Vergelijk vliegtickets naar Sao Paulo

Reizigers
Volw.
2-11 jr
0-1 jr

Goedkoop vliegen naar Sao Paulo

Sao Paulo is een heerlijke bestemming van je vliegreis. Je kan voor vluchten naar Sao Paulo goedkope vliegtickets boeken. Vanuit Amsterdam gaan er directe vluchten naar Sao Paulo. Ook kun je vanuit andere grote luchthavens naar Sao Paulo vliegen. Vaak zijn indirecte vluchten naar Sao Paulo een stuk goedkoper, je vliegt dan via bijvoorbeeld Parijs of Rome. Vergelijk altijd de prijzen voor deze vlucht, het kan je honderden euro's schelen.

Na een vlucht van ongeveer twaalf uur kom je aan op een van de twee luchthavens van Sao Paulo. De vluchten naar Sao Paulo worden verzorgd door een airline zoals KLM, Air France of Alitalia. Bij deze airlines kan je goedkope vliegtickets boeken. Beide luchthavens van Sao Paulo zijn verbonden met het systeem van openbaar vervoer van de stad. Er zijn verschillende metrolijnen en er rijden veel taxi's in Sao Paulo.

Recente zoekresultaten met de laagste prijzen (24 uur)
Amsterdam Schiphol
Amsterdam Schiphol - Sao Paulo - Guarulhos TAP Portugal TAP Portugal 17 apr 2021 23 apr 2021 1 overstap
Amsterdam Schiphol - Sao Paulo - Guarulhos Meerdere airlines Meerdere airlines 2 mei 2021 10 mei 2021 2 overstappen
Amsterdam Schiphol - Sao Paulo - Guarulhos KLM KLM 10 mei 2021 1 jul 2021 non-stop
Eindhoven
Eindhoven - Sao Paulo - Guarulhos KLM KLM 9 mei 2021 30 jun 2021 1 overstap
Eindhoven - Sao Paulo - Guarulhos Meerdere airlines Meerdere airlines 9 mei 2021 30 jun 2021 3 overstappen
Dusseldorf Weeze
Dusseldorf Weeze - Sao Paulo - Guarulhos Meerdere airlines Meerdere airlines 8 sep 2021 12 sep 2021 3 overstappen
Brussel - National
Brussel - National - Sao Paulo - Guarulhos LAN Airlines LAN Airlines 10 nov 2021 20 nov 2021 1 overstap
Brussel - National - Sao Paulo - Guarulhos Meerdere airlines Meerdere airlines 11 jun 2021 21 jun 2021 1 overstap
Brussel - Charleroi
Brussel - Charleroi - Sao Paulo - Guarulhos Meerdere airlines Meerdere airlines 16 jul 2021 28 jul 2021 3 overstappen

Sao Paulo

Sao Paulo is gesticht in 1554 door Portugezen missionarissen. Lang bleef deze plaats onbekend totdat men ontdekte dat er tarwe geteeld kon worden. Dat gaf de stad in de 17de eeuw een enorme economische impuls, waardoor het aantal inwoners razendsnel steeg. De stad kreeg in 1711 pas officieel stadsrechten. In de 19de eeuw kwam de tweede economische impuls. De koffie-export werd  belangrijk, daardoor trokken er mensen vanuit de hele wereld naar deze stad om er werk te zoeken. Ook na de instorting van de koffiemarkt bleef Sao Paulo aantrekkelijk bij veel mensen. Vandaag de dag is het een gigantische stad met meer dan 22 miljoen inwoners. 

Sao Paulo is een leuke en aangename stad en kent vele bezienswaardigheden. Wat je vooral niet mag missen zijn: de Metropolitan Cathedral, in deze gigantische kerk kunnen wel 8000 duizend mensen plaatsnemen. De raamwerken en de tropische details zijn vooral erg bekend. Vergeet ook niet langs het Ibirapuera Park te gaan. In dit park kom je volledig tot rust en kun je genieten van de natuur. Als je een groot dierenliefhebber bent mag je de São Paulo Zoo niet missen. In deze dierentuin vind je de mooiste dieren van de wereld. Andere bezienswaardigheden zijn: Altino Arantes-gebouw en het São Bento-klooster.  Sao Paulo kent vele musea die het bezoeken waard zijn. Maar museum Pinacoteca do Estado kan ik je van harte aanraden. 

Eten, drinken en uitgaan in Sao Paulo

In Sao Paulo kun je niet alleen genieten van de architectuur maar ook van het heerlijke eten. Er zijn genoeg leuke restaurants en barretjes te vinden, waar ze de heerlijkste gerechten voor je serveren. Leuke restaurantjes zijn: Capim Santo of Kabuki. Goedkopere tentjes zijn: Sattva en  Dona Lucinha. Nadat je heerlijk heeft gegeten kun je perfect uitgaan in Sao Paulo. Goede clubs zijn Azucar, D-Edge en Pacha. Je gaat een paar tijdzones terug, dus houdt er vooral de eerste dag wel rekening mee het tijdsverschil en een mogelijke jetlag. 

Het openbaar vervoer in de stad is redelijk geregeld. De stad is erg groot waardoor er veel verkeersproblemen zijn. De stad heeft een goede metroverbindingen, tevens rijden er erg veel taxi’s rond. De rijkere laten zich vervoeren per helikopter. Gelukkig zijn er veel wijken die wel te voet te verkennen zijn, zo kan je hier een dagje heerlijk rondlopen voordat je pas weer gebruik moet maken van vervoer. Zoek van tevoren wel goed uit welke wijk je gaat verkennen.