Goedkoop vliegen naar Rio de Janeiro

Reizigers
Volw.
2-11 jr
0-1 jr

Goedkope vliegtickets naar Rio de Janeiro

Rio de Janeiro is een bruisende stad in het zuidoosten van Brazilië. De beste manier om in Rio de Janeiro te komen is door te vliegen. Voor vluchten naar Rio de Janeiro kan je voor een lage prijs vliegtickets boeken. Er gaan vanuit Amsterdam directe vluchten naar Rio de Janeiro, ook kun je (in)direct vliegen vanuit Eindhoven, Brussel en Dusseldorf. Je bent naar Rio de Janeiro ongeveer twaalf uur aan het vliegen.

Er vliegen verschillende airlines naar Rio de Janeiro. Veel vluchten worden aangeboden door United Airlines en TAP Portugal. Er is kan een groot verschil in prijs zijn tussen directe en indirecte vluchten, vergelijk daarom altijd de ticketprijzen, zo kan je honderden euro's besparen! Tussen de luchthaven van Rio de Janeiro en de stad rijden bussen, metro's en taxi's, zo kom je makkelijk op je bestemming.

Recente zoekresultaten met de laagste prijzen (24 uur)
Amsterdam Schiphol
Amsterdam Schiphol - Rio de Janeiro TAP Portugal TAP Portugal 22 mei 2021 6 jun 2021 1 overstap
Amsterdam Schiphol - Rio de Janeiro Meerdere airlines Meerdere airlines 19 apr 2021 27 apr 2021 2 overstappen
Amsterdam Schiphol - Rio de Janeiro KLM KLM 8 sep 2021 13 sep 2021 non-stop
Eindhoven
Eindhoven - Rio de Janeiro KLM KLM 21 apr 2021 25 apr 2021 1 overstap
Eindhoven - Rio de Janeiro Meerdere airlines Meerdere airlines 21 apr 2021 25 apr 2021 2 overstappen
Dusseldorf Weeze
Dusseldorf Weeze - Rio de Janeiro Meerdere airlines Meerdere airlines 31 mei 2021 14 jun 2021 4 overstappen
Brussel - National
Brussel - National - Rio de Janeiro Meerdere airlines Meerdere airlines 31 mei 2021 14 jun 2021 2 overstappen
Brussel - National - Rio de Janeiro LAN Airlines LAN Airlines 8 sep 2021 12 sep 2021 2 overstappen
Brussel - Charleroi
Brussel - Charleroi - Rio de Janeiro Meerdere airlines Meerdere airlines 8 sep 2021 12 sep 2021 3 overstappen

Rio de Janeiro

In Rio zijn prachtige stranden die wereldberoemd zijn. De bekendste daarvan is de Copacabana. Dit 4 km lange strand heeft de vorm van een halve maan. Hier kan heerlijk in de zon worden genoten van een drankje of een boek. Ook wordt er veel strandvoetbal gespeeld, er heerst altijd een zeer relaxe sfeer.

Het enorme standbeeld van Jezus Christus staat op de 710 m hoge berg Corcovado. Het in 1931 gebouwde beeld is 38 m hoog. Momenteel wordt het tot een van de zeven wereldwonderen beschouwd. De bouw ervan heeft ruim 10 jaar geduurd. Je kan met een kabelbaan naar de berg waar het standbeeld op staat. Vanaf hier heb je een prachtig uitzicht over de stad.

Ontdek Rio

In Rio de Janeiro wordt carnaval groots gevierd. Men is maandenlang bezig met de voorbereidingen hiervoor. Het maken van kostuums en het oefenen van dansjes is een belangrijke voorbereiding. Tijdens het carnaval (zo’n 40 dagen voor Pasen) is het een enorm groot feest in de stad. Als je de kans krijgt hierbij te zijn is dat onvergetelijk!

Wat opvalt in Rio is de sociale ongelijkheid. Er is een enorme kloof tussen de rijke bevolking en de arme bevolking. In de favelas (sloppenwijken) wonen de armere mensen in huizen van karton of afval, maar ook soms van steen. Tegenwoordig is in sommige favela’s het klimaat verbeterd en wonen ook middenstanders in deze nauwelijks gereguleerde wijken. 

.