grootste stad in het zuiden van Brazilië en ligt op bijna een kilometer hoogte. Er zijn verschillende opties om goedkope vliegtickets naar Curitiba te boeken. Vanaf Amsterdam Schiphol vertrekken er vluchten voor een lage prijs met één tussenstop die je in 15 tot 17 uur naar je bestemming brengen. Als je op zoek bent naar zo voordelig mogelijke vliegtickets naar Curitiba, dan is vliegen vanaf Eindhoven, Brussel of Düsseldorf ook een optie.

Om naar een Braziliaanse stad met een gastronomische en culturele diversiteit te vliegen, is Curitiba de ideale locatie. Deze havenstad ligt in de Braziliaanse deelstaat Paraná en is eenvoudig te bereiken. Luchtvaartmaatschappijen zoals KLM, American Airlines, Air Canada en TAP Portugal bieden vliegtickets naar Curitiba aan. Vergelijk dus snel de prijzen en boek een vlucht naar Curitiba voor het budget dat jij in gedachten had.

Top vluchten naar Curitiba

Vanuit Amsterdam Schiphol

KLM
1 stop - 24u27
ma 15 apr za 4 mei
v.a. € 900 (p.p.)
Swiss
2 stops - 27u2
zo 14 apr ma 6 mei
v.a. € 801 (p.p.)

Vanuit Rotterdam

British Airways
2 stops - 21u40
vr 12 apr do 2 mei
v.a. € 1090 (p.p.)

Vanuit Eindhoven

KLM
2 stops - 33u5
zo 14 apr za 4 mei
v.a. € 818 (p.p.)

Vanuit Brussel - National

LATAM Airlines
2 stops - 20u47
za 13 apr do 2 mei
v.a. € 816 (p.p.)

Prijsgrafiek

Grafiek aan het laden…

Vlieg naar Curitiba, een schone miljoenenstad in Brazilië

Curitiba staat vooral bekend om haar schoonheid en groen en hierdoor vliegen er steeds meer mensen naartoe. Het is een levendige stad met restaurants, ontzettend veel parken, prachtige huizen, bossen en gezellige pleinen. Maar het is er iets minder druk dan bijvoorbeeld Sao Paulo of Rio de Janeiro. Een van de mooiste bezienswaardigheden ligt in het zuiden van de stad: de botanische tuin Jardim Botânico met uitgestrekte bloemtapijten, standbeelden en natuurlijk wandelpaden zodat je alles rustig kunt bewonderen.

Midden in het moderne centrum ligt het koloniale hart: Largo da Ordem. Dit is een autovrije wijk waar je doorheen kunt wandelen. Bewonder de schitterend gerestaureerde gebouwen, neem een kijkje bij een van de kunstgalerieën en bezoek op zondag de veelbezochte kunst- en ambachtsmarkt met maar liefst duizend kramen. Bezichtig ook de Igreja de Nossa Senhora da Luz dos pinhais, oftewel de Basílica kathedraal. Deze basiliek is gebouwd in gotische stijl en staat op de plaats waar in 1693 Curitiba werd gesticht.

De vlucht naar Curitiba en hoe je in het centrum komt

Curitiba ligt niet direct aan het strand, maar vanuit hier is het strand wel eenvoudig te bereiken. Pak de trein van Curitiba naar Paranaguá, een van de mooiste routes van heel Brazilië. Maak vanaf Paranaguá een trip naar het tropische eiland Ilha do Mel, waar ook een natuurreservaat te vinden is.

De luchthaven van Curitiba is Afonso Pena International Airport. De afstand vanaf het vliegveld naar het centrum is 17 kilometer en de rit met de taxi of een huurauto bedraagt ongeveer een half uur. Daarnaast is het openbaar vervoer in Curitiba uitstekend geregeld. het BRT Bus Rapid Transit Systeem is erg uitgebreid en efficiënt en brengt je snel en makkelijk naar je verblijfplaats.

Goedkoop vliegen naar Curitiba in Brazilië? Bekijk dan de lage prijzen van vluchten naar Curitiba op Goedkopevliegtickets.nl en maak je keuze.