Panorama

Goedkoop vliegen naar Rio de Janeiro

Goedkope vliegtickets naar Rio de Janeiro

Rio de Janeiro is een bruisende grote stad in het zuidoosten van Brazilië. Vanaf Amsterdam Schiphol vlieg je in ongeveer twaalf uur naar Rio de Janeiro. Ook vanuit Eindhoven, Brussel en Düsseldorf zijn er vliegtickets beschikbaar. Wil je goedkoop vliegen naar Rio de Janeiro, vergelijk dan altijd goed de prijzen van verschillende luchtvaartmaatschappijen. Vanwege de lange reistijd vliegen de echte low cost airlines hier niet naartoe, maar wel kun je de tarieven vergelijken van bijvoorbeeld KLM, United Airlines en TAP Portugal. 

Wist je bovendien dat het vaak veel goedkoper is om met een tussenstop te vliegen? Bekijk dus ook de vliegtickets met een overstap en je hebt altijd de vlucht naar Rio de Janeiro voor de meest lage prijs in je bezit. Tussen de luchthaven van Rio de Janeiro en de stad rijden bussen, metro's en taxi's zodat je snel bij je verblijfplaats bent. Zoek je naar budget tickets voor Rio de Janeiro, kijk dan ook eens naar de opties voor Brasilia of Sao Paulo.

Top vluchten naar Rio de Janeiro

Vanuit Amsterdam Schiphol

KLM
Direct - 11u42
di 3 sep ma 30 sep
v.a. € 679 (p.p.)
TAP Portugal
1 stop - 17u7
za 7 sep za 21 sep
v.a. € 561 (p.p.)

Vanuit Eindhoven

KLM
1 stop - 18u47
do 26 sep do 17 okt
v.a. € 758 (p.p.)

Vanuit Brussel - National

TAP Portugal
1 stop - 17u50
za 7 sep zo 22 sep
v.a. € 596 (p.p.)

Vanuit Dusseldorf

TAP Portugal
1 stop - 16u17
za 7 sep zo 22 sep
v.a. € 632 (p.p.)

Prijsgrafiek

Grafiek aan het laden…

Vlieg naar Rio de Janeiro: bruisende en zonnige stad

Immense bergen, spectaculaire voetbalwedstrijden, gouden stranden en een bruisend nachtleven: dat is Rio de Janeiro. Veel mensen korten Rio de Janeiro af tot Rio als ze het over deze stad hebben en iedereen begrijpt het meteen. Veel toeristen vliegen naar Rio de Janeiro voor carnaval dat hier groots wordt gevierd. De voorbereidingen hiervoor duren maanden, want het maken van kostuum en de dansen oefenen zijn erg belangrijk. Tijdens het carnaval (zo’n 40 dagen voor Pasen) is het een enorm groot feest in de stad. Als je de kans krijgt hierbij te zijn is dat onvergetelijk!

Ook vind je wereldberoemde stranden in Rio de Janeiro. De bekendste is Copacabana. Dit strand is vier kilometer lang en heeft de vorm van een halve maan. Vlieg je naar Rio, geniet hier dan zeker van de zon en een potje strandvoetbal.

Goedkoop vliegen naar Rio is zeer eenvoudig

Op de 710 meter hoge berg Corcovado zie je het enorme standbeeld van Jezus Christus. Dit beeld werd gebouwd in 1931 en is maar liefst 38 meter hoog. De bouw heeft 10 jaar geduurd en op het moment hoort het zelfs tot een van de zeven wereldwonderen. Maak zeker een ritje met de kabelbaan naar de berg waar het standbeeld op staat en bewonder het bijzondere uitzicht over de stad.

Wil je lekker eten en drinken, dan zijn er in Rio de Janeiro genoeg mogelijkheden. Kies voor een van de verfijnde restaurants of proef de lekkerste gerechten bij een van de ontelbare eetkraampjes langs de straten en stranden.

Doordat Rio de Janeiro zo groot is, liggen veel bezienswaardigheden op lange afstand van elkaar. Als je door de centrale en zuidelijke zones van de stad wilt reizen is het openbaar vervoer goed geregeld. Zo staan er bussen, metro’s, trams en zelfs veerboten in verbinding met verschillende buurten.

Op zoek naar een voordelig vliegticket naar Rio de Janeiro? Vergelijk dan snel de prijzen van verschillende vliegmaatschappijen. Vooral met een tussenstop ben je verzekerd van de meest goedkope vlucht naar Rio de Janeiro.