Goedkoop vliegen naar Sao Paulo

Sao Paulo is gesticht in 1554 door Portugezen missionarissen. Lang bleef deze plaats onbekend totdat men ontdekte dat er tarwe geteeld kon worden. Dat gaf de stad in de 17de eeuw een enorme economische impuls, waardoor het aantal inwoners razendsnel steeg. De stad kreeg in 1711 pas officieel stadsrechten. In de 19de eeuw kwam de tweede economische impuls. De koffie-export werd  belangrijk, daardoor trokken er mensen vanuit de hele wereld naar deze stad om er werk te zoeken. Ook na de instorting van de koffiemarkt bleef Sao Paulo aantrekkelijk bij veel mensen. Vandaag de dag is het een gigantische stad met meer dan 22 miljoen inwoners. Sao Paulo is een moderne stad die u veel te bieden heeft, het kent mooie stranden, prachtige musea en bovenal een geweldige sfeer. Reizen naar Sao Paulo wordt steeds goedkoper. De vliegtickets zijn tegenwoordig ook niet meer zo duur als vroeger. U heeft al goedkope vliegtickets voor 580 euro.  

 

Recente zoekresultaten met de laagste prijzen (24 uur)

Amsterdam Schiphol
Amsterdam Schiphol - Sao Paulo - Guarulhos Swiss Swiss 18 mrt 2021 26 mrt 2021 1 overstap
Amsterdam Schiphol - Sao Paulo - Guarulhos Meerdere airlines Meerdere airlines 29 jan 2021 2 mrt 2021 1 overstap
Amsterdam Schiphol - Sao Paulo - Guarulhos KLM KLM 25 feb 2021 1 mrt 2021 non-stop
Eindhoven
Eindhoven - Sao Paulo - Guarulhos Meerdere airlines Meerdere airlines 17 mrt 2021 1 apr 2021 2 overstappen
Eindhoven - Sao Paulo - Guarulhos KLM KLM 17 mrt 2021 1 apr 2021 1 overstap
Brussel - National
Brussel - National - Sao Paulo - Guarulhos American Airlines American Airlines 17 mrt 2021 1 apr 2021 2 overstappen
Brussel - National - Sao Paulo - Guarulhos Meerdere airlines Meerdere airlines 1 feb 2021 1 mrt 2021 2 overstappen
Brussel - Charleroi
Brussel - Charleroi - Sao Paulo - Guarulhos Meerdere airlines Meerdere airlines 17 mrt 2021 1 apr 2021 3 overstappen

Info over bezienswaardigheden

Sao Paulo is een leuke en aangename stad en kent vele bezienswaardigheden. Wat u vooral niet mag missen zijn: de Metropolitan Cathedral, in deze gigantische kerk kunnen wel 8000 duizend mensen plaatsnemen. De raamwerken en de tropische details zijn vooral erg bekend. Vergeet ook niet langs het Ibirapuera Park te gaan. In dit park komt u volledig tot rust en kunt u genieten van de natuur. Als u een groot dierenliefhebber bent mag u de São Paulo Zoo niet missen. In deze dierentuin vindt u de mooiste dieren van de wereld. Andere bezienswaardigheden zijn: Altino Arantes-gebouw en het São Bento-klooster.  Sao Paulo kent vele musea die het bezoeken waard zijn. Maar museum Pinacoteca do Estado kan ik u van harte aanraden. Wat ook een aanrader is om een vliegtuigje te huren en over de jungles van Brazilië te vliegen. 

Eten, drinken en uitgaan in Sao Paulo.

In Sao Paulo kunt u niet alleen genieten van de architectuur maar ook van het heerlijke eten. Er zijn genoeg leuke restaurants en barretjes te vinden, waar ze de heerlijkste gerechten voor u serveren. Leuke restaurantjes zijn: Capim Santo of Kabuki. Goedkopere tentjes zijn: Sattva en  Dona Lucinha. Nadat u heerlijk heeft gegeten kunt u perfect uitgaan in Sao Paulo. Goede clubs zijn Azucar, D-Edge en Pacha. U vliegt terug in de tijd, dus houdt er vooral de eerste dag wel rekening mee het tijdverschil en een mogelijke jetlag. 

Vervoer

Het openbaar vervoer in de stad is redelijk geregeld. De stad is erg groot waardoor er veel verkeersproblemen zijn. De stad heeft goede metroverbindingen, tevens rijden er erg veel taxi’s rond. De rijkere laten zich vervoeren per helikopter. Goedkope vliegtickets naar Sao Paulo heeft u al voor 600 euro, maar dan zult u wel rekening moeten houden met een overstap. U zult dan vliegen met Swiss Air, Lufthansa of United Airlines. Rechtstreekse vluchten kosten al gauw 1000 euro en worden vooral aangeboden door KLM. Voor de beste prijs van vliegtickets maakt het sterk uit wanneer u boekt en hoe ver van te voren.