Panorama

Vergelijk vliegtickets naar Sao Paulo

Goedkoop vliegen naar Sao Paulo

Sao Paulo is een van de grootste steden van Brazilië. Vanaf Amsterdam Schiphol gaan er directe vluchten naar Sao Paulo en ook vanuit andere luchthavens zijn er vliegtickets beschikbaar. Vergelijk altijd de prijzen voor een vliegticket naar Sao Paulo. Als je namelijk vliegt met een overstap, bespaar je vaak veel kosten en heb je een ticket naar Sao Paulo voor de meest lage prijs in je bezit.

De vluchten naar Sao Paulo worden verzorgd door een luchtvaartmaatschappij zoals KLM, Air France of Atilia. Zoek dus het goedkoopste ticket uit dat het meeste past bij jouw budget. Na een vlucht van ongeveer twaalf uur kom je aan op een van de twee luchthavens. Allebei zijn deze verbonden met het systeem van openbaar vervoer van de stad dat bestaat uit verschillende metrolijnen en veel taxi’s. Ben je geïnteresseerd in Sao Paulo, zoek dan ook eens naar goedkope vliegtickets naar Rio de Janeiro of Brasilia.

Top vluchten naar Sao Paulo

Vanuit Amsterdam Schiphol

KLM
Direct - 11u45
di 26 nov di 10 dec
v.a. € 691 (p.p.)
TAP Portugal
1 stop - 28u7
wo 13 nov ma 25 nov
v.a. € 531 (p.p.)

Vanuit Eindhoven

KLM
1 stop - 26u5
di 19 nov di 26 nov
v.a. € 746 (p.p.)

Vanuit Brussel - National

TAP Portugal
1 stop - 28u50
di 12 nov ma 25 nov
v.a. € 535 (p.p.)

Vanuit Dusseldorf

TAP Portugal
1 stop - 32u35
zo 8 sep zo 29 sep
v.a. € 509 (p.p.)

Prijsgrafiek

Grafiek aan het laden…

Vliegen Sao Paulo: spectaculaire stedentrip

Sao Paulo werd in 1554 gesticht door Portugese missionarissen. Lang was de stad onbekend totdat er werd ontdekt dat je er tarwe kon telen. Hierdoor kreeg Sao Paulo in de zeventiende eeuw een enorme economische boost en het aantal inwoners steeg razendsnel. In de negentiende eeuw kreeg de stad een tweede economische impuls. De export van koffie werd belangrijk en hierdoor kwamen mensen vanuit de hele wereld naar Sao Paulo om werk te zoeken. Ook na de instorting van de koffiemarkt bleef Sao Paulo aantrekkelijk. Vandaag de dag is het een enorme metropool met meer dan 22 miljoen inwoners.

Sao Paulo is een zeer aangename stad en toeristen vliegen hier vooral naartoe vanwege de vele bezienswaardigheden. Bewonder bijvoorbeeld de Metropolitan Cathedral, een gigantische kerk met plek voor wel 8000 mensen. Vooral de raamwerken en tropische details van deze kerk zijn erg bekend. Wandel ook door het Ibirapuera Park en geniet van de prachtige natuur. Dierenliefhebbers mogen de Sao Paulo Zoo niet missen. Bezichtig daarnaast het Altino Arantes-gebouw en het Sao Bento-klooster. Museum bezoeken? Dan raden wij onder andere Pinacoteca do Estado aan.

Boek snel je vliegticket naar Sao Paulo

Behalve de architectuur kun je in Sao Paulo ook genieten van heerlijk eten. Op elke straathoek vind je wel een restaurant of bar waar lekkere gerechten worden geserveerd. Neem bijvoorbeeld plaats bij Capim Santo, Kabuki of de wat goedkopere tentjes zoals Sattva en Dona Lucinha. Na het eten staan onder andere de clubs Azucar, D-Edge en Pacha garant voor een geweldige avond uit. 

Het openbaar vervoer in Sao Paulo is redelijk geregeld. De stad is erg groot, dus er vinden relatief vaak verkeersopstoppingen plaats. Wel zijn er goede metroverbindingen en rijden er veel taxi’s rond. De rijkeren laten zich vervoeren per helikopter. Gelukkig zijn er veel wijken in Sao Paulo die je te voet kunt verkennen. Zoek van tevoren dan wel goed uit welke wijk je wilt ontdekken.

Goedkoop vliegen naar Sao Paulo? Dankzij de lange reistijd van ongeveer twaalf uur vliegen de echte low cost airlines hier niet naartoe. Maar vergelijk altijd de prijzen bij verschillende vliegmaatschappijen. Op die manier bemachtig je toch het meest voordelige vliegticket naar Sao Paulo.